QUOTE(Night13 @ 2017 07 27, 18:59)
Kaip neįdomu, nekalbat.
Aš jauna nevedus [

] gal neturėčiau tokiom temom pasisakinėt. Bet, pagalvojau, koks ten dar libido gali būt, kai žmogui depresija... Nepriklausomai, geria vaistus, ar ne.
Valgius ir aš tuos vaistus nepertraukiamai 10 mėn, neskaitant kitų pabandymų po porą mėn. Man buvo beveik 0 emocijų, kiek pamenu, geriu aš ten kažkokius AD, ar ne.
Bet, koks skirtumas, aš tą patį per tą patį čia rašau, kad vis tiek kitą žmogų veiks kitaip. Net ir mane pačią, tikėtina, dabar veiktų kitaip. Kiek pamenu, nepavežiau darbo tada, stresų jame, atsakomybių ir dar asmeninių reikalų.
Šiandien mane smelkia siaubingas nerimas... Minty vis negaluojanti mama. O dar tėtis minty... Ir dar šis tas...
Koks koks, jau sergu 13 metų, nei su vienu AD nebuvo dingęs libido. O su šituo vaistu neimanoma nieko patirtt. Aišku,kad kai būna visiškai šikna, nieko nesinori. Bet n metų juk nebūna ištisai vienodai blogai. Be to, kai šalia nėra žmogaus, nesuprasi to libido niuansų. Kai noriu pasiskųsti sveika moterim, metų paroxetina trumpam, bet kraujyje vis tiek išlieka vaistu, libido prabunda šiek tiek po kelių parų Ilgai negert negaliu, prasideda irzlumas, nerimas ,galvos svaigimas.
Papildyta:
QUOTE(Bestygė @ 2017 07 27, 23:05)
Koks koks, jau sergu 13 metų, nei su vienu AD nebuvo dingęs libido. O su šituo vaistu neimanoma nieko patirtt. Aišku,kad kai būna visiškai šikna, nieko nesinori. Bet n metų juk nebūna ištisai vienodai blogai. Be to, kai šalia nėra žmogaus, nesuprasi to libido niuansų. Kai noriu pasiskųsti sveika moterim, metų paroxetina trumpam, bet kraujyje vis tiek išlieka vaistu, libido prabunda šiek tiek po kelių parų Ilgai negert negaliu, prasideda irzlumas, nerimas ,galvos svaigimas.
Telefonas pataisė

Turėjo buti- Kai noriu pasijausti moterimi.
Papildyta:
QUOTE(rutax @ 2017 07 27, 20:32)
Ačiū, kad atsakėt. Neįdomus man kol kas tas libido. Turiu problemą po netikėtos vyro mirties. Dvejoju gerti tuos vaistus kol kas, nes šiaip jų bijau

ar yra kokių šalutinių poveikių?
Užjaučiu. Šalutiniai būna pirmas dvi savaites Man nuo šitų buvo vidurių užkietėjimas. Aišku, hormoninė sistema suardo. Bet šiaip Nebijok jų, nieko blogo neturėtume jausti, be to, gersi ne metų metus.
Šiaip po staigios netekties iškart nesiulyciau gerti vaistų. Natūralu kad yra šokas. Kad negera. Štai jei metai būtų praėję, tada kita kalba.