Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Manau kad dalyvaukit visi, nes pvz. aš foto Gufio galiu išskirt, bet kalendoriaus man nereikia, nes na... tiesiog aš jų nenaudoju biggrin.gif bus mažai katinų jei tik naujokai.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 12, 10:03)
Dar reikia nuspresti ar dalyvausim vel visi, ar tie kas dalyvavo praeitais metais, siemet nebedalyvaus 4u.gif

Tik nedalyvauja gal ne kas dalyvavo, o tie katinai kurie buvo kalendoriuje? t.y jei pernai dalyvavo, bet į kalendorių nepakliuvo, gali dalyvauti ir šiemet?
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Na, pagaliau suskaičiau ir sužiūrėjau viską. Pakomentuoti negaliu, nes neįmanoma visko atsiminti. Todėl visus ir visas giriu ir siunčiu po 4u.gif

Erode, sveikatos, kantrybės, stiprybės, pozityvo ir daug apkabinimų console.gif

Kalendoriaus idėją palaikau. Niekad namie tokių kalendorių nenaudojau tai bus proga pradėti biggrin.gif Grikio kandidatūra pilnai palaikoma wub.gif
Atsakyti
Taigi, dėl tų katinukų, kurie pernai į kalendorių papuolė - vardinu kiek prisiminsiu: Ainu, Trišė, Kiara, Bosas, Kruopa, Grikis, Zugi ar Bugi (ar abi papuolė?), Stasiukas, Kysius, Runculis, vienas iš Diinkos globotinių, kas dar? Kas pamenat?
Taigi klausimas toks - ar tie katinėliai, kurie pernai pakliuvo į kalendorių gali dalyvauti ir šiemet? Manau kad nuomonę turėtų išsakyti tos merginos, kurių katinėliai nepapuolė, nedalyvavo, vėliau prie temos prisijungė. Tos, kurių katinukai papuolė pernai į kalendorių, susilaikom ir darysim taip, kokia nuomonė surinks daugiau balsų 4u.gif
Dar noriu pasakyti, jog šiemet siūlyčiau jog konkurse dalyvautų tik po vieną nuotrauką nuo mamkos, nesvarbu kiek uodegų namuose gyvena 4u.gif
Apus - Gufį būtinai išleisk į konkursą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 12 spalio 2016 - 09:36
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 12, 09:35)

Dar noriu pasakyti, jog šiemet siūlyčiau jog konkurse dalyvautų tik po vieną nuotrauką nuo mamkos, nesvarbu kiek uodegų namuose gyvena  4u.gif
Apus - Gufį būtinai išleisk į konkursą  biggrin.gif

Man atrodo, kad po viena nuotrauka nuo kato, bet ne daugiau triju?
Atsakyti
Sakyč, tie katai, kurie figūravo kalendoriuje, tegu šiemet nedalyvauja g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Hipė wub.gif kokia padėjėja spalvinimo meistrė biggrin.gif
Mila irgi neatsilieka wub.gif
Mano dukriukas visą naktį vėmė sad.gif tai šiandien aš namie...
Kelvis irgi vėmalioja vis nu unsure.gif pastos duodu, jis net mėgsta ją, bet vos tik pasilaižo labiau tuoj ir išvemia. Šiaip valgo, žaidžia, tai nžn...

Dinka, Kelvis irgi šlubavo, labai... Buvom ir pas Vaitkų, ir Jakove pas neurologus, darė tyrimų krūvą, bet diagnozės jokios. Dabar visaip būna, tai geriau, tai...

Atsakyti
Ir tiesa, jei siais metais palaikot mano kandidatura kurti ir maketuoti kalendoriu, tai butu gerai, kad tureciau siek tiek didesni laikotarpi tai daryti. 4u.gif Kad speti sumaketuoti, suredaguoti ir atiduoti i spaustuve. Ir zinoma, gauti kalendoriu dar pries kaledas 4u.gif

Baukide 4u.gif sveikatos tavo seimynelei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 spalio 2016 - 09:49
Kandidatūrų dėl pirmininko ir jo pagalbinio personalo (įskaitant maketuotoją ) niekas nuo pareigų neatleido, čia kaip Vaigauskui, požyznena biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Erode, ir aš siūlau petį. Sveikatos Broliukui, ramybės tėvams ir kuo greitesnio "bangų" nuriedėjimo tavo šeimai 4u.gif
Erendira, tu nebijok, ruduo tai gi gražu... Po jo truputį ateina žiemos, bet juk ten Kalėdos mirksiukas.gif, o per jas juk "išnyksta visos bėdos" biggrin.gif Tai tu geriau nerudenėk, gal kalėdėk, geriau, po truputį...
Šponkiuk, žiūrėjau į Hipiukės piešimo ypatumus ir seilėjausi iš pavydo. Man tokia idilija nepasiekiama... Gralis pirmiausia išluptų pieštuką iš rankos, jei pasiimtum kitą ir net mėlynai pirštus sugniaužus laikytum, tada jis būtinai pažiūrėtų ar tamistos ausyse grybai nedygsta, tada nuspręstų, kad geriausia piešt būtų ant katinėlio. Jei dar nepraradus kantrybės jį nukeltum, anas užsiliptų tau ant nugaros...
[/B][/B][/B][/B]
QUOTE(busycat @ 2016 10 12, 09:03)
Miegojau blogai, pavirsutiniskai, nesuprantu kodel. Miego noriu kaip zveris

Busiuk, mėnuliukas pilnėja, tada, ko gero, visiems miegas nekokis būna biggrin.gif
Baukide, svekatos dukriukui ir visai šeimynėlei 4u.gif
O aš va, virusu praturtėjau biggrin.gif Tik visaip kaip šiandien į gerklę žiūrėjau ir su lempute šviečiau ir dar visaip, bet tokių gražių gerklės chuliganų, kaip reklamoj, neradau... Darbų visur krūvos, laikas spaudžia, o man tik antra pavara įsijungia net ir po 2 puodų kavos. biggrin.gif Pasiskundžiau. Ir lekiu dirbt biggrin.gif Gražios visoms dienos. Tik nesirkit nei sausanosiai, nei šlapianosiai. Kitaip sakant, kad sausos nosys -sausom ir liktų, o drėgnos nosytės,- šiukštu,- nesausėtų 4u.gif

Sakau tau, kad niekur tu tų kuntaplių nesiųsi, gi sakau. Man pačiam jie raikalingi. Kaip kam?! Raik i viskas. Giliukas va, kvatieros ieško, Pupytą vešis, ponia darys. A, mažne, Pupytai kojom bus šalta. A Giliukas tik,- patekšt,- kamašus po nosia ir, prašom, kojos šiltos. Du tiktai? Nu, du. Tai 4 ir nereik, Pupytai tik galinėm kojom gali būt šalta. Priekinėm gi Giliukas pasirūpys, anas gi žantelmienas. Eik sau, sakau, neduosiu.
user posted image

Teta, Magnuna, aš priblokštas,- mano patigrapija temos pirmam puslapy, vaje, kaip pažvaigždėjau. Gal eisiu ta proga ką nors sugrūsiu. Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 12 spalio 2016 - 10:06
Busy - taip, šiemet prasuktume viską anksčiau, kad būtų daugiau laiko maketavimo darbams ir nereiktų verstis per galvą 4u.gif ir taip, pernai siūlėm į komkursą iki 3 kiekvieno dalyvaujančio katino nuotraukų, turėjom du balsavimo turus. Šiemet siūlyčiau paprastesnį variantą - siūlom konkursui vieną nuotrauką, bet jeigu negalim apsispręsti tuomet temkje dedam ne daugiau 3 nuotraukų ir prašom temos dalyvių pasakyti nuomonę kuri labiau patinka, nuomonė bus neprivaloma o tik pagalba apsispręsti. Nu žodžiu vakare plačiau viską surašysiu punktais ir galėsim išsidiskutuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 12, 09:47)
Mano dukriukas visą naktį vėmė  sad.gif tai šiandien aš namie...

Labas rytas 4u.gif
Šponkiuko spalvinimas labai gražus 4u.gif ko gero ramina labai.
Riešinės ir man įdomus dalykas,
Baukide, mano sūnus irgi vėmė naktį blink.gif visas perbalęs, bet ryte jau sveikas buvo.
Mane vėl pykina, nors vakar bloga nebuvo.. Ką tik išgėrėme su kolege kavos ir negera pasidarė hmm.gif skrandis? spaudimas? unsure.gif
Penktadienį važiuojam į Klaipėdą, kaip tik pusseserės gimtadienis. lėksiu per pertrauką virvės nusipirkti . Noriu nunerti takelį ir indelį saldainiams šia proga ax.gif
Atsakyti