Man tai patiko paskutinė serija, viskas su ja gerai, pabaiga intriguojanti. Labiausiai ta žaba nervina

QUOTE(svelni @ 2017 12 19, 19:07)
Man ir rami serija...mane tai nervina tas Dzunaitas, kazkoks suktas tipas
Galetu turkai greiciau tas serijas naujas gaminti

Galetu turkai greiciau tas serijas naujas gaminti

Nu kai įpratina prie tokio tempo, tai paskui nors truputį sulėtina ir atrodo ramu

O Cuneytą tai plikom rankom nudėčiau. Kaip tas Ferhatas toks jau protingas, toks 6 žingsnius į priekį viską numatantis, tokio šakalo šalia nepastebi

QUOTE(Lux @ 2017 12 19, 19:10)
Man tai patiko paskutinė serija, viskas su ja gerai, pabaiga intriguojanti. Labiausiai ta žaba nervina 

Žaba tai čia ta žila? Pamiršau vardą jos

QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 21:34)
Nu kai įpratina prie tokio tempo, tai paskui nors truputį sulėtina ir atrodo ramu
Nors pazžiūrėjau va su įgarsinimu, tai viskas su ja gerai, patiko. Dievinu Ferhato sarkazmą ir tai, kad Asli su juo pradėjo kalbėti jo kalba. Prisijuokiu iš jų
O koks gražus
Ypač toj kavinėj. Žiūrėčiau ir žiūrėčiau, ir žiūrėčiau
O Cuneytą tai plikom rankom nudėčiau. Kaip tas Ferhatas toks jau protingas, toks 6 žingsnius į priekį viską numatantis, tokio šakalo šalia nepastebi
Ai, ji tokia daug loja, bet nekanda, tai man nieko kolkas. Mane Yeter nervina, pati prisiverda košės, kitiems priverda, o paskui bėga pas Namiką verkt. Ir, aišku, visi visur viską girdi, kaip UM 

Aha, Namiko sesuo - žaba

Kad visi garsiai šneka, ypač apie didžiules paslaptis name, kuris kaip bendrabutis, tai juokas ima

QUOTE(Lux @ 2017 12 19, 19:53)
Kad visi garsiai šneka, ypač apie didžiules paslaptis name, kuris kaip bendrabutis, tai juokas ima 

Aha

Matei? Prikolna reklama

https://www.youtube....h?v=6dfSZ5f2YRw
Ech, kaip greit susiziurejo naujoji serija Geras serialas
QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 23:47)
To paties atejau parasyti

Man tai ji tokia nu tokia.. nezinau, ar faina

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 12 19, 22:50)
Man linksma, nuotaikinga, gerai žiūrisi. Kaip ir dauguma kivo reklamų, išskyrus akbank. Man jis ten grynas atsilikėlis

O ir šiaip o bet tačiau neatsisakyciau su kivo lifte užstrigti

QUOTE(Milagra @ 2017 12 19, 23:47)

Skaičiau, kad už Coca Cola reklamą užsiprašė kosminius pinigus

Reklama tai tikrai labai faina! 😍 Nebuvau mačiusi jos. Smagu matyti iš labo ryto tokį judesiuką ☺
QUOTE(Lux @ 2017 12 20, 06:33)
Nu reikia kažkaip duonai užsidirbti

QUOTE(Milagra @ 2017 12 20, 14:17)
Manau ir ikrams su trumais užteks