Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Lux @ 2016 10 10, 09:19)
Aš tais natūraliais irgi žiauriai nusivyliau - kam juos naudoti, jei nepašalina nei prakaitavimo, kuris gadina rūbus, nei kvapo. Esu labai patenkinta The Body Shop perspirantu, yra ir vyrams. Galima nuspirkti Oze.

Natūralūs dezodorantai yra gėris, tik ne visiems tinka. Dezodorantai, kaip jau minėjau ne kartą, neturi stabdyti prakaitavimo, nes jo paskirtis ir nėra stabdyti. Tam skirti antiperspirantai, kurie yra su aliuminiu.
Jeigu pas jus kvapas stiprus, taip, natūralesni dezodorantai jums netinkami, tačiau man jie buvo atradimas, aišku, nelyginant kokie, pvz. alūno akmenėliai ir nemažai kitų netiko, bet atradau iš cocooncenter Nuxe, prieš tai kitą, kurių pilnai pakanka kasdienai, nesijaučia jokio kvapo ir džiaugiuosi, kad nereikia naudoti tiek chemijos, juolab, kad prakaitavimo stabdymas su antiperspirantais nėra teigiamas dalykas. Jeigu einu kur pvz. į naktinį klubą, naudoju antiperpirantą, nes prakaitavimas intensyvesnis, tačiau kasdienai aš už natūralius thumbup.gif
Atsakyti
Crocs vaikiski ilgi po 30 euru
http://www.crocs.eu/...b...yle&prefv5=
Atsakyti
Mergaites, gal kas per daug crocs uzsipirko su peledziukais, perpirkciau 4u.gif vistik uzsimaniau ju, o jau mytoys neber verysad.gif ieskau J2 dydzio, please angel_sadangel.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip Audimo striukiu dydziai? ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 10, 10:23)
Natūralūs dezodorantai yra gėris, tik ne visiems tinka. Dezodorantai, kaip jau minėjau ne kartą, neturi stabdyti prakaitavimo, nes jo paskirtis ir nėra stabdyti. Tam skirti antiperspirantai, kurie yra su aliuminiu.
Jeigu pas jus kvapas stiprus, taip, natūralesni dezodorantai jums netinkami, tačiau man jie buvo atradimas, aišku, nelyginant kokie, pvz. alūno akmenėliai ir nemažai kitų netiko, bet atradau iš cocooncenter Nuxe, prieš tai kitą, kurių pilnai pakanka kasdienai, nesijaučia jokio kvapo ir džiaugiuosi, kad nereikia naudoti tiek chemijos, juolab, kad prakaitavimo stabdymas su antiperspirantais nėra teigiamas dalykas. Jeigu einu kur pvz. į naktinį klubą, naudoju antiperpirantą, nes prakaitavimas intensyvesnis, tačiau kasdienai aš už natūralius thumbup.gif

O jums nesusigadina rūbai nuo prakaito? kiek marškinių ir megztinių dėl prakaito dėmių išmečiau.
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2016 10 09, 21:19)
Neturiu bet reikėtų... Įdomu ar jūsų nuorodoj esančiam dedasi sim?
Aš  vaikui norėčiau smatwacho su galimybe susiskambinti su vaiku, kad būtų sekimo funkcija ir baterija kad bent per dieną laikytų.
Labai patogu būtų vaiką išleidus į lauką jį prisikviest namo. O ir vaikui lauke žaidžiant nemaišytų, taip kaip telefonas. Mažesnė rizika pamest. Nes matau kaip eidami pasikarstyt kiemo berniukai numeta rankinukus su telefonais ant pievutės. Susidariau nuomonę, kad su smartwachu, turinčiu sim, kieme patogiau būtų.
Žodžiu dairausi ir aš patyliukais smile.gif Nes mano vyrukas jau irgi nori vienas į kiemą išlyst.

As irgi dukrytei ziurinejau, kad viskas butu kartu. Pirkau LT www.beefree.lt turi pigesniu ir brangesniu. Viskas l.kokybiska. Lankstus nuolaidu klausimu. Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 10 10, 10:48)
O sakykit, kaip Audimo striukiu dydziai? ar atitinka?

Man bent jau atitiko visos S dydzio, tikrai nedidintos. Mamai parsiunciau per maza ilga pukini palta ( nors pagal ju lentele turejo but geras), tai pakeite parduotuvej i didesni.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 10 10, 10:53)
O jums nesusigadina rūbai nuo prakaito? kiek marškinių ir megztinių dėl prakaito dėmių išmečiau.

Tikrai nėra. I darbą nešioju kasdien ir marškinius, ir sukneles. Nei vieno rūbo dėl prakaito dar neišmeciau.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 10 10, 07:53)
NEREKOMENDUOJU naudotis jumper.lt paslaugomis, norejau sutaupyt, tai jau nervai kainavo brangiau smile.gif ir dar neaisku ar reiks vaziuot pasiimti daiktai i PL paciai, ar visai jo neteksiu...

Aš tai siunčiaus vyrui žvejybini kostiumą per juos,viskas vyko labai sklandžiai,patys uzsakė prekę,viską informuodavo el.paštu,ir prekę gavau labai greitai.
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2016 10 10, 12:47)
Aš tai siunčiaus vyrui žvejybini kostiumą per juos,viskas vyko labai sklandžiai,patys uzsakė prekę,viską informuodavo el.paštu,ir prekę gavau labai greitai.

Kokį siuntėtės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2016 10 10, 10:36)
Mergaites, gal kas per daug crocs uzsipirko su peledziukais, perpirkciau  4u.gif vistik uzsimaniau ju, o jau mytoys neber verysad.gif ieskau J2 dydzio, please  angel_sadangel.gif

Tai kad jie beveik nesviecia, ta nebent tik del pacio dizaino norite smile.gif
Atsakyti

Vel renku http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu , kad prie kiekvienos prekes prideda pvm 5%, 9% arba 21%
Kedainiai, galiu persiusti lpexpress/omniva pastomatais
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt
pinigus prasysiu is anksto

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
uzsakyme parasykite nika ir parduotuves pavadinima
Taip pat renku is vokieciu vaistines https://www.sonnen-apotheke-shop.de
rinksiu iki nemokamo siuntimo (100 eur)