pasiilgau turkisko serialo, tik nezinau kuri griebti

Taip, mes apie ta pati...
Uzsikabint ant jo nelengva. Tikros meiles poros (kaip ir blogieciu ) cia nera. Geri virsta blogais, blogi - gerais. Viskas reliatyvu. Asis - motinos ir jos dukteru santykiai..Visas ir visus veikejus galima suprasti kazkuriuo metu kazkurioj serijoj. Zodziu - klampyne, kuri uzkabina, itraukia ir vercia visaip apmastyt ir mastyt...Meiles trikampis attsiranda pamazu, o Fazilet pasidaro ne tokia jau ir bjauri. Pradzioj ji erzina nerealiai. Jeigu bent kiek idomi motinos ir dukru tema - pradeti verta.
Naujas, vizualiai patrauklus, dinamiskas serialas.
Subjektyvi mano nuomone
Spresti Jums.
Narlipe, 09 Gru 2017 - 18:17, parašė: Taip, mes apie ta pati... Uzsikabint ant jo nelengva. Tikros meiles poros (kaip ir blogieciuOj, kaip tiksliai aprašėte. Pasirašau po kiekvienu žodžiu. Scenaristė taip įdomiai dėlioja istoriją, kad net nežinia ko laukti. Vakar per tiesioginę transliaciją plyšo širdis man. Na taip taikliai suvaidinta emocija, lyg pati išgyvenčiau šį trikampį. Ir vėl tenka laukti nekantriai šeštadienio.) cia nera. Geri virsta blogais, blogi - gerais. Viskas reliatyvu. Asis - motinos ir jos dukteru santykiai..Visas ir visus veikejus galima suprasti kazkuriuo metu kazkurioj serijoj. Zodziu - klampyne, kuri uzkabina, itraukia ir vercia visaip apmastyt ir mastyt...Meiles trikampis attsiranda pamazu, o Fazilet pasidaro ne tokia jau ir bjauri. Pradzioj ji erzina nerealiai. Jeigu bent kiek idomi motinos ir dukru tema - pradeti verta. Naujas, vizualiai patrauklus, dinamiskas serialas. Subjektyvi mano nuomone
Spresti Jums.