Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(sviliuke @ 2016 10 12, 23:04)
Prizadejau toki kilima dovanu, gal jas mate LT tokiu, su daug smulkiu gatviu ir pastatu;) Aciuuu 4u.gif
https://www.amazon.d...e...&ref=plSrch

Būtent tokių esu mačiusi didžiuosiuose mūsų statybos prekybcentriuose, tik kad jie ploni be galo, kaip popierius. mes pernai ieškojome vaikams į darželį, tai iščiupinėjom daugelį kilimų ir nusprendėm geriau storesnį ir šiltesnį paimti.
Kilimo neseniai pati ieškojau, pirkau iš benuta.de, per DE sandėlį. Benuta yra ir europinė, tik mano kilimas pas vokiečius pigiau kainavo. Nemažas vaikiškų kilimų pasirinkimas (tiek sintetinių, tiek vilnonių), o ir europinis tinklapis turėtų siųsti į LT: http://www.benuta.eu/kids-rugs.html
ne su siaurom, bet plačiom gatvelėm yra kilimas:
http://www.benuta.eu...ulticolour.html
http://www.benuta.eu...ulticolour.html
amazon https://www.amazon.d...pmlj1OwUynVo4kw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 13 spalio 2016 - 06:58
QUOTE(JMD @ 2016 10 12, 14:24)
Timberlandus iki šiol pirkdavau, kai jau labai labai šalta byrpawus, visiskom pliurzem ir lietui crocsus.

Mes irgi jau isaugom is vaikisku ecco, columbios zieminiu batuku, ieskom Timberlandu, bet labai jau kosmines kainos verysad.gif. Jei esat pieke, kokia geriausia kaina juos galima pagaut?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2016 10 13, 08:05)
Mes irgi jau isaugom is vaikisku ecco, columbios zieminiu batuku, ieskom Timberlandu, bet labai jau kosmines kainos verysad.gif. Jei esat pieke, kokia geriausia kaina juos galima pagaut?

Taisyklė viena "ruošk rogės vasarą".
Basutės pigiausiai parduodamos vasaros pabaigoje, žieminiai batai pavasario pradžioje. Pasitaiko vienadienių akcijų, bet jos būna laikinos.
Šiuo metu Timberland dar galima bandyti akcijų laukti USA per juodąjį penktadienį.
Kainos, kaip suprantate kintamas dalykas, priklausantis dar ir nuo batų dydžio. Kaip kokiam Amazon vieno dydžio batai gali kainuoti 20 eur, o kitų dydžių - ir virš 80.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 13 spalio 2016 - 07:11
QUOTE(Rita003 @ 2016 10 13, 08:05)

Kokio dydžio timbų reikia. Turiu bent 3 poras išaugtų. Vieni vos 2 kart uždėti.
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 13, 08:09)
Taisyklė viena "ruošk rogės vasarą".
Basutės pigiausiai parduodamos vasaros pabaigoje, žieminiai batai pavasario pradžioje. Pasitaiko vienadienių akcijų, bet jos būna laikinos. 
Šiuo metu Timberland dar galima bandyti akcijų laukti USA per juodąjį penktadienį.
Kainos, kaip suprantate kintamas dalykas, priklausantis dar ir nuo batų dydžio. Kaip kokiam Amazon vieno dydžio batai gali kainuoti 20 eur, o kitų dydžių - ir virš 80.

Bet tai kaip vaikui nupirkt batus žieminius į priekį kai juos dėvės už pysės metų o per tą pusmetį 2-3 dydžiais koja paauga? Nu man mįslė iki šiol kaip jūs visos pataikot.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 13, 07:24)
Papildyta:

Bet tai kaip vaikui nupirkt batus žieminius į priekį kai juos dėvės už pysės metų o per tą pusmetį 2-3 dydžiais koja paauga? Nu man mįslė iki šiol kaip jūs visos pataikot.

kokius dydzius turite?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 13, 08:27)
kokius dydzius turite?

rodos 31, 32 ir 33
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 13, 08:24)

Nežinau, pirkau šios žiemos pabaigoje Naturino, dydis šiai žiemai bus tobulas. Vakar dar issimatavom, vietos vos vos augimui yra, liuks. Standartiškai vaiko koją auga, tad pataikau.
Be to maniškis mažesnis, gal paskui koja pradės per kelis dydžius šokinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 13 spalio 2016 - 07:32
QUOTE(JMD @ 2016 10 13, 08:24)
Papildyta:

Tiesiog rizikuoji, jei kaina gera..
Na ta koja paskui jau tiek nebeauga dažniausiai.. Na dydžiu bent maniškiams padidėja, dviem retokai.. Nors pernai vyresnėlis dėvėjo 28, šiemet 30 reikia. Bet jau pamačiau vasaros metu, kad basutės ankštos tapo.. Tai va tokius super duper guminukus/rudenukus Keen užsakinėjau birželio 20d biggrin.gif Su dydžiais abiems pataikiau. Crocsus visada pasiimu po dydį į priekį, jei puiki kaina ir po du, vistiek prireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 13, 08:31)
Nežinau, pirkau šios žiemos pabaigoje Naturino, dydis šiai žiemai bus tobulas. Vakar dar issimatavom, vietos vos vos augimui yra, liuks. Standartiškai vaiko koją auga, tad pataikau.

sakes. mano vaikui ne tik kad spaudzia, jis i buvusius zieminius net kojos nebeikisa.
Papildyta:
QUOTE(Kirila @ 2016 10 13, 08:33)
Tiesiog rizikuoji, jei kaina gera..
Na ta koja paskui jau tiek nebeauga dažniausiai.. Na dydžiu bent maniškiams padidėja, dviem retokai.. Nors pernai vyresnėlis dėvėjo 28, šiemet 30 reikia. Bet jau pamačiau vasaros metu, kad basutės ankštos tapo.. Tai va tokius super duper guminukus/rudenukus Keen užsakinėjau birželio 20d  biggrin.gif Su dydžiais abiems pataikiau. Crocsus visada pasiimu po dydį į priekį, jei puiki kaina ir po du, vistiek prireiks biggrin.gif

paskui tai kada????????? nesulaukiu biggrin.gif tiesa, siemt tik 2 dydziais tepaaugo. gal cia jau augimo suletejimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 13, 07:31)

Viena karta taip ir nepasiseks biggrin.gif mano 6 metu mergaite ziema uzbaige su 28 dydziu batais, dabar 31 biggrin.gif vasara teko du kartus batu kolekcija atnaujint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 13, 08:36)
sakes. mano vaikui ne tik kad spaudzia, jis i buvusius zieminius net kojos nebeikisa.
Papildyta:

paskui tai kada????????? nesulaukiu biggrin.gif tiesa, siemt tik 2 dydziais tepaaugo. gal cia jau augimo suletejimas  rolleyes.gif

Nu tai vistiek sustoja tas augimas gi smile.gif Neaugs kiekvienais metais po 2 dydžiais smile.gif
Nu sakykime šiemet 30 dydis, tai kitai žiemai žiūrėčiau pirkti 32 automatiškai smile.gif Nu atsargai įsimesčiau 33 dydį, vdrug biggrin.gif
MB koja didelė, tai laukiu kada ir vaikų šoktelės, nes pagal amžių jų nėra didelės..
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2016 10 13, 00:04)
Prizadejau toki kilima dovanu, gal jas mate LT tokiu, su daug smulkiu gatviu ir pastatu;) Aciuuu 4u.gif
https://www.amazon.d...e...&ref=plSrch

Seniai,Ermitazas...kazi as tas is Vokietijos bus kokybiskesnis...

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 13, 07:10)
Žiūrėkite gamintojo puslapyje nurodytus dydžius. Nueikite i bet kuriuos batukus, ten yra išmatavimų lentelė http://www.naturino....akers-blue.html
Taip pat musumazyliuose gal kas pardavinėja, bus nurodyti cm arba net vidpadis nufotografuotas.

Aha,ir as taip darau,buna parasau paklausiu kiek cm vidpadis biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2016 10 13, 09:24)

Zinokit abiem vaikam pataikau 99 proc. tikslumu biggrin.gif o siaip geriau paskui parduot i pliusa tuos netikusius batus nei pirktpries sezona Ecco zieminius uz 70€...
Atsakyti