Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Vezzo, nesuprantu jūsų tikslo tyliai mus sekti tam, kad galėtumėte pašiepti čia atviraujančius žmones. Į šį forumą ateina žmonės, ieškantys palaikymo. Gerai ir sveikai besijaučiantys lankosi kituose puslapiuose arba bent jau nekritikuoja. Kai man buvo pagerėjimai, buvau apleidus šią grupę, grįžau, kai gyvenimas pradėjo slysti iš po kojų. Kažkurį laiką tik stebėjau, skaičiau ką rašo merginos. Taip juk ir visose nepažįstamose grupėse - stebime, o po to įsitraukiame. Būkit gera, susilaikykit nuo kritikavimų, kas čia virkauja, o kas ne.
Atsakyti

aš jus seku [ ar be... Kuo lengviau ir neskaudžiau...

Nepamenu taves...nors cia lankaus senokai...

Bet tai su atmintim man py....c.vaziavau pas pschiatre vaistu issirasyt-komp vaistu knygute pamirsau namie :oh: ir taip daug visko pamirstu...

Ryt eisiu gliukozes toleravimo testo daryt,baisoka kad seimos gyd diagnoze pasitvirtins...

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 08 21, 16:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vezzo" data-cid="71764897" data-time="1503258446"> aš jus seku [ ar be... Kuo lengviau ir neskaudžiau...</blockquote>
<p> </p>
<p>Nepamenu taves...nors cia lankaus senokai...</p>
<p> </p>
<p>Bet tai su atmintim man py....c.vaziavau pas pschiatre vaistu issirasyt-komp vaistu knygute pamirsau namie doh.gif ir taip daug visko pamirstu...</p>
<p> </p>
<p>Ryt eisiu gliukozes toleravimo testo daryt,baisoka kad seimos gyd diagnoze pasitvirtins...</p>
<p> </p>
<p> </p>

Ar jauti kokius simptomus? Pvz troskulys, prakaitavimas, svorio kritimas, silpnumas?
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2017 08 21, 13:18)
Vezzo, nesuprantu jūsų tikslo tyliai mus sekti tam, kad galėtumėte pašiepti čia atviraujančius žmones. Į šį forumą ateina žmonės, ieškantys palaikymo. Gerai ir sveikai besijaučiantys lankosi kituose puslapiuose arba bent jau nekritikuoja. Kai man buvo pagerėjimai, buvau apleidus šią grupę, grįžau, kai gyvenimas pradėjo slysti iš po kojų. Kažkurį laiką tik stebėjau, skaičiau ką rašo merginos. Taip juk ir visose nepažįstamose grupėse - stebime, o po to įsitraukiame.  Būkit gera, susilaikykit nuo kritikavimų, kas čia virkauja, o kas ne.

tai matau, kad nesupratote. Tiek to - nei aiškinsiuosi, nei teisinsiuosi, nes neturiu tam jėgų, nors jums ir pasirodė, kad esu "sveikai besijaučianti". O jei pašiepiau, tai tik tas, kurios "išrašinėja" diagnozes ir "skiria" gydymus.

QUOTE(meja82meja @ 2017 08 21, 14:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vezzo" data-cid="71764897" data-time="1503258446"> aš jus seku [ ar be... Kuo lengviau ir neskaudžiau...</blockquote>
<p> </p>
<p>Nepamenu taves...nors cia lankaus senokai...</p>
<p> </p>
<p>Bet tai su atmintim man py....c.vaziavau pas pschiatre vaistu issirasyt-komp vaistu knygute pamirsau namie doh.gif ir taip daug visko pamirstu...</p>
<p> </p>
<p>Ryt eisiu gliukozes toleravimo testo daryt,baisoka kad seimos gyd diagnoze pasitvirtins...</p>
<p> </p>
<p> </p>

o aš pamenu smile.gif
Atsakyti
Vezzo nieko blogo neparasse, kam ja puolat.
Manau cia buvo aisku apie ka komentaras
Atsakyti

Ar jauti kokius simptomus? Pvz troskulys, prakaitavimas, svorio kritimas, silpnumas?

Nu man atrodo normalu,kad storas zmogus kai karsta daug prakaituoja,vandens aplamai as daug geriu.pagal googles pozymius man ju ner.

tai matau, kad nesupratote. Tiek to - nei aiškinsiuosi, nei teisinsiuosi, nes neturiu tam jėgų, nors jums ir pasirodė, kad esu "sveikai besijaučianti". O jei pašiepiau, tai tik tas, kurios "išrašinėja" diagnozes ir "skiria" gydymus.

o aš pamenu smile.gif

Primink man i až,nes nu ramybes neturesiu kol neissifruosiu  :hmm: 

Atsakyti

Pamenu ir vezzo, ir blueflower, abi is musu senu laiku:)  As irgi kartais stebiu, tik nebeisipaisau rasyt.

Atsakyti

Va tave pamenu 😊

Atsakyti

Ačiū Eglaite už žinutes.

Ta įstaiga yra arčiau negu mums teisuolėms atrodo. Niekada nežinai, kaip susiklostys reikalai, tau ar artimiesiems. Deja. Kaip Eglaitė ir rašė dalis žmonių patenka turi įvairių sutrikimų. Jie lengvai papuola ant nusikaltėlių jauko.

Atsakyti
Gal tikrai kiek aštriai sureagavau. Atleisk Vezzo. Tiesiog dabar emocijos labai labilios. Tarkuoju save dėl kiekvienos ydos. O pasąmoningas gebėjimas pulti kaltinti kitą pas mane pasirodo labai įsišaknijęs. Kaip ir teisinimasis ir savęs nuvertinimas. Ir dar belenkiek kitų. Iš vis galvoju, kam aš čia tokia ant šios žemės. Dukra gimė neplanuotai, auginau neatsakingai. Irgi ganėtinai sutraumavau psichologiškai. Tą jau mato keli pedagogai. Nebenoriu nieko, net pati savęs...
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2017 08 22, 14:17)
Gal tikrai kiek aštriai sureagavau. Atleisk Vezzo. Tiesiog dabar emocijos labai labilios. Tarkuoju save dėl kiekvienos ydos. O pasąmoningas gebėjimas pulti kaltinti kitą pas mane pasirodo labai įsišaknijęs. Kaip ir teisinimasis ir savęs nuvertinimas. Ir dar belenkiek kitų. Iš vis galvoju, kam aš čia tokia ant šios žemės. Dukra gimė neplanuotai, auginau neatsakingai. Irgi ganėtinai sutraumavau psichologiškai. Tą jau mato keli pedagogai. Nebenoriu nieko, net pati savęs...

Labas drauge. Pasakoji mano istorija po keleto metu. Kiek taviskei?
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2017 08 22, 16:09)
Labas drauge. Pasakoji mano istorija po keleto metu. Kiek taviskei?

Maniskei 13 m. Tolti pradejo, kai isejo i 5 klase.
Atsakyti