Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Noja78 @ 2016 10 14, 08:10)
jus paziurekit, ar gap.eu jis tikrai pukinis. kas, kad raso pavadinime, jog down, prie aprasymo prekes, jis 100 proc. polysterinis, o JAV jis-  su 75 proc puku.. Tas pats ir su striukemis, pavadinime gap.eu raso, jog pukines, o is tikro vien polysteris, irgi kaina skiriasi stipriai. neapsigaukit mirksiukas.gif

Visiskai pritariu,gap.eu neturi down uzpildo 4u.gif

Aciu be galo be krasto uz siuntas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pe_leda @ 2016 10 14, 09:19)
EU 37, plati peda, auksta keltis - emiau 7 US dydi. Sau pernai pirkau - liuks batai ;) Vakar dukrai tokius pat parnesiau  rolleyes.gif

Ir įkišot su plačia pėda aukštą keltim??? Man didžiausia problema yra tokia pėda...
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 10 14, 08:58)
Visiskai pritariu,gap.eu neturi down uzpildo 4u.gif

Aciu be galo be krasto uz siuntas wub.gif

na kad ne: Warm duck down.. taip raso prie details..
o su striuke, tikrai man taip buvo... atsimenu sita bajeri, jav pukai, o eu-prima loft
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2016 10 14, 09:01)
Ir įkišot su plačia pėda aukštą keltim???  Man didžiausia problema yra tokia pėda...

Ikisau rolleyes.gif
Pernai siuos batus dukrai rodziau - sake, kad nenori. Nusipirkau sau. Pamaciusi gyvai, jau norejo nusavinti, sake "nemaniau, kad jie bus tokie grazus"... biggrin.gif Tai siemet jau ir jai paemiau.
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2016 10 14, 10:15)
na kad ne: Warm duck down.. taip raso prie details..
o su striuke, tikrai man taip buvo... atsimenu sita bajeri, jav pukai, o eu-prima loft

nesvarbu ka raso details, etiketej rubo bus uzrasyta tas, kas rasoma prie fabric&care smile.gif
Atsakyti
O kiek tie costco batai kainuoja. Prisiregistravau puslapyje bet visteik nerodo. Gal ten yra dar kokia paslaptis ka padaryti kad matytusi?
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2016 10 14, 09:58)
O kiek tie costco batai kainuoja. Prisiregistravau puslapyje bet visteik nerodo. Gal ten yra dar kokia paslaptis ka padaryti kad matytusi?

Pasirinkti spalvą ir dydį 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 14 spalio 2016 - 10:02
Aciu smile.gif Buvau ziopli pagavus smile.gif
Dar vienas klausimukas - jeigu mano princeses koja 35. Vaikisku batu didziausias dydis 4, moterisku maziausias 6. Kuri imti? Linkstu link 6, kazin ar neiskris?
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2016 10 14, 10:12)
Aciu smile.gif Buvau ziopli pagavus smile.gif
Dar vienas klausimukas - jeigu mano princeses koja 35. Vaikisku batu didziausias dydis 4, moterisku maziausias 6. Kuri imti? Linkstu link 6, kazin ar neiskris?

Iskris 4u.gif
Atsakyti
ACIU 4u.gif
Atsakyti
o turit gal dar koki off? bigsmile.gif
http://www.costco.co...uct.976710.html
Atsakyti