Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(ralija @ 2016 10 22, 11:25)
Labas rytas,
reikia patarimo  :4u:  Lansend striukes berniukams. Husky S8 (H), pagal lentele raso iki 135 cm.
kazin atitinka size charta?
mano vaikis 135cm.
tai galvoju gal M imti, bet Husky is esmes gal didintos  :4u:

Vaikų rūbai atitinka dydžių lentelė pagal cm, bet husky yra stambiems vaikams, jei kudas bus plati:)
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 10 22, 11:46)
Vaikų rūbai atitinka dydžių lentelė pagal cm, bet husky yra stambiems vaikams, jei kudas bus plati:)

Mergaitiškos striukės man neatitiko dydžių lentelės. Sakyčiau žiūrint į ją dydžiu didintos. Dvi pirkau pagal ūgį ir abi per didelės.
Atsakyti
Kaip su pandora is ruelala yra taxai?
Atsakyti
Susisuko galva del vaikisku batu dydziu blink.gif gal patarsit 1 Little kid tai cia koks dydis? 4u.gif Cia tas kuris eina po 13 ar ne i ta puse as? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 10 22, 16:35)
Susisuko galva del vaikisku batu dydziu blink.gif gal patarsit 1 Little kid tai cia koks dydis? 4u.gif Cia tas kuris eina po 13 ar ne i ta puse as? biggrin.gif

taip, cia sekantis dydis po 13.
Atsakyti
Sveikos merginos, Vilniuje šiandien bus dar galima prekes atsiimt?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 10 22, 17:53)
taip, cia sekantis dydis po 13.

aciu labai 4u.gif

GAL TURIT KODUKA 6 PM?
Atsakyti
Gal yra pradetas rinkti guessfactory? Dabar perkant uz 200 minus 40$ papildomai.
Beje macys gal kokia papildoma nuolaida turit? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuxXxury: 22 spalio 2016 - 16:12
Ar landsend 50 proc kodas galioja ir SALE?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 10 22, 14:33)
Mergaitiškos striukės man neatitiko dydžių lentelės. Sakyčiau žiūrint į ją dydžiu didintos. Dvi pirkau pagal ūgį ir abi per didelės.

Pas jus mergaitė coliuke, jei gerai pamenu😃 mano mergaitė ir sūnus kudi, bet mum ir sniego kelnės ir striukės atitiko pagal ūgį pirkimą
Atsakyti
QUOTE(kramtoshke @ 2016 10 22, 17:03)
Sveikos merginos, Vilniuje šiandien bus dar galima prekes atsiimt?

galima , ka tik grizau , buvpo issikroves telefonas , jei skambinote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxXxury @ 2016 10 22, 09:10)
Gal yra pradetas rinkti guessfactory? Dabar perkant uz 200 minus 40$ papildomai.
Beje macys gal kokia papildoma nuolaida turit? smile.gif

kolkas nera
Atsakyti