Tetule norejosi isdauzti nuo ekrano ne viena karta ir ne du, bet mane labiausiai vis tiktai erzino Defne brolis su savo zmona.
Labai dziaugiuosi youtube kanalu nicego lisnego, kur tikrai nieko nereikalingo nera, tik DefOm

Papildyta:
Nu tai ko čia nenuspręsti - tu iš tų, kur nepatinkaO man ir Celikolis ir juo labiau jo Firatas
Ir tas psychas superinis
Milagra vis sakiau parasysiu, bet tik dabr laiko radau
Zinok damusiau as ta Merhamet , prisiminiau, kaip kazkada sakei, kad sunkiai isivaziavai su Kuzejum, tik is antro ar kelinto bandymo ji prisijaukinai, tai galvojau reik ir man duoti Merhamet sansą, gal ir jis patiks, o bet tačiau.. Firatas ne ne ne, dedu kryziu as jam
, nors Celikolio dar koki darba mielai paziureciau (kazkada kai rode Ifet su juo pora seriju maciau, bet meciau, ne mano serialas
), tada gal tiksliau zinociau ar jis man patinka. Sakei kad jis lyg su B. Saat kazkoki projekta tures? gal i ta reiks uzmesti aki...
Pats serialas tai ka as zinau, vietomis lyg ir su sypsena ziurejau, bet daugiau toks i depreseja lenkiantis, ypac tuos prisiminimus kai rodydavo, tai taip gaila tu vaiku buvo, o kai pagalvojus pas juos ten turbut ir dabar tas pats... neiseina cia pageltotininti, tai soriukas, keista buvo kad ten taip laisvai ziurima intymius santykius, o ir aborta nueiti pasidaryti, tas pats kas i parduotuve saldainiu ...
o jau aktoriai, ir is kur tokius jie atkapste , bet turkai saunuoliai, nenublizginti, nenusackinti iki koktumo, o gyvi realus zmones...