Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

Labas vakaras,

Pagaliau kailiukas namie wub.gif Kažkaip net šilčiau namie pasidarė. smile.gif

Prisižviegiau nuo visų prisidarymų į save. Ir nuo nuogų diedų aptarnavimo srity. Net vaikai subėgo žiūrėt, ar mamai koks cvekas iš galvos nestyro... biggrin.gif

Magnusiuk, nugi brūkštelk tu man, ku tavy rast. O tai dabar važiuoju nežinia kur nežinia pas ką. unsure.gif

Atsakyti
Mam, nu tu visai, tetų prisikvietei o indų tai neturi. Neišsisukti su ton keliom varganom lėkštėm, teks man tau savo bliūdelius paskolinti
user posted image
Sagyt - vaikų ganyt kaip ir nebus kur, nėr pas man tiek vietos, kad vaikai iš akių dingtų smile.gif bus glaudus rudeninis baliukas mažame butuke, bet juk tam ir yra ruduo kad visi glaudžiai sėdėtų, ania? Taip kad normaliai viskas, svarbu by tik noro būtų 4u.gif 4u.gif
Funtukas 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Lapyn - brūkštelsiu, daba iš telefono rašinėju. Tuoj nubėgsiu pas tėvukus taurių vyneliui susirinkti ir grįžus pasijungsiu PC ir visoms parašysiu. Tuojausai, biškį dą lukterk smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Giliuko "užšimerki ir miegi", Busy "susiperst į save", Gielux "plikų diedų parodysiu", Magnučiuko pasivažinėjimas fotosesiniu liftu darbe, 90 laipsnių kampo šiluma- ties šitais prunkštelėjau garsiai. laugh.gif
Dyziaus, Milos, Dudu, kalno su meškiukais, Hipės, Magnunos suknelės ( Apus nebemačiau, net fb patikrinau, ir ten nepasirodė), Leksa, darbščioji Kruopa- labai labai gražu. wub.gif
Rytoj atvažiuosiu tadum su taxi greičiausiai pas Magnuną. Pati pagamint po darbo ko nors nespėsiu, bet iš parduotuvės kažką nugriebsiu. Tai kelintą patogu daugumai? 18? 19? hmm.gif
Šponkiau, gausi tuoj šiknon nuo manęs. aggressive.gif anu, baik savęs gailėt ir užsiiminėt moterų liaudies rudeniniu sportu- savigrauža. jauna/sveika ( nu sugis tas gomurys, ne karo metas)/graži/mylima ir mylinti umn.gif draugės mat jai reikia, pati geriausia draugė esi Tu pati sau. assa.gif rytoj atnešiu ampulę vitD ( tą B.O.N.) ir pilsiu nematant Šponkiui arbaton. Gal dvi, kad maža nebūt. devil.gif
Merfe, kai pasveiksi, brūkštelk, aš atlėksiu pas tavy rūsiukin. Dėkui, kad nepasiuntei manęs toli toli ir neužpūtei vilties turėt Garlio palaimintus batus. leb.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 13 spalio 2016 - 18:33
Labas merginos. Trumpam užbėgau. Vėliau skaitysiu.
Apie vyno vakarą net neužsiminsiu
doh.gif nes mirštu iš pavydo.
Beje ax.gif turime prirašymo progą bigsmile.gif
user posted image
Ta proga ir naujas WC
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 13 spalio 2016 - 18:27
Kai išrašė Aist p.i.z.d.u.l.i.a.i net as nerukydama sedziu kampe ir rukau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 13 spalio 2016 - 18:39
Apus suknelę pamačiau, labai jauki, miela ir tinkanti Apusiukui. Labai giriu. thumb_yello.gif
Atsakyti
Šponkiuk, reikia mums pasivaikščioti po kokį mišką ar pamakaluoti kojomis nuo kokio bastiono. Gal atsirištų liežuviai... Man irgi visokio kažkokio prisikaupę, kurio neturiu kam papasakot...
Atsakyti
Labas rytas (man rytas) suskaiciau siaip ne taip blink.gif
Prisizvengiau is jusu perliuku, ypac susiperst i save, cia manau visom taip buna hmm.gif
Sponkiau man irgi cia nera draugiu, nors dabar jau kaip ir susiradau artimesnes drauges su kuo galiu pasneketi pasikavinti. Beje jus turiu cia, o tu turi mus friends.gif
Erode na tikrai gaila labai, pas mumi einant antriems metams visko buvo jau ir galvojau tikrai iseit ir spjaut i viska, bet gal daug prisidejo mano vaizeris prie visko su savo demesiu zinutem ir t.t. priverte daug kur susimastyt ir apmastyt ko as pati noriu. ir nezinau ,gal tai biski apslifavo mano santykius, aisku visko buna bet jau iki tokio lygio nebedaeinam . Zodiu Saulele laikykis ir lai tavo sprendimas buna teisingas ir tik i gera ;) juk kai uzsidaro durys atsiveria langas console.gif
vyno turiu tai kur atlekt? oj bet lektuvai skraido tik sestadieni antradieni.... nuo lapkricio penktadienais-pirmadieniais . Cia gal kas pas mane uzsukt nores????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 13 spalio 2016 - 18:47
Apus - tai kaip dėl vynelio? mirksiukas.gif
Lapyna - jau rašau tau smile.gif
Atsakyti
Giliukas suuuper 😅😑😅 užsimerki ir miegi 😆😆😕 nu šventa tiesa.. .
Atsakyti
Ir aš, va, neturiu kam pasipasakot...guliu knygos skirtuką apsikabinusi vieniša... rolleyes.gif
user posted image
Girdžiu, kažkas grįžo, žiū pro langą- šo vypso. blink.gif
user posted image
Šo mano yra kvailelis- nuolat išsiviepęs- nesupranta egzistencinio liūdesio prasmės.
user posted image
Tarp mūsų kalbant, šunės užpakalis ganėtinai storas- o tai jau tikrai yra rimta priežastis liūdėt. ax.gif
user posted image
Taip aš jai viską ir išklojau ant ausies.
user posted image
Manot, šo nusiminė? Nieko panašaus! Atsinešė kiaulę ir pradėjo su ja žaisti, nenuovokioji.blink.gif
user posted image
Nepavykus įkalbinti liūdėt šuns kartu, einu į antrą aukštą pamiegot. Aš ir mano liūdesys. unsure.gif
user posted image
Nors pala pala, gal dar prieš einant, truputį pažaisiu. Na, tik truputį. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 13 spalio 2016 - 19:19
Valio Rastei tapus oficialia Ahabi seimos nare 4u.gif

Vaizdas pakeliui namo is darbo

user posted image

Cija koki parseli geleta turi biggrin.gif

Ainu grazuole wub.gif

Giliukas gelezines vyriskos logikos. Kas cia gali buti sunkiau teisingai, uzsimerki ir miegi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 spalio 2016 - 19:01