Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Labai ačiū mergaitės už siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
Neleidžia cituoti unsure.gif
aanzelikaa, ne tik kalėdoms - visiems gyvenimo atvejams
Vinija biggrin.gif
rytoruka.s 4u.gif
Atsakyti
Del laikrodziu: kol skirtumas is kokios pardes, jeigu kaina labiau tinkama pirkite! Ateina su deze ir dokumentais...kartais pagalvoju kam ta deze...nes sveria taip kaip 20 laikrodziu....a gal net 30:) guess tai paprastoje nedidele dezuteje..o prabangesni tai deze dezeje o ten vel deze o joje dar viena deze biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinija: 27 spalio 2016 - 09:27
Trūksta $10 iki freeshipp 4u.gif

www.nordstromrack.com

www.hautelook.com
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2016 10 27, 10:27)
Del laikrodziu: kol skirtumas is kokios pardes, jeigu kaina labiau tinkama pirkite! Ateina su deze ir dokumentais...kartais pagalvoju kam ta deze...nes sveria taip kaip 20 laikrodziu....a gal net 30:) guess tai paprastoje nedidele dezuteje..o prabangesni tai deze dezeje o ten vel deze o joje dar viena deze biggrin.gif

Aš du MK lakrodžius pirku, tai tikrai tos odinės dėžės su knygelėm ir pagalve dyyydelį svorį sudaro.. bet jei dovanai perkama - tai labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2016 10 27, 10:19)
Neleidžia cituoti  unsure.gif

Leidžia cituoti mirksiukas.gif Paspaudus "cituoti", reik iškart spaust ir "atsakyti" ;)
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2016 10 27, 09:48)
Aš du MK lakrodžius pirku, tai tikrai tos odinės dėžės su knygelėm ir pagalve dyyydelį svorį sudaro.. bet jei dovanai perkama - tai labai gerai smile.gif

Bet jei sau ir be dezutes ar nesudus arba nesusibraizys kol atsius? Juk daiktas naujas saugomas buna ir gali apsibraizyti
Atsakyti
Ateinu padėkot už disney gautą penalą, nu mano mergina euforijoj, kol vaziavom i treniruotę aikčiojo visa, geriausias daiktas :)) O dysney gumytes parėjo už apyrankes. Aciu.

O dalintojas labai atsakingas, aciu ir jam :)
Atsakyti
QUOTE(aanzelikaa @ 2016 10 27, 10:55)
Bet jei sau ir be dezutes ar nesudus arba nesusibraizys kol atsius? Juk daiktas naujas saugomas buna ir gali apsibraizyti

Dovanai taip butina deze, sau - panos taip apvynios...as ir lekstes siunciausi...bet kazin ar jos sutiks be deziu siusti...
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2016 10 27, 09:51)
Leidžia cituoti  mirksiukas.gif  Paspaudus "cituoti", reik iškart spaust ir "atsakyti" ;)

aš gudriai, daug iš karto noriu
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2016 10 27, 11:24)
aš gudriai, daug iš karto noriu

Anksčiau tikrai buvo paprasčiau. Dabar reik atskirai visas žinutes rašyt, o anksčiau opa ir visas iškart buvo galima cituot rolleyes.gif
Atsakyti
Trūksta $9.50 iki freeshipp 4u.gif

www.gymboree.com
Atsakyti