Taip, Giliukai, Turiu višą nuošavą dviejų miegamųjų butą Dėžė su krepšu stovi dar nuo tų laikų kai Grikio gabaritai leisdavo jam į antresoles užlipti. Dabar Grikis turi butuką žemutiniam spintos aukšte o abu miegamieji atiteko Kruopai, nekalbant apie tia, kad ji dar okupuoja mano daiktadėžes Kruopa laukia lifto - mamka dažnai liftu padirbėja, kad katytė greičiau iš viršutinio į pirmą aukštą nusileistų Daug ir plačiai katinėlio Papildyta: Oi Kiara, kokia gudruolė greitai sumetė kas prie ko ir kur naudos bus
Klausimas no1 - ar jūs kates fotografuojate su blicu ? Nes maniškė iš karto arba nusisuka arba užsimerkia - manau ją erzina baisingai blicas.....
Klausimas no2. Dukros gimtadienis bus. Be tėvų ☺ 17 -liktas. Galvojam meniu . Na šašlykas ir užkandėlės. Ką neypatingai mandro ir skanaus galima į lavašą susukti ???? Gal dar kokią užkandėlę skanią ir nemandrą žinot ? ☺
Pastebėjimas no3. Nuekaip nesuprantu kaip katė gali išgriuti iš 5 aukšto ir ne tai kad neužsimušt bet net nesusižeist. Nu netikiu..
Pastebėjimas no4. Šiemet dar nekepiau obuolių pyrago.....netvarka 😊
O katinų grožis 😊
Grikis dažnai taip mėgsta prigult ???? 😆😕 tokioj pozoj....
Jei problema išsprendžiama-nereikia jaudintis. Jei problema-beviltiškai neiśsprendžiama - beprasmiśka jaudintis (Dalai Lama)
Sveikos parsivežiau Pupsę, ,dieną vetė paskambino ,kad ausies uždegimas visgi ,o svetimkūnis ten ausyje buvo sulipę plaukučiai,bet ten būgnelis lyg sekretuoja ,tai gal ir sulipo tie plaukučiai nuo sekreto,gavo antibiotikų,dieną sutariau ,per naktį paliksiu,nes mašinos neturiu ,kad ryt ryte ateisiu pasiimt ,bet nežinojau kad mašiną ryt ryte atiduos,šiandien mano daktarė pavežėjo mane iki klinikos ir parsinešiau mažę,namai yra namai ,o ten per naktį būti juk vistiek stresas katei,tai kai ryt pasiimsiu mašina ,parvažiuosiu namo ,pasiimsiu abi paneles ir tada į kliniką su abiems,nes Pupsei reiks vėl antibiotikus suleist,paskui trečiadienį vakare po darbo dar kartą nuvešiu ,tada trečiadienį suleis jau ilgo veikimo antibiotiką
Vrine,dukros gimtadieniui padaryk tokios užtepėlės į tuos tokius keptus krepšiukus vieno kąsnio arba šaukštelius,jeigu Česnaką mėgstate . ..Sublenderiuoti penkias šešias (jei mėgstate galima ir daugiau) skilteles česnako su saulėje džiovintais pomidorais aliejuje(1 ind),tada sumaišyti su tarkuotu Džiugo sūriu(200gr - gatavas maišelis tarkuoto sūrio) ir tepti ant sumuštinių arba dėti į keptus krepšelius.Skanaus!
Aš dažniausia be blico, ir šiaip Gilius nemėgsta fotografuotis nueina jei pamato mane su telefonu
Dažniausiai i lavasa lasisa deda,arba krabų lazdeles, Aš krabų lazdeles kepu tesloje dažnai kaip zakuske mūsų šeima mėgsta paskui mini piciukus darau Na žiūrint kaip krenta katė koks pagrindas bet būna kad nieko nesusizeidzia Pyragą kept! Jei man pavyko pavyks bet kam
Tikrai taip, užčiuopiau pakinklyje gumuliuką, nes palik, tai susivels iki odos. O kai toks papešioji, paskirstai į šonus ir išsiima. Bet kur tau jai papeši...gerai kad nagai nukarpyti ir tai prakirto iki kraujo. Paskui dar bandė kasti į ranką per megztinį, bet parodžiau pirštus sudėtus į sprigtą, užsimerkė ...
Kažin kaip Tytei sekasi pasimatyme
Vargšytė Dudu, pagalvok į skrandį susikraustė kirmėlės .