Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(ericute @ 2016 10 12, 09:20)
Labas rytas,merginos patarkite,kokias priemones perkate Ugg tipo vatams? Nusipirkau Australia de lux juodus ir neismanau ka cia geriau ju prieziurai nusipirkti 4u.gif

as salamandery nusipirkau impregnatoriu tokiem verstos odos batam ir praejusia ziema batai puikiai laike. tiesa, per balas ir teslynus su jais nejau.
Atsakyti
Visos Trespass kombių prisipirkot? smile.gif

Aš parsisiunčiau merginoms 7-8 ir 9-10 dydžius, tai 9-10 perleidžiu jei kam reikia, nes dar tik po 2 metų turbūt priaugs biggrin.gif Spalva RED. Man gavosi 37eur galutinė kaina.
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 10 11, 22:51)
Viska zinancios mamytes patarkit ar mytoys ismes dar geru kainu zaislams ar geriau jau maxej ar kur gaudy zaislams nuolaidos? ax.gif  4u.gif

Sestadieni MAXEJ bus, bet pries kaledas atves zymiai daugiau visko. As neskubu niekada, laukiu gruodzio, jei bunu nepasirupinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 10 12, 07:14)
Sveikos. Kuri firma geresne: Emu ar Bearpaw?

Vaikas turi Emu, as Bearpaw, tai maniskiai perluzo per pada:( tad as uz emu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 12, 09:31)
o gal kuri jau gavot ir galit papasakot kaip ten reikalai su dydziais? Man reikia vaikui. Bet nenoriu nupirt 33 dydziais per didelio, ir per mazo gink D.

Kiek aš supratau iš atsiliepimų striukės tai didintos. Jūs gal planuojate artimiausiu metu pirkti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 12, 09:33)
as salamandery nusipirkau impregnatoriu tokiem verstos odos batam ir praejusia ziema batai puikiai laike. tiesa, per balas ir teslynus su jais nejau.

ir as salamanderio jau kokie 5 metai naudojau, tik pas mus vaikiski batai verstos odos budavo, i balas nelysdavo, o per sniega einant jokiu problemu, neperslapdavo ir drusku nepritraukdavo
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 10 11, 21:51)
Viska zinancios mamytes patarkit ar mytoys ismes dar geru kainu zaislams ar geriau jau maxej ar kur gaudy zaislams nuolaidos? ax.gif  4u.gif

Jeigu Lego, tuomet tik maximoj su 40%. Eilę metų stebiu, pigiau nebūna. Nebent maximoje nėra jūsų rinkinio. Siųstis tik Lego advento kalendorius galima pagaut pigiau.
Jei kiti žaislai, prieš pat pat šventes mytoys labai gerų kainų paleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 10 12, 09:03)
Visa gold tik su kredito limitu, visa classic be limito gali būti  4u.gif

Jei neklystu - Swed nėra kreditinės kortelės be kredito limito  4u.gif .

Visa gold su 0 kreditu:-) man liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2016 10 12, 09:43)
Kiek aš supratau iš atsiliepimų striukės tai didintos. Jūs gal planuojate artimiausiu metu pirkti?

kokio modelio striukes perkat? parodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 10 12, 09:34)
Visos Trespass kombių prisipirkot? smile.gif

Aš parsisiunčiau merginoms 7-8 ir 9-10 dydžius, tai 9-10 perleidžiu jei kam reikia, nes dar tik po 2 metų turbūt priaugs  biggrin.gif  Spalva RED. Man gavosi 37eur galutinė kaina.

Gal galit pasakyti 7-8 dydis, kokį maždaug ūgį atitinka? Mano mergina yra 125 cm ūgio tai galvoju kokį dydį jai paimt. Ačiū.
Atsakyti
Kaži ar būna kur Emmaljunga mamų tašių pigiau internete ne Lt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2016 10 12, 09:53)
Gal galit pasakyti 7-8 dydis, kokį maždaug ūgį atitinka? Mano mergina yra 125 cm ūgio tai galvoju kokį dydį jai paimt. Ačiū.

Mano merginų ūgis 134cm (joms dabar 8 metai), tai 7-8 metų labai gerai: rankovės pats tas dar su šiek tiek atsargos ir kelnių ilgis su šiokia tokia atsarga, bet jau 9-8 dydžio žiauriai per didelis...
Atsakyti