QUOTE(Zivilka @ 2018 01 03, 16:53)
bet tai jo taip ir nepabaigė? ar ten galima žiūrėti, ir įsivaizduoti ,kad tai jau pabaiga?
Ne, nereikia ten nieko įsivaizduoti, su pabaiga. Nuvylė. Patiko pradžia ir pabaiga. Antras sezonas, kad ir ant smūgio, kad ir trumpas, bet normalesnis nei pirmas, nes pirmas tai žiauriai užtemptas. Nepatiko pagrindinių aktorių sąsaja, nevykusiai seriale parinkti, visiškai nieko tarp Ali ir Naz nevyko, tik platoniška meilė. Iš Naz pusės tai apskritai tik ramybės būsena jo atžvilgiu, kaip koks tik auklės vaidmuo tam jo vaikui. Tarp Ali ir jo buvusės meilės ir tai didesnis jausmų proveržis pasireiškė nei su pagrindine aktore. Tarp Umuto ir Neslihan ir tai viskas greičiau, o ir normaliau net. Nepatiko pagrindio aktoriaus išvaizda pabaigoje. Netinka jam tokiu būti. Galima būti kitokiu, na bet tik ne tokiu. Dar tikėjausi, kad su advokate liks jis. O tas neva tėvas tai joooo, tikras velnias velnių priėdęs, man tai tip top kaip Drakula koks.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.