Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Del kalendoriaus tai as sutinku su susumuotom galutinem nuomonem smile.gif Mano Staselis pakliuvobpraeitais metais bet Vosylijus ne. Siemet tikrai dalyvausim tik su vyresneliu.
O kalendoriu as irgi niekada nekabinau bet koks dziaugsmas matyt savo katukus foto ir nemaziau miela matyt taip pazystamus temos katukus wub.gif

Pas mane darbe apsilanko daug vaiku tai visada klausia maziai...o kas cia? Nors akivaizdu kad katinas bet as dar pakomentuoju-Trise Ainu Grikis... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 12, 10:52)
nuuu, nesakyk, man skirtumas yra, aš visa plaštaka šąla, ar tik pirštai  rolleyes.gif

Va čia ir aš pritariu. Dabar sėdžiu prie kompo, rankos šąla ir galvoju kad reik ieškot kokių pirštinių kur pirštukai išplyšę, nukirpt ir bus riešinės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merfiuk gerai kad parasei. Zinok veltu niekad nesu turejus. Beprotiskai megstu viska kas svelnu ir silta wub.gif
Papildyta:
Merfiuk - pazadu parodyt bigsmile.gif mirksiukas.gif Stasiu ir Vasiu... bigsmile.gif
Papildyta:
Zinot as pagalvojau kad zinant mano pomegi siltumui ir svelnumui ieskosiu pirstiniu su kailiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 12, 10:50)
Ir aš atsiprašau, bet sutinku su Lisitėja ax.gif

Matyt pabūsiu nepopuliari, bet niekaip nesuprantu riešinių paskirties unsure.gif Tipo šildo riešą ir truputį delno, bet pirštai tai šąla! O man pirštai šąla visada, tai kam tos riešinės hmm.gif

Man šąla riešai ir krumpliai. Tai riešinės kambaryje tobula. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 12, 10:50)
bet niekaip nesuprantu riešinių paskirties unsure.gif

Riešinė tai tautodailės paveldas, kaip aksesuaras, ir šildo, ypač kai odinės pirštinės trupesniu riešiuku ir iš po striukės išlenda kokie keli cm pliko riešo. O kai yra užėjusi mada suknučių , net ir žieminių ketvirtinėmis rankovėmis, tai riešinės tikras gėris.
Kai pagalvoju, norėčiau ilgesnių ir būtent pilkų, kad prie suknutės derintųsi,ir su galybe karoliukų. rolleyes.gif
Veltos atrodo labai, labai gražiai, bet kažkaip ne taip priglunda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 spalio 2016 - 11:13
QUOTE(Colomba @ 2016 10 12, 12:06)
Man šąla riešai ir krumpliai. Tai riešinės kambaryje tobula. biggrin.gif

Pamatuok delno apimtį virš nykščio rolleyes.gif
Atsakyti
Vadinasi man reikia ne riešinių, o antpirščių bigsmile.gif Pageidautina su kailiu biggrin.gif Įsivaizduoju kaip darbe spausdinu klaviatūra..
Atsakyti
Labas dienas,

Visko suskaityt nespėju, bet siunčiu užuojautą Erodei. 4u.gif Tiek ant žmogaus pečių užgriūt vienu ypu... Mažu eik kokį loterijos bilietą papirkt, nugi turi būti nors kokia atsvara tokiai neteisybei. unsure.gif

Naujienos iš mano fronto: naujienų nelabai ir yra... Pasiilgau savo katės baisingai. Ar bent kokio glostomojo paviršiaus... unsure.gif
Tytė dar namo negrįžo, nes su meilės reikalais jai komplikuota. unsure.gif
Sako, labai mandra mano princesė, įprastinės meilės pozos jai netinka. Katinui priėjus, griūva ant šono (pasirodo, būna ir taip blink.gif ), o kavalierius Kamasutros neskaitęs...
Panašu, kad galim likti be kačiukų. verysad.gif

Šponkiuk, jei dar niekam neprižadėjai Duduko, tai gal ir neskubėk... Jei katukų nebus, tai laušiu vyrui stuburą dėl antros katės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 12, 11:15)
Labas dienas,
Naujienos iš mano fronto: naujienų nelabai ir yra... Pasiilgau savo katės baisingai. Ar bent kokio glostomojo paviršiaus... unsure.gif

Prašom. biggrin.gif
user posted image

user posted image

Drąsiai eina pas chebrą. Ypač pas Rainytę ir Inteligentą, kurie sveria po 6,5kg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 12 spalio 2016 - 11:30
Šaulele mano Pupita radau mumš namuš biggrin.gif

user posted image

Grali dėkui už kutaplius mano pupitai labai patikš, mamkai neduok !
user posted image

Dėl kalendoriaus tai aš neturiu fotiko o tel darytos netiks dėl kokybės smile.gif tai mes tik balsuosime, bet aš likčiau prie nuomonės kad gali dalyvauti visi katai net ir tie kurie buvo pernai 4u.gif
Atsakyti
Ir aš savo nuomonę noriu išsakyti dėl kalendoriaus , aš pritarčiau, kad šiemet tie kurie pernai jau pateko į kalendorių nedalyvautų. Juk ne pas visas gaunasi tos kokybiškos nuotraukos ir gali vėl gautis taip, kad pateks jau buvę kalendoriuje katukai.
Bet kaip padaryti tą nuotrauką kokybiškai hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 12, 12:15)
Šponkiuk, jei dar niekam neprižadėjai Duduko, tai gal ir neskubėk... Jei katukų nebus, tai laušiu vyrui stuburą dėl antros katės. ax.gif

nesu pažadėjusi. Tas žmogus kuris norėtų nėta turėjęs gyvūnų. Kaip ir viskas gerai su juo, prisakiau kokių blogybių gali būti, sakiau gerai pagalvoti ar tikrai nori tuom ir baigėm pokalbį. daugiau jo neklausiua ar nepersigalvojo, o ir jis man neparašė nieko. Labiau norėčiau tau padovanoti. Bet tada gaunasi, kad turėčiau norėti , kad tavo katei pasimatymas nepasisektų unsure.gif
Atsakyti