Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas. Gulinėju lovoj ir visai tingiu kilti.
Grikis koks fainuolis savo guolyje wub.gif
Kas liečia aukštakulnius, paskutiniais nusipirktais negaliu atsidžiaugt. Rugpjtį draugų vėselėje atšokau visą naktį ir net nusiaut nenorėjau. ax.gif Retas vykęs pirkinys.
Reikia skalbiankę leistį, balsuoti eiti pietus virti karsta.gif
Prisiminiau. Gal kas turite patirties, esate susidūrę su podagra? Mamai pirmą kartą pirmas priepuolis vasarą buvo. Vaistus gere.. Kažkas patarė pasinaudoti liaudies medicina. Kaştonų ir spirito kažkoks kompresas.??!!
Atsakyti
Lapyna, va tai gražu, o mes čia kačiukų jau laukiam biggrin.gif

O vakar susiruošti tai buvo strioko. MB įsivaizdavo, kad balius 20h. Tai prieš pat niam niam 16 h galvoju reikia pasitikslinti, kelintą tas balius. o pasirodo 18h biggrin.gif oj buvo strioko ruoštis biggrin.gif

O dabar apie Zugi. Pas mus atvažiavo mb sesuo su dukra. Tai Zugi kadangi jau elgiasi, kaip katė, tai ką dukra pastiviai ją apsikabinusi, o naktį Zugi negavusi dėmesio išėjo pas ją miegoti biggrin.gif Kiets mano Zugys patapo.
Atsakyti
Meilės Zugučiui pritrūko biggrin.gif
Atsakyti
Mano tėvas podagrą turėjęs, irgi vaistus gėrė. Bet daugiau ne kažką žinau, mama jį apšokinėja. Dabar lyg nesiskundė.
Žinau tik, kad mitybą reikia pasitvarkyt, kažkuriuos produktus minimizuot.

Busy, gal ir netikras nėštumas, bet greičiausiai tiesiog rudeninė depresija ir apetito padidėjimas. Nes laike viskas sutapo su jūsų katų aptingimu ir išbadėjimu. Matyt, toks sezonas smile.gif
Ji pas katiną buvo 4-5 rujos dieną. Jau matėsi, kad mažiau dainuoja, bet vis tiek pabandėm.

Aš aukštakulnių išvis vengiu kiek įmanoma. Su mano 178 cm nelabai man jų ir trūksta. smile.gif Dar ir MB už mane mažesnis, o einame paprastai kartu. hihihi.gif Kai reikia batelių, tai aunuosi su minimaliai pakeltu kulniuku.

Zugi pagaliau mylimiausią tarną išsirinko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 spalio 2016 - 09:30
Bet tarnas išvažiavo, tenka vėl pas mane meilės ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image Miegam, miegam ir dar norim ax.gif
Kaip išglostyti visas kates? Rankos tai tik dvi hmm.gif
Kai serga podagra, tai spec dietos laikosi. O liaudiškom priemonės nelabai tikiu.
Atsakyti
Va toks mūsų rytas. Olis įsitaisęs pas MB, Tutė amžinai skrenda kažką gelbėti sapnuose (supermeno matyt prisižiūrėjusi), Kiara įnikusi į serialą...

user posted image

user posted image

user posted image

Einu sukti salotu su suriu ir alyvuogem
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Registras 4u.gif
user posted image

Moliuko miegelis wub.gif

Vis skaitau ir velkuosi gale biggrin.gif tai registruojamės, o suskaitysiu vėliau 4u.gif
Užsikasiau po darbais, vaikų mokslais, būreliais ir t.t.... ax.gif
Blynai iškepti, obuolių pyragas vakarykštis beveik baigtas bigsmile.gif šiandien pietums - čenakai bis.gif
papasakosiu vėliau, kaip prieš savaitę paukštkatę iš kaštono gelbėjom, nes foto telefone 4u.gif

Busy
trijulės rytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 09, 10:43)
Registras

Liūc smile.gif

Olio nošiuš man labai gražuš wub.gif
O Tutukas nerimsta, pasaulį gelbėja...
Busy, pasakyk Kiarai, kad nesveika visą dieną teliką žiūrėt. tongue.gif

Dar siunčiam švelnų pakasiuką Moliukui.

O Tytei nesimiega... Vargšė klaidžioja po namus su serenadom ir niekaip tikros meilės neranda... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 spalio 2016 - 10:55
Pabalsavom, dabar kimarinam ant sofkutės

user posted image

user posted image

Katytė nėra balta visa, turi juodų plaukų ant galvos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 09 spalio 2016 - 11:19
Prie giriamų Busy katukų, noriu pagirti, pasigrožėti josios užuolaidomis wub.gif tooikios gražios..elegant mirksiukas.gif
Ir dar ta gėlė...nepamenu jos pavadinimo. Esu turejus raudoną. Anturis berods hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 09 spalio 2016 - 11:42
Ne Ahabi, Pas Busiuką matosi spacifilis, lietuviškai vėzdūnė.Itin geras ir nelepus augalas. Tik nuodingas. Nepatartina turėti tiems kieno katės linkusios graužti gėles. Vaikams taip pat nepatartina ragauti.
Karališkasis Kelvinas pasirodė 4u.gif
Kaip baltukė moka išnaudoti sofutės privalumus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 spalio 2016 - 12:09