Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštakulniai

Parduodu.
https://www.yoox.com...p...V&sizeId=11
patogumo viršūnė - odinės basutės. Labai stilingos, odinės, nerealiai patogios, siųstos iš usa, 8 dydis, tokį ir atitinka. 34.00Eur.
Pradinė kaina - 120.00dol. vidinis padukas - 24,5-24,7cm, nuo kraštuko iki kraštuko. oda
sau turiu 9 dydį, visa diena ant kojų o jausmas su jom lyg basomis wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Odiniai, labai patogūs, prie visko tinkantys Ecco bateliai. 38 dydis. Kulniukas 7 cm, patogiai išformuoti. Nešioti nedaug, nenutrinti. 30 eur, + p.i., Vilnius.
Atsakyti
Nauji Naturalizer bateliai, odiniai, vidpadis 25 cm, US 8, kulniuko aukštis 5 cm.
Pirkti JAV, 44 € 40 €

Natūralios odos Calvin Klein klasikiniai bateliai, pirkti JAV, juodi, US8,5 dydis, vidpadis 25/25,5 cm, kulnas - 8 cm, 45€ 40 €

Circa Joan David natūralios odos bateliai, US 8
pirkti JAV, vidpadis 25 cm, kulniukas 8 cm,tik 15 €

Nauji, US 8,5, vidpadis 25 cm, kulniuko aukštis 7 cm, 49 € 40 €
Johnston Murphy Denise Mary Jane Black Suede
Atsakyti

Parduodu praktiskai naujus batus GINO ROSSI ,usidejau tik 1 karto,smukcioja jie man, per dideli man .Pilnai odiniai, tiek vidui, tiek virsus, labai patogus, nesijaucia, kad aukstas kulnas, su platformyte.Ant bato parasyta 39.5d,bet jie didinti .
Tiks nesiojancioms 40-40.5 dydi, pedai 26.5-27cm.(mano peda 26cm, man didoki) mokejau su nuolaida 67eu(50procentu nuolaida, turiu ceki)parduodu uz 49eu
grynai odiniai.
[url=http://www.part.lt/perziura/2ce88980f32ab2afb8bb5f119a217fc6637.jpeg][img]http://www.part.lt/img/2ce88980f

Atsakyti
DANIELE ANCARANI Platform pumps, spalva Khaki, 38,5 dydis, mažinti. Vidpadis kažkur 24,5 cm. 30 eur.
Vilnius, siunčiu 4u.gif
Atsakyti
nauji odinaii Aerosoles bateliai patogiu, stabiliu kulniuku, siųsti is USA, 39 dydžio

kaina- tik 32 eur

nude spalvytės ( I-II nuotraukos)

Atsakyti
Juodi elegantiški batai,
39 dydis.
Esant progai avėti, be jokių defektų, kaip ir nauji smile.gif
kaina 13 e

Firminiai odiniai bateliai "venetti"
Dydis 39
Odiniai, minksti, patogus.Viena karta aveti. Be defektu.Parduodu nes man per mazi
Kaina 27 e mokejau 150 lt

Deveti odiniai MARCO TOZZI bateliai( gal 2 kartus esant progai) pirkusi akropolyje uz 350 lt
dydis 38-atitinka
kaina 29 e dabar 21 e
isorinis kulno aukstis 7.5
vidinis 5.5 cm
Atsakyti
SESSUN+ Naujos naturalios odos basutes.Lengvutes. Geros kokybes,nuostabios,stilingos39-39.5 dydis . 10 eur.
(moketa 55 eur)
Atsakyti
Coach Nala heel bateliai, spalva cerise, dydis 7,5, kaina 75€

Coach Nala heel bateliai, spalva cappucino, dydis 8, kaina 95€

Coach Nala heel bateliai, spalva cerise, dydis 9, kaina 95€

Atsakyti
Parduodu naujus su firminiu maišeliu aukštos kokybės odinius Stuart Weitzman easily batelius usa8 eur 38 tiks pėdai 24,5-25 cm. Kulniuko aukštis 7,62 cm. Spalva - Pan Nappa. Nappa oda. wub.gif Labai lengvi, ergonomiški, labai aukštos kokybės bateliai. Elastingi, be galo lengvi ir patogūs. Ultrasuede® pamušalas optimalus komfortas. Oda dengtas kulnas. Lankstus guminis padas. Pagaminta Ispanijoje. wub.gif wub.gif Pirkti su didele nuolaida 69% off $104.99 Jų reali kaina $345.00 Batelių kokybė kalba už save. Gaila man maži :verysad: Kaina 117 110 eur.

pirkti čia

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Nauji MICHAEL Michael Kors MK Flex Mid Round-Toe Pumps US9 dydis 55 €
Nauji MICHAEL Michael Kors'Flex' Pump US10 dydis 55 €
Atsakyti
ECCO bateliai 40 d. nauji, mediniu kulnu 8 cm., tvirtos, bet minkstos odos. Kaina 45 €

Veiksmas Vilniuje...bet siunciu mirksiukas.gif
Atsakyti