Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(ellinga @ 2016 10 10, 23:07)
Teks silta vietele Gariunuose issinuomot smile.gif

Mano vyro žodžiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 10 10, 23:09)
Aš gavau laišką, iš jo ėjau į yooxą pirkau batus. Juk ne iš amerikės pirkau. Rinkau 3 poras. Kame reikals biggrin.gif kodė mano batai negrąžinami biggrin.gif

Pažiūrėjau aš tuos laiškus, kuriais skelbė 90proc sale, neradau nieko apie baisią žinią, tikiuos tu klysti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 10, 22:11)
Mano vyro žodžiai biggrin.gif

Tai dar nevarom į basankes anksčiau laiko. Gal čia tik mane taip gasdina kad nepirkčiau biggrin.gif bet rimtai, dar visom norėjau parašyt ar tipo matėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 10, 23:14)
Tai dar nevarom į basankes anksčiau laiko. Gal čia tik mane taip gasdina kad nepirkčiau  biggrin.gif bet rimtai, dar visom norėjau parašyt ar tipo matėt biggrin.gif

Visada pasidalink tokiom abejonėm ar blogom žiniom su palatos draugėm prieš joms apshopinant visą šeimą tongue.gif
Atsakyti
YOOX dvi dėžes grąžinau tą pačią dieną kurjeriui, tai vienos jau penktadienį patvirtinimą gavau, kad gavo, o apie kitą jokių žinių iki šiol, ji pirkta anksčiau buvo. Kažin į ką keiptis, į ups ar į yoox ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 10, 21:14)
Tai dar nevarom į basankes anksčiau laiko. Gal čia tik mane taip gasdina kad nepirkčiau  biggrin.gif bet rimtai, dar visom norėjau parašyt ar tipo matėt biggrin.gif

Tai gal Jus is amerikes siunciates? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 10, 22:17)
Visada pasidalink tokiom abejonėm ar blogom žiniom su palatos draugėm prieš joms apshopinant visą šeimą tongue.gif

Bet tai man irgi gi rūra dega. Ba jei netiks ir neims atgal ženysiuos aš su tais batais biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jovita2014 @ 2016 10 10, 22:22)
Tai gal Jus is amerikes siunciates?  blink.gif

Garbės pionieriaus žodis NE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 10, 21:23)
Bet tai man irgi gi rūra dega. Ba jeinetiks ir neims atgal ženysiuos aš su tais batais biggrin.gif
Papildyta:

Garbės pionieriaus žodis NE biggrin.gif

Vienzo ketvirtadieni bus aisku...bet kazkaip manau viskas bus ok... ax.gif
Atsakyti
kokius batus pirkote, pasirodykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 10 10, 15:23)
Reikia labai, ziema arteja, vaikas be batu. Bet ieskau 38dydzio (eu), cia jau is junior skyriaus gal butu. Jei ka uzmatysit, rodykit.  4u.gif

Mums irgi jau reikia 38,tai tokius paemiau,bijojau kad pigiau nieko nebegausim,niu nieko visai tie batai,minksti ir visai silti atrodo
http://it.buyvip.com...f=qd_dp_ssr_p_2
Atsakyti
Gal korres kas renka Klaipedoje? Visai noreciau dovaneliu pabandymui 4u.gif
Arba galiu as nupirkti, kad pasidalinti siuntima, bet is Uk reiiiama svori kazi ar surinksiu, tai dalinciau ant uzsisakiusiu 4u.gif
Atsakyti
Ar yra koks knygos.lt kodas? Siulo man prisijungti ir atsius diena po atlyginimo koda, bet as negaunu nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 10, 23:16)
Ar yra koks knygos.lt kodas? Siulo man prisijungti ir atsius diena po atlyginimo koda, bet as negaunu nieko  unsure.gif

Man išmeta -20% su koduku SLAPTAS2323
Atsakyti