Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Mirtyšė @ 2016 10 15, 17:51)
merginos, kur ieskoti tikrai siltu  vyrisku didelio dydzio (XXL) ilgesniu striukiu, kad dengtu uzpakali?
geriausiai 80proc puku uzpilde ir dar pageidautina ne juodos smile.gif

gal kas turit didelius vyrus ir ka nors gero esat jiems pirke?

isrankus diedas, nieko negaliu tinkamo rasti...

Mūsų šeimyna žieminius paltus/striukes perka landsend. Ten ir pailgintų striukių yra, labai šiltos ir pūkinės ir nepūkinės. pvz dar Landsend striukės padidintos. Mes visad perkam dydžiu mažesnes.
Žiemai Landsende yra labai šiltų striukų ir paltų. PVZ iki -40C Striukės aprašyme būna parašyta iki kokios temperatūros tinkama.
Kiek turim striukių visos labai šiltos, puikiai nešiojasi, skalbtos skalbimoj mašinoj bele kiek kartų. Tik va manoji pūkinukė pirmus metus pūkavosi. Yra labai šiltų Squall tipo paltų, kurie nepūkiniai, bet šiltumu nenusileidžia pūkiniams, irgi būna prie aprašymo aprašytas šiltumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 16 spalio 2016 - 13:04
[quote=Cocainna,2016 10 16, 12:43]
O yra papildomos nuolaidos kokios? mirksiukas.gif nes macys ir pigiau galima nupirkti pizamu carters.. nebent gal koks kodas
[/qduote]
Po 8dol dabar pižamos, macys ta pati kaina, bet ten tik leliukams randu.
Atsakyti
ar siera yra nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2016 10 16, 12:00)
Ka mamos iš Carters perkat? Mano dama 4m., smulkutė, 107cm. Turbūt 5T reikia pirkt? Pirksiu ištisines pižamas, ką dar verta iš ten pirkt? smile.gif

Kada merginos Carters užpirkimą darysit?

Carters rubeliai visi labai kokybiski, po 1 dukros beveik viskas kaip nauja liko antrai dukrytei smile.gif man labai patiko jų apatiniai rubeliai, nes dukra smulki, problematiska būdavo is kitur pirkt, Nes dazniausia kabodavo kaip maisai, tai visos kelnaites, maikutes, kojinytes mums tikrai geriausios is Carter's! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2016 10 16, 15:56)
Carters rubeliai visi labai kokybiski, po 1 dukros beveik viskas kaip nauja liko antrai dukrytei smile.gif man labai patiko jų apatiniai rubeliai, nes dukra smulki, problematiska būdavo is kitur pirkt, Nes dazniausia kabodavo kaip maisai,  tai visos kelnaites, maikutes, kojinytes mums tikrai geriausios is Carter's!  4u.gif

Ačiū 4u.gif Pas mus ta pati bėda biggrin.gif Triusikėlius perku iš HM, 92 (1,5-2) dydžio, nors dukrai vos ne puspenktų metų smile.gif Einu pasižvalgyti dar į Carters 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2016 10 16, 15:44)
ar siera yra nuolaida?

TAIP bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2016 10 16, 15:22)
Ačiū 4u.gif  Pas mus ta pati bėda biggrin.gif  Triusikėlius perku iš HM, 92 (1,5-2) dydžio, nors dukrai vos ne puspenktų metų smile.gif Einu pasižvalgyti dar į Carters  4u.gif

Tai HM 92 dydį mano šešiametė nešioja biggrin.gif o iš GAP 2-3 dydis jai dar didokas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
www.yoox.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 10 16, 19:20)
Tai HM 92 dydį mano šešiametė nešioja  biggrin.gif o iš GAP 2-3 dydis jai dar didokas  biggrin.gif  biggrin.gif

Nupirkau 98d, tai kur tau, į atsargą ilgam atgulė biggrin.gif Kažin ar daaugs ir 6m sulaukusi biggrin.gif
Atsakyti
Trūksta tik $25 iki freeshipp bigsmile.gif

tartecosmetics.com
Atsakyti
Landsende 40% nuolaida dar taiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2016 10 16, 21:22)
Landsende 40% nuolaida dar taiko? 4u.gif

TAIP bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti