Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi

QUOTE(cambala @ 2016 10 14, 15:41)
Kiek as supratau, tai jis pirma zmona muse jau po to, kai suzinojo jog ji jam neistikima. Dabartines lyg nemusa, bet vis vien kazkaip kazkas lyg jazka nori uzmust...

aga, tarsi smurtą galima pateisinti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 14, 18:47)
žiauriai krūta boba:
"tai būtų pirmas ir paskutinis kartas, skristų iš namų kaip didelis su policija"

Policija iskviestu kaimynai, kai kiltu itarimas, kad bute/name itartinai ramu ir sklinda bjauri smarve. Bet jums ir man jau nebutu skirtumo.

Pasakysiu jums viena paslapti. Jei jusu "saviskis" puikus zmogus, tai nezeminkit jo pareiskimais, kad lektu lauk pirmo konflikto atveju. Jis gal nori jaustis mylimas ir vertinamas, o girdedamas tokius gasdinimus jis supras, kad jis tinka tik kol patogus ir naudingas.
Ar jums patiktu girdeti: "jei taip tai leksi lauk, jei kitaip tai vietoj taves bus kita"
Patiktu girdet "kas bebutu ieskosit iseities, nes esi man brangi"

Normalus zmones kur kas labiau vertina ne gasdinimus, o meile. Sakysim jei jis zinotu, kad net jei pasikarsciuos, tai jusu meile nesumazes, tiesiog busit nelaiminga. Aisku jei jis koks ugolovnikas, tai reikia gasdinti.

Idomus faktas, mano mineti konfliktai buvo su moterimi kuri atejo su sukiu: "dar negime pasaulyje toks kuris pries mane pakels ranka".

Oj oj erelis lotuliukas.gif eik gydytis, psichini, tu pavojingas visuomenei esi. Rimtai neadekvatas. Pala, mano vyras nėra smurtautojas, tai ir grasinti nėra reikalo, aišku tau? Yra dalykų, kurie erzina, kuriuos galiu toleruoti, bet smurto niekada netoleruočiau, šalia jo aš galiu būti savimi ir nebijoti, kad ką ne taip pasakysiu ar neduokdie užgausiu ponulio jautrią sielos stygą lotuliukas.gif ir gausiu į akį. O su tokiais atsiprašant už išsireiškimą- nuopisom, kaip tu- reikia jų kalba kalbėti, užsirausi tu kada nors. Mano patėvis užėjus psichui prilupdavo mamą, tai vieną kartą mama taip davė atgal, kad anas mėnesį ligoninėj pragulėjo ir nuo to laiko bijojo ne tik kad rankas kilnot, bet ir užgauliot. Nešustravok, o tai žiū dar gausi peilį į šonkaulius, figūruosi kriminalų suvestinėse ;) prasmirdusį lavoną kaimynai atras
tease.gif

Ps: pala, o tu konfliktus tapatini su snukio daužymu? Dunduke, pas mus su vyru konfliktų buvo ne vienas ir ne du, bet niekada gyvenime vienas kito nedaužėm, tik tau tai nelabai suvokiama, ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 14 spalio 2016 - 19:38
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 14, 16:26)
As tiesiog nepriskiriu saves prie primityviu, kurios partnerius keicia, kaip netinkamus batus. Po to gyvena su n tuoju ir aiskina kokios jos krutos.

Yra zmones kuriems pasirinktas zmogus yra VERTYBE, su juo atsisveikinama tik tada kai tikrai jau nera nei vilties nei iseities.
Todel siulau tuos visus lengvabudiskus skyrybu pasiulymus pasilikti savo rato publikai.

Dar viena detale. jei sitaip egtumeisi, tai pati iseitum su ciomodanu, kaip stovi ir butum laiminga, kad pigiai issisukai. Na nebent pazisti kokius banditus ir uzsakytum mano laidotuves.
Galvoji, kad esi kruciausia?

tu net nesuvoki, KOKS primityvas esi, tai didžioji tavo tragedija.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 14, 17:36)
Padesiu situos du komentarus salia vienas kito.  4u.gif

jis bandė ją padaryt didesne vertybe biggrin.gif Kumščiais kurdamas vertybę tokiu vyru jautėsi, ogogo. Greičiausiai jam su potencija problemos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 14, 18:47)

Pasakysiu jums viena paslapti. Jei jusu "saviskis" puikus zmogus, tai nezeminkit jo pareiskimais, kad lektu lauk pirmo konflikto atveju. Jis gal nori jaustis mylimas ir vertinamas, o girdedamas tokius gasdinimus jis supras, kad jis tinka tik kol patogus ir naudingas.
Ar jums patiktu girdeti: "jei taip tai leksi lauk, jei kitaip tai vietoj taves bus kita"
Patiktu girdet "kas bebutu ieskosit iseities, nes esi man brangi"

Normalus zmones kur kas labiau vertina ne gasdinimus, o meile. Sakysim jei jis zinotu, kad net jei pasikarsciuos, tai jusu meile nesumazes, tiesiog busit nelaiminga. Aisku jei jis koks ugolovnikas, tai reikia gasdinti.

Idomus faktas, mano mineti konfliktai buvo su moterimi kuri atejo su sukiu: "dar negime pasaulyje toks kuris pries mane pakels ranka".

biggrin.gif paslaptimis santykių dalinasi išsiskyręs smurtautojas biggrin.gif griūk negyvas.
Normaliam vyrui net sakyt nereikia, jis ŽINO, kad jo moteris nesileis nei žemoinama, nei daužoma.

Jūs save taip teisinate-pasikarščiuodavote?
Psichas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 14, 19:47)

Aš tokią vieną irgi pažįstu, gavo nuo pirmo vyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 14, 21:30)
Neivardu as niekaip "IDOMU CIA" yra tiesiog neutralus nikas, zodziu kombinacija tai kad baigiasi "a" tai juk ir Kudirka ir Smetona baigiasi a.

Apie save visada pasisakau, nes jau turiu liudna patirti, kai buvau ivardinta online  psichologu "ligone boba, kuri vaidina nevykusiai vyra" Paskui jau sunku ka irodyti, o dabar tiesiog zinot visa dviprasmiskuma. Realybeje irgi zmones neakli, tai geriau, kai esme zino ir tada galima isvengti nesusipratimu.
Apie F64.0 atveji galima pasiskaityti internete, as noreciau tik priminti, kad problema ne kazkuo tapti, o rasti gyvenime vieta jau bunant de facto. HRT tai normalus medicininis gydymas.
Mane isskiria tai kad gyvenu su moterimi ir zinau, ka reiskia gyventi su moterimi. Jus zinot, ka reiskia gyvent su vyrais. Todel ir pasisakau, nes kai kurios problemu priezastys mano situacijoje geriau matosi.

Aciu uz atviruma ir atsiprasau uz kanduma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 14 spalio 2016 - 21:32
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 14, 19:35)
aga, tarsi smurtą galima pateisinti.

Kas pateisina?
Tiesiog visi zmones skirtingi - vieni gali is neplautu lekciu valgyt, kiti slykstiasi partneriais, kuriuos kiti tratina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 10 15, 00:45)
Kas pateisina?
Tiesiog visi zmones skirtingi  - vieni gali is neplautu lekciu valgyt, kiti slykstiasi partneriais, kuriuos kiti tratina.

IDOMUCIA pateisina. Tipiškas smurtautojas.
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 11, 09:22)
Sveikos merginos labai noriu gal tik isikalbet nors labiau noriu kaukti kaip man blogai ir sunku ir tiesiog nebenoriu gyvent,nezinau ka man daryt.Pragyvenom 13metu,sakyciau kad laiminga buvau labai mazai gime du vaikai,sakysit ko gyvenau ko gimdziau nu neturiu atsakymao,naiviai tikejau kad jis pasikeis, kad galim kazkaip isbrist is savo bedu.Buvo visko smurto daug ypatingai psihologinio,visi tie darkymai kokia as k.....  ir kaip guliu su visais kokia niekam tikus pazeminimai metai is metu,jeigu nedarydavau taip kaip nori jis tada namie pragaras.Abu dirbom visalaika bet mano darbas nieko nereiskia jam nes maziau uzdirbau ir visada del to mane diskriminuodavo kad as nieko i seima neinesu tik jis.Taip jis visada parnesdavo alga namo ir man ja atiduodavo iki cento,bet as turejau atsiskaityt uz tuos pinigus ir sarasa surasyt kur isleidau,o jei ne tai kur tu k....  dedi pinigus ir panasiai.Buvo ir geru dienu negaliu sakyt viska pirkdavo ko tik nori,bet tai tik pinigai, o uz juos neviska gali nupirkt.Mano antras vardas k.....  jau cia taip kaip komplimentas pasidare zemina mane prie vaiku tokie zodziai kaip ziurke ster.... sala.... su..... daune ,debile ir t.t.Klauset kodel kentejau ,nu nezinau kode tiesiog bijojau likt viena ,kad nesugebesiu viska pradet is pradziu turbut tai,neturiu drauges su kuria galeciau paplepet,nes jis ma neleido ju tureti,as net negaliu kavos puoduka isgert,mes iskart ne kava gersiu o dul........ su kazkuo ,visada man tai sako.Ta nepagarba man, seimai,man kaip moteriai visiskai mane suzlugde,kaip jis tyciojas is manes pasakodamas kaip daba darytu viena ar kita motery,kaip jos jo nori kaip laukia isisketusios,ir panasiai.Taska turbut padejo tai ,kad jis buvo man neistimas,tai man taip smoge kad nezinau kur pakliuvau,tai jis padare musu namuose musu lovoje kai namie buvo musu vaikai,ir ne kiek delto nesigaili,nes tipo jos uz plauku nevilko(as gulejau ligonineje)Visos tos kalbos man is pykcio ir noras mane yskaudint,bet jam pavykdavo kiekviena karta,as nesu stipri pradedavau verkt,o jis is to tik juokesi visada[/COLOR].Truko kazkas viduij ir nunesiau pareiskima skyrybom,is namu nevariau pats isejo,sake iseinu nes jo nenoriu nemyliu ir nebusiu .Bandziau pasikalbet apie skyrybas sake viska pasirasys ka reikia,bet kai reikejo nesirase,pradejo nesamones daryt,kad salygos netinka nors pats tokias pateike,o dabar isvis jau nebesutinka skirtis,staiga suprato kad mane myli,raso tooookias meiles zinutes kad grazu skaityt.Krtais pradedu tiket  ir paraso ve kokia nesamone,kad as bejo prapulsiu prasigersiu prasirukysiu su vyrais tik gulesiu parsidavinesiu uz 20euru ir busiu paskutine,vaikus bomzais vadina,kad butelius rinks prasines valgyt,bet jis geras yra zmogus todel gali sugryzti i seima ir vel viskas bus gerai.ARGI galima tiket tokiu zmogum kuris nori viska atimti is taves,skambina vaikui ir sako kad mama turi susitaikyt kitaip atims masina neduos pinigu ir jus neturesit ka valgyt.Nezinau ar as  dauk parodziau kas jis per zmogus,kad mane galetumet suprast,bet esme tame kad as pati jauciuosi delto labai blogai,as tokia pikta kad nezinau kaip nustot pykt pykstu ant saves kad tiek metu buvau su zmogum kuris manes negerbe,pykstu ant jo kad taip skaudina mane ir vaikus,pykstu nes nezinau kodel man taip sunku,bijau taip kad nemiegu naktim nes nezinau kas musu laukia,bijau visko ,net savo minciu,vaikstau po namus kaip zombis ir nieko nedarau,miegu savaite neklotoj lovoj ir neiko nenoriu,zinau kad turiu susiimt gi turiu vaikus,kazkaip del ju turiu,bet nebeturiu noro gyventTaip as nunesiau pareiskima tai ko cia zliumbiu daba,nezinau destau savo mintis gal bus geriau,bet zinau kad esu ziauriai nelaiminga verkiu per dienas ir nezinau kaip pakilt is viso to,man taip blogai as taip saves bijau kad noriu galva i siena dauzyt,as jam daviau viska o jis ma,ne nezinau.Prirasiau visko bet taip norejau nors uzrasyk kur nors kaip jauciuosi,tiesiog kaip atsikelt ir suvokt kad galiu  nesu visiska nevykele,nors nezinau gal.

Pirmiausia tokioje situacijoje PRIVALOTE pasirupinti vaikais, todel Jums kol kas matau tik viena kelia - MOTERS KRIZIU CENTRAS. ten jumis ir jusu vaikais pasirupins, gausite ir uzuoveja ir psichologa ir teisininkai su vyru issiskiti pades.
Stiprybes ir sekmes!
Atsakyti
Pacios ir isaukiat ta smurta...
cia matyt toks tipas ,,kietos,, jei ,,kietos,, butumet tai ir vyru nereiketu .tas pats su vyrais
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 10 30, 22:49)
cia matyt toks tipas ,,kietos,,  jei ,,kietos,, butumet tai ir vyru nereiketu .tas pats su vyrais

taip, dar matyt moterys issaukia ir prievartavimus, ypac mazametes.
Atsakyti

cia matyt toks tipas ,,kietos,, jei ,,kietos,, butumet tai ir vyru nereiketu .tas pats su vyrais

nu. kalk į akį tokioms, kad žinotų. Tada TOOOKS vyras patapsi, aina sau  :rolleyes: 

Atsakyti
Aukos sindromas..
Atsakyti