Labai ačiū mergaitės už siuntinuką

Neleidžia cituoti
aanzelikaa, ne tik kalėdoms - visiems gyvenimo atvejams
Vinija
rytoruka.s

aanzelikaa, ne tik kalėdoms - visiems gyvenimo atvejams
Vinija

rytoruka.s

Del laikrodziu: kol skirtumas is kokios pardes, jeigu kaina labiau tinkama pirkite! Ateina su deze ir dokumentais...kartais pagalvoju kam ta deze...nes sveria taip kaip 20 laikrodziu....a gal net 30:) guess tai paprastoje nedidele dezuteje..o prabangesni tai deze dezeje o ten vel deze o joje dar viena deze

QUOTE(Vinija @ 2016 10 27, 10:27)
Del laikrodziu: kol skirtumas is kokios pardes, jeigu kaina labiau tinkama pirkite! Ateina su deze ir dokumentais...kartais pagalvoju kam ta deze...nes sveria taip kaip 20 laikrodziu....a gal net 30:) guess tai paprastoje nedidele dezuteje..o prabangesni tai deze dezeje o ten vel deze o joje dar viena deze 

Aš du MK lakrodžius pirku, tai tikrai tos odinės dėžės su knygelėm ir pagalve dyyydelį svorį sudaro.. bet jei dovanai perkama - tai labai gerai

QUOTE(nesuper @ 2016 10 27, 10:19)
Leidžia cituoti

QUOTE(Chardonnay @ 2016 10 27, 09:48)
Aš du MK lakrodžius pirku, tai tikrai tos odinės dėžės su knygelėm ir pagalve dyyydelį svorį sudaro.. bet jei dovanai perkama - tai labai gerai 

Bet jei sau ir be dezutes ar nesudus arba nesusibraizys kol atsius? Juk daiktas naujas saugomas buna ir gali apsibraizyti
Ateinu padėkot už disney gautą penalą, nu mano mergina euforijoj, kol vaziavom i treniruotę aikčiojo visa, geriausias daiktas :)) O dysney gumytes parėjo už apyrankes. Aciu.
O dalintojas labai atsakingas, aciu ir jam :)
O dalintojas labai atsakingas, aciu ir jam :)
QUOTE(aanzelikaa @ 2016 10 27, 10:55)
Bet jei sau ir be dezutes ar nesudus arba nesusibraizys kol atsius? Juk daiktas naujas saugomas buna ir gali apsibraizyti
Dovanai taip butina deze, sau - panos taip apvynios...as ir lekstes siunciausi...bet kazin ar jos sutiks be deziu siusti...
QUOTE(Dangiuks @ 2016 10 27, 09:51)
aš gudriai, daug iš karto noriu
QUOTE(nesuper @ 2016 10 27, 11:24)
aš gudriai, daug iš karto noriu
Anksčiau tikrai buvo paprasčiau. Dabar reik atskirai visas žinutes rašyt, o anksčiau opa ir visas iškart buvo galima cituot