QUOTE(Minutėlė @ 2016 10 20, 09:27)
1.Difuzorius turbūt reikalingas orui kvėpinti namuose?( gal apsirinku. Tingiu skaityti kam jis reikalingas

) Jei taip, tai man patinka tik grynas oras kambaryje.
2. Gaila vonios neturiu.
3. O kam į šampūnus lašinti?
4. ?
5. Pasinaudosiu šita įdėja. O pilate į pačią skalbimo mašiną kartu su rūbais?
6. Uždarbiaujant ar vyrui

?
Neagitoju, bet aromoterapija man daug ką atstoja ;) ir emocijas pasitvarkit, ir kuno/plaukų/veido priežiurai ir buičiai ir gydymui (čia savaime aišku kad plaučių uždėgimo su aromoterapija negydysiu

) bet kokį miego sutrikimą ar virusą išvaryt iš namų - lengvai. Ir čia ne tik kvėpinti jau išeina.
Į šampūnus gal ir neverta, bet vyrui gerai padeda nuo pleiskanų rozmarinu e.a, bet geriau į kauke.
Mistas / tonikas

galima ir kitaip pavadinti, čia paprastas švarus vanduo su porą lašeliu e.a. , naudoju tokį dalyką atgaivint veidą, ar prieš valymą sedrekinu - na įvairiai pgl poreikį.
Į skalbimo mašina į tą skyrėlį kur condicionerius.
Uždarbiauju ant vyro

juokauju sau darau, masažuoju bandant atsikratyt artėjančios migrenės, tarp kitko kartais padėda

Šita tema mano hobis
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2016 10 20, 09:46)
Eteriniai aliejai turi antibakteriniu savybiu, tai jei ilasinat i difuzoriu pvz. raudonelio aliejaus, tai kambaryje ne tik kvapas, bet ir pvz. parsinestos visokios kvepavimo taku bakterijos numirsta, t.y. daroma tam tikra inhaliacija kvepuojant.

tik reik ziuret kiek ir koks aliejus turi tu savybiu, ir kas jums reikalinga
Papildyta:
O tsa difuzorius nturi kito pasijungimo, pvz. tiesiog i elektros tinkla? nes kaina tai labai gera, bet pvz. laptopo as nenaudoju, t.y. neturiu
galima, tinka nuo iphone tokia rozetė , esu paveiksliuką įsidėjus šios temos 8 psl.