QUOTE(Hedy @ 2016 11 07, 15:47)
Taip, galima
nemokamai išmokti. Kur čia pasipelnimas?
Jei atsidarytumėte Jurgos duotas nuorodas, suprastumėte, kur. Kai savaitės seminarai-stovyka kainuoja 450 eur.
Mano viena pažįstama per skype n metų paskutinius varganus šeimos pinigus siuntė šarlatanei Aušrelei Savukynei, kuri sakė galinti viską, net be žmogaus tikėjimo tuo "ištuksenti" įvairias problemas, tereikia tuksenti kartu su energetinius taškus ir, kaip skambiai pasakyta, "paleisti emocijas". Spėkit, kas iš to išėjo? Ar dingo problemos, nugaros skausmai ir t.t.? Paskatino žaliavalgystę pažįstamai, tai kone anoreksija nesusirgo, 26 kg numetė, nors nebuvo stora. O ir pačią mane bandė įtraukti ta Savukynė, per kamerą, aš buvau pogimdyvinės depresijos būsenoje, neadekvačiai vertinau kai kuriuos dalykus, buvo sutrikęs mąstymas, netgi tokios būsenos supratau, kad ponia nežino, ką daro, bandydama psichinę ligą "pagydyti" "tuksenimais".
Dabar mada tokie ir panašūs dalykai, todėl daug kas tuo naudojasi. Perskaito kelias knygeles, baigia alia holistikos mokyklą ir į trasą. Kai tereikia pačiam pajudinti smegenėles, nes, kaip minėjai, gausu nemokamos informacijos internete, knygų, jei jau domina panašūs dalykai.
Gausu dabar ir energijos balansuotojų, ir dzen budiztų, ir gongų maudynių - ko tik nori, tik eik į seminarus ir atverk piniginę.
Papildyta:
Nidulia, neatsimenu, ryte lyg, seniai tai buvo.
Olanzapinas irgi antipsichotikas.
Aš savąjį kvetiapiną sumažinau iki 50 mg, dabar jis praktiškai manęs nemigdo, blogo poveikio nejaučiu, bandau išmokti miegoti normalaus žmogaus miegu, kol kas sunkiai sekasi, bet nepasiduodu.