Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštakulniai

Parduodu praktiskai naujus batus GINO ROSSI ,usidejau tik 1 karto,smukcioja jie man, per dideli man .Pilnai odiniai, tiek vidui, tiek virsus, labai patogus, nesijaucia, kad aukstas kulnas, su platformyte.Ant bato parasyta 39.5d,bet jie didinti .
Tiks nesiojancioms 40-40.5 dydi, pedai 26.5-27cm.(mano peda 26cm, man didoki) mokejau su nuolaida 67eu(50procentu nuolaida, turiu ceki)parduodu uz 49eu
grynai odiniai.
vartotojo įkelta nuotrauka
[url=http://www.part.lt/perziura/2ce88980f32ab2afb8bb5f119a217fc6637.jpeg][img]http://www.part.lt/img/2ce88980f

Atsakyti
Naujos NINE WEST basutes, dydis 10,5 JAV, atitinka 41 dydi. Kaina tik 20.00 €
Pavaiksciotos tik kambaryje.
Naujos BCBG natūralios odos basutės, dydis 9 (JAV) - 39 (EU). Atiduodu už 15.00 €. Mokėta daug daug daugiau, nenoriu sandėliuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 06 kovo 2017 - 12:50
Vieną kartą gal valandai užsidėti garsieji Kelsi Dagger Linzy. Dėvėti tik patalpoje, atrodo kaip nauji. Dydis US 9,5- tinka 26,5 cm pėdai. Juoda blizgi oda. Kulno aukštis 13cm, platforma beveik 3cm. Kaina- 25 eur

Vieną vakarą patalpoje dėvėti Aldo aukštakulniai, atrodo kaip nauji. Odiniai. Labai įdomi sendinta oda. Spalva- juoda. Dydis 40, tinka 26,5cm pėdai. Kaina- 22 eur
Atsakyti
Nauji odiniai Lorenzo Masiero bateliai, 40 dydis, Vilnius 40Eur.
Atsakyti
Nauji Naturalizer bateliai, odiniai, vidpadis 25 cm, US 8, kulniuko aukštis 5 cm.
Pirkti JAV, 44 €

Natūralios odos Calvin Klein klasikiniai bateliai, pirkti JAV, juodi, US8,5 dydis, vidpadis 25/25,5 cm, kulnas - 8 cm, 45€

Circa Joan David natūralios odos bateliai, US 8
pirkti JAV, vidpadis 25 cm, kulniukas 8 cm,tik 15 €

Nauji, US 8,5, vidpadis 25 cm, kulniuko aukštis 7 cm, 49 €
Johnston Murphy Denise Mary Jane Black Suede

Atsakyti
Nauji Guess odiniai batukai. Dydis 7,5, atitinka 38. Kaina 69 Eur.

Calvin Klein Nodine bateliai (odiniai). Dydis 7,5, atitinka 38. Kaina 69 Eur.

Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Bongo basutes.38.5 dydis. 10 eur.
Atsakyti
Miss Sixty odiniai aukstakulniai, dydis 39, kulno aukstis 12cm, deveti karta. Kaina tik 18 eur.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nauji odiniai Lorenzo Masiero bateliai, 40 dydis, Vilnius 40Eur.
Atsakyti
Lorenzo odiniai aulinukai, su kailiuko imitacija, 38 dydis, kulniukas 6 cm. 30 eur. + p.i.
Atsakyti
Michael Kors Ashby Odiniai lakiniai juodi bateliai
Su apgailestavimu parduodu ką tik gautus odinius MK batelius. Dydis kaip ir geras, bet reikia siauresnės kojytes. Su mano 38.5 kojytes dydis atitinka. Labai patogus išlinkimas.
Dydis 8.5
Daugiau info
Kaina 69 eur
http://www.6pm.com/p...edium=affiliate mažiau
Rašykite į AŽ
Atsakyti
Nauji, nė karto neavėti aukštakulniai. Super patogus (jausmas kaip su tapkėm), nes pilnai odiniai, vidpadis paminkštintas ir patogiai išlenktas. Tiks pavasario/vasaros sezonui. Atviras priekis, oda perforuota (su skylutėmis). Kulno aukštis 7cm.Užkulnis ir kulnas lakinės odos.Dydis 37, tokį ir atitinka. Vidpadis nuo pat krašto iki krašto 24.5cm, bet realiai apie 24cm, nes pats priekis susmailėja. Yra papildomi kulniukai. 43 eur.

Tik porą kartų dėvėti bateliai. Su dėžute. Labai patogūs, kaip ir turbūt visi Caprice batai. Su nedideliu kulniuku. Priekis su gėlėmis. Pilnai išorėje ir viduje odiniai. Dydis 37.5, vidpadis nuo krašto iki krašto 24cm. Man, nešiojančiai 37 dydį, pats tas. 28eur

Ukmergė. Galiu siųsti.
Papildyta:
Tik vieną vienintelį kartą avėtos aukštakulnės Gabor basutės (kulnas 8cm). Klasikinis kulnas. Pilnai odinės. Kaip naujos, jokių nešiojimo žymių nei ant paduko nei išoreje. Vidpadis 24cm. Dydis nurodytas 38, bet realiai jos mažintos, labiau 37, nes aš tokį nešioju ir man geros. 23 eur
Atsakyti