Kol kas su problemomis kovoju kitaip.
Taip buna, kai baigiasi jegos, resursai ir galimybes. Pas stipresnius zmones ju yra (resursu ir pan.)
As va cia SM pabendravau, tai kai kurios uzuodzia kazka pas mane, bet irgi visai nepanasu i "guli ir nenori"
Man dar labai paveike, kai psihiatre sake,kad jei man reiketu dabar keisti teises ,ji neleistu vairuoti.As taip ir nesupratau kodel.Labai verkiau namie po tokio vizito.Tiesiog man tai buvo netiketai.Vyrui pasakiau tik po savaites ,jis namie retai buna tai telefonu verkdama pasakiau , kad jauciuosi kaip psihine ligone,jei net vairuoti tai jau negerai.O jis man atsake, kad girdint apie mano darbo itampa jam tai nera taip netiketai,nes sako kad mes tiesiog to nepastebiame.O pikciausia esu iki siol ant savo seimos gydytojos,nes as jos klausiau ar nebus taip ,kad as nueisiu pas psihiatra ,o man paskui visam gyvenimui uzrasas bus.Ji sake ,kad ne,juk jus ne sizofrenike.O pasirodo , kad dabar iskaitoje ir aisku cia jau visam gyvenimui ir kai reikes kokios pazymos net vairavimu,priklausai nuo to kaip gyd nuspres.
Bandziau po menesio su gyd.gynciotis bet tai beprasmiskai.Ji sake kad kas is to kad as dirbu,mokausi,daug labai keliauju ir pati sau tas keliones sudelioju,bet sako i jos klausymus dauguma atsakymai pasako apie kita puse....vnz...pagalvojau ,kad ji gal ir teisi..nervine itampa daro savo .Labai noriu pasveikti,nors kartais taip viskas uzknisa...bet galvoju ,kad yra zmoniu kuriems dar blogiau uz mane ir neverkia kaip as..
Papildyta:
</p>
Kai paskutini karta pasakiau gyd kad valgau kaip krokodilas ir storeju kaip ant mieliu,ji atsake,kad reikia priziureti ka dedi i burna.Vakarais sako bandyk daugiau salotu ,darzoviu valgyti.Na as metus laiko draugavau su dietologe,kuri man labai padejo,o dabar vel i storuma...kaz kaip antra karta sakyti gyd. kad keisti tabletes,nelabai noriu.Pasakis kas is musu gydytojas.Ir tai kai ji man kartu raminamosius paskire laxatanil ,as ju negeriau,tai ji mane apibare ,kad reikejo pagerti.As sakau ,kad as labai skeptiskai ziuriu i tokius tabletes.As entidepresantus vos nesavaite galvojau ar gerti .Tai ji uzrase mano korteleje ,kad neklauso gydytojos.Pasijauciau kaz kaip nejaukiai.O dar as tok zmogus kuris netiki visokiom nesamonem.Kai ji pasake kad veliau paskirs psihoterapija,pas psihologa pavaiksciuoti,as iskart pasakiau ,kad neeisiu.Sakau joks svetimas zmogus man neisspres mano problemu.Ji sake ,veliau tada nuspresime.Dabar as kazkaip galvju ,kad ji saunuole,nes as tikrai nueisiu jei reikes.
Nuo AD pastebejau tik ,kad as kazkiek ramesne ir valgau kaip krokodilaso dar miegu ilgai.Siap galiu uzmigti visur ir visada nors ir stovedama.Gal cia nuovargis ,nes diena dirbu ,vakarais iki 12 mokausi.
Atsiprasau ,mergaites kad cia taip uzejau ir issiliejau.O norejau tik paklausti.