Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ach, Čiją su lietpaltėliu buvau pamiršusi pagirti 4u.gif biggrin.gif
Nikita kaip visada karališka wub.gif
Busy - oi įsivaizduoju kaip Karolius reikdavo maudyti biggrin.gif aš savo kolei per kartą visą bankę šampūno supildavau o kol išskalaudavau biggrin.gif gerai tik kad į vonią tilpdavo ir dsr smagu buvo kai visa muilina nusipurtė tskant gavosi kad ir aš staigiai išsimuilinau biggrin.gif
Pupsytei 4u.gif 4u.gif kad viskas greitai ir sėkmingai baigtusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 10, 11:26)
Labos, aš trumpam, bo rudeninis man nerašymas / nekalbėjimas išdygo  ax.gif

Man labai laabai patiko Čija, tik tyliu ir niekam nesigiriu, nes jei Rut išgirstų  unsure.gif  biggrin.gif  O man ir su katinais užtenka ką veikti  ax.gif

Riestainėliui sveikatos daug, koooks fainas vaikas (nerodyk man jo daugiau, Diinka  ax.gif )

Visoms gražios dienos  biggrin.gif  4u.gif

Man irgi Čija be galo patiko. wub.gif Tik mano atveju, jei išgirstu Yuffie ir likusi chebra... biggrin.gif

Aist sveikinu išvengus baudos ir išsaugojus nesuterštą reputaciją biggrin.gif

Riestainėliui daug sveikatos, kad kuo greičiau viskas susitvarkytų. 4u.gif Ir rodyk jį, Dinka, roooodyk.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 10, 11:40)
Busy žinok mano šarpėjus irgi labai nekvepėdavo, Mumio tikrai kitoks kvapas, plius molosiniai šunys tikrai visi turi specifinį kvapą nes jų prakaito liaukos didesnės biggrin.gif Mumiukas kvepia kolkas  wub.gif

Tikrai taip, zinau ta kvapa. Na zodziu, kol sekla dygsta parasiau i viena veislyna, ten maciau triju vadu laukia. Galgi atsiras trikoloriukas biggrin.gif

Kas del batu, anksciau pries koki 10 metu labai nesiojau aukstakulnius, kasdien su tokiais i darba. Bet cia... renkuosi geriau patogia avalyne. Nelabai patogu po nelyg landsafta vaikscioti su kablais biggrin.gif Plius kauliukas vienas netiketai nirt pradejo, et...

Magnun, pas mus Karolius budavo be sansu in voniu ikelti biggrin.gif O dusas budavo per mazas. Tai va tekdavo kenteti kvapeli iki vasaros, na dar retkarciais bandydavau taisyti padeti sausais sampunais, bet macydavo tai durnai, pradedavo kvepeti po to dar labiau, plius tepdavosi rankos glostant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 spalio 2016 - 12:34
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2016 10 10, 12:11)
Aist, norėjau paklausti kur jūs hurrtos kombinezoną Čijai pirkot?

Vakar jau keli žmonės balsuojant manęs klausė, kur pirkau tą kombinezoną šuniui. smile.gif Niu, prieš 7 metus pirkau kažkokioje internetinėje parduotuvėje. Bet dabar galit mane užmušt, nepamenu kokioje. Pagooglinau Hurrta, yra keletas prekiautojų, pvz.:
http://www.4dogs.lt/...r-overall-black
Labai kokybiškas superinis daiktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 10 spalio 2016 - 12:38
Sveikos 4u.gif
Vis pasiskaitau,bet parašyti nesugebu... ax.gif
Visų gražuoliukams po 4u.gif
Kam trūksta sveikatos irgi po 4u.gif
Vakar balsuoti nebuvau,nes tingėjau su sergančiu vaiku trenktis į kitą miesto galą per tokį orą... Vyras dirbo parą,tai ir jam nepavyko atlikt pilietinės pareigos...
Vakar namie prasedėjau su vaikiu ir mažais juoduliukais...
Mažiai gavę laisvės išsidūksta ir paskui užmiega... Auga gerai,tik Piratas visai nenori ragauti kito maisto,tad tik ožkapieniu gyvas... Šią savaitę mažiams bus 8 savaitėlės, tai bandysime pasirodyti... Na,o Piratuką teks kažkaip per prievartą bandyti pratinti prie kito maisto,nes net nežinau kaip pripratinti,nes viską spjauna. Net pieno nelaka,o tik iš buteliuko čiunkina,nors ir popkė jau perkasta,bet niekaip jos nepaleidžia... smile.gif
Atsakyti
Turinčioms kelias minutes laiko:

Dudu(2kablis2) nuotraukų albumas
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 10, 13:05)

Koks cukrinis groooooožis... wub.gif Jau praktiškai ir aš užsinorėjau biggrin.gif
Man jau pilnas dušas Duduko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 10 spalio 2016 - 13:31
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 10, 13:05)

Dudu(2kablis2) nuotraukų albumas

Gražuolytė wub.gif
Atsakyti
Aist, Azu, jei jūs neprieš, jūsų pinigėlius panaudosiu tam, kam praktiškai nieks neaukoja- įrangai ir maistui. Tapkiukam jau įtaisiau didelį boksą..norėjau parodyti, bet telefonas vis dar laukia manęs ant spintutės. Beje sužinojau, kad mažiai gimę 09.17 pektadienį buvo net 3 savaitės....ir noriu pasigirti, mažiai jau naudojasi kraiko dėžute ax.gif (į didelį boksą tepla) , tai mažiau palučių reiks, nes kaip ir pilkiukam lygiai po sav. viduriukų konsistencija pasikeitė, nebelabai teisinga, tai nuo šeštadienio gauna finidiar-o oi tie "čiulpinukai" vis tik koks gėris yra mama wub.gif

Vidam, Riestainis prieš gerą mėn nukrito nuo laiptų (kur pats ir užsikorė), pagulėjo ir viskas buvo gerai, savaitę stebėjau atydžiai, viskas buvo puiku, o praėjus 3 savaitėm, bežaisdamas staigiai suverkė ir nebesikėlė....padarėm rentgeną, buvom pas doc. V. Vaitkų...lūžių nėra- prognozės kaip pasiseks...
Atsakyti
jaučiu - dušas čia prigis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 10, 14:34)
doc. V. Vaitkų...lūžių nėra- prognozės kaip pasiseks...

Sveikatos balionėlių mažiukui Riestainiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei vaikšto tai gal ir vaikščios...svarbu neskaudėtų nugarytės.

Dudu gražuolė, ar jau į dėžutę sisioja ?

busy jau rimtai ieško sau bėgiojimo draugužio, tai manau greit išsirinks. Galvojau kad datrauks iki Kalėdinio noro, bet pasirodo daigi sėkla pasitaikė greit sudygo biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 10, 14:26)
Tikrai taip, zinau ta kvapa. Na zodziu, kol sekla dygsta parasiau i viena veislyna, ten maciau triju vadu laukia. Galgi atsiras trikoloriukas biggrin.gif

Iš kokios šalies dairaisi 4u.gif ax.gif Gal yra tėvų foto 4u.gif ax.gif Gali ir į Až , jetus kaip faina kad ta sėkla tik dygtų 4u.gif bigsmile.gif

Dudu labai daili wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 10 spalio 2016 - 14:10