Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Dabar žiūrėsiu kara para ask ir šeštadienį įsijungiau Merhamet  :wub: 

Atsakyti
Baigėsi vienas geriausių mano serialų. Už parodytą labai gražią meilės istoriją, dramą, gilios frazes, jautinantčią muziką. Man atsisveikinti su mylimu ir nepakartojamu serialu yra labai sunku (aš dar išversto nepažiūrėjau). Norėčiau pasidalinti mintimis apie kiekvieną herojų:
Fazilet - ui mamytė, pykau aš ant jos, jei rūpėjo tik pinigai, nors mylėjo savo dukras ir dėl jų darė viską. Bet galiausiai suprato, kad laimė ne piniguose. Aš buvau įsitikinusi, kad ji pabaigoje liks viena.
Kerime - "mama" kuri ir nesuprato tos žodžio reikšmės, kuri norėjo apsaugoti "savo sūnų" nužudydama tikrąjį savo sūnų. Buvo tikrai gaila kai ji pasikorė, bet ji buvo to verta.
Hazim - kuris viską darė dėl savo vaikų, buvo per silpnas. Jis lyg ir darė gerą nuprkdamas vaiką, bet nepadarė jo laimingu, o kaip tik davė šaltumą. Jo pabaiga galėjo būti švelnesnė mano akimis.
Gokhan ir Yasemin - niekada nemačiau kaip poros (nors jos vaidmuo superinis). Tikėjau, kad ji mirs, kad už klaidas bus nubausta. Bet dukra ją pakeitė į gerąją pusę ir šeimyninės laimės jie buvo verti.
Ece - tokia buvo vaikiška, naivi, tapo tikra moterimi. Labai patiko jos pabaiga. Jei tikrai Yasin gailėsis tada ji atleis ir manau taip ir bus.
Sinan - net nežinau, net nenustebai dėl jo pabaigos. Jis 30 metų vaikas, egoistas, savimyla, keršytojas. Jo meilė nepakeitė visai (bet čia dar klaustukas ar tikrai jis ją mylėjo). Kad Yagiz jam ištiesė ranką, manau buvo klaida, per daug jau geras pasirodė, nu bet jis parodė, kad brolio meilė jam yra labai svarbi. Sinanas be Yagizo yra niekas...
Atsakyti
Na ir aiškų patys nerealiausi YagHaz, nereali jų vaidyba, jie patys susigyveno su herojais, o aš su jeis. Jų meilės istorija pereita į ilgai lauktą meilę buvo nereali. Su viltimi žiūrėjau į juos, į jų meilę, neįmanoma buvo nuslėpti, išgyvenau kartu su jais. Jie negalėjo atsisakyti vienas kito, jų likimai tokie panašūs ir kaip supranta vienas kitą. Stiprūs įšorėje ir tokie vaikiški ir pažeidžiami viduje.
Hazan - berniukiška, kovinga mergaitė tapo tikra moterimi. Buvo tik svarbu sutikti savo žmogų, kuris tau padės, taps draugu, mylimuoju, gelbės tave. Ji parodė kas yra įsimylėjimas ir kas yra tikra meilė "tarp iliuzijos ir realybės". Ji suklydo kai įsimylėjo tą savanaudį, labai ilgai laukiau kol ji supras, kad suklydo.
Yagiz - viską išgyvenau su juo kartu, mažas berniukas dideliame žmoguje, kuris tik mylėjo savo šeimą. Pamilo moterį, kuri buvo jo taisyklių išimtis. Jis nusipelnė geriausio ir gavo pelnytai. Jis metė savo roboto etiketę, auksinio berniuko ir pripažino, kad pamilo. Ji davė jam laimę vienišai širdžiai.
Pačios gražiausios, stipriausios ir emocinaliausios scenos buvo kapinėse ir toje paskutinėje buvo galima "numirti". Kai kirpo plaukus, kirpo ir tėvo prisiminimus, skausmą, neapykantą mamai, norėjo viską atleisti ir pamiršti. Kai atėjo Yagizas jis eilinį kartą ją pakėlė, taip stipriai apsikabino, žinodami, ne dėl to, kad reikia išsiskirti, o dėl to, kad visada bus kartu.
Jų apsikabinimai iš vis buvo kažkas iš kosmoso. Jis taip stipriai ją apkabindavo, kad jam net jėgų neužtekdavo; uostydavo ir glostydavo jos plaukus; bučiuodavo jos kaklą; apsvaigsdavo nuo jos ir žinodavo kad jinai myli jį taip pat stipriai kaip ir jis ją.
Laimingos jų pabaigos ir tikėjausi, laimingus parodė tik kelias minutes, buvo labai gražu į juos žiūrėti (bet mažai). Pati gražiausia serialo pora YagHaz. wub.gif wub.gif wub.gif
Tiek daug parašia, net keista. Gaila bet ne visos mintys mano, tiesiog jos man labai patiko ir norėjau pasidalinti su jumis.
Atsakyti
Indrijan, buvo taip gerą visą tai skaityti ką parašėte, ir vėl, vėl ir vėl grįžti mintimis į tą nepaprastai gražią ir nepaprastai sudėtingą dviejų žmonių nueitą kelią ir jų istoriją, kur meilei nereikia žodžių, nes ji virpa ore: prisilietimuose, žvilgsniuose, poelgiuose... Tikra tiesa. Tai, kas svarbiausia - nematoma akimis, matyti galima tik širdimi vartotojo įkelta nuotrauka

Aš išversto taip pat dar nežiūrėjau. Laikau, laukiu dar, nors pati nežinau ko, matyt šeštadienio laukiu, nežinau net. Jaučiu pasąmonėje laukiu kol viskas susigulės, nurims, ir galėsiu žiūrėti kad ir su įtampa (nes žinau, kad vertimas savo padarys, bus ypatingai o ho ho emociškas) bet bent jau be streso, nes žinau kad baigėsi gerai. Aš gyvenime dar taip nebijojau dėl pagrindinių herojų finale kaip praėjusį šeštadienio vakarą, nemoku net apsakyti kaip. Kai pamačiau žiedus, tai negalėjau patikėti ir atsidžiaugti, kad net visa kita nublanko, nuėjo kažkur į antrą planą. Man tai buvo tokia staigmena, ir taip netikėta, kad neužsibaigė pagrindinių herojų mirtimi_tradiciškai, kaip dažniausiai įprasta pas turkus. Turbūt taip reikėjo, kad ir filmavo du variantus/perfilmavo, kad nebuvo to 3-čio sezono, nes eina kaku, dar neduokD būtų sugalvoję ką nušauti iš pagrindinių.
Atsakyti
Aš taip myliu jų tuos pirmus subtilius pasikandžiojimus, kad negaliu.
Žinau, kad matėt/matėm, bet man taip miela dar kartą prisiminti

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Na ką, greitu laiku žiūrėsim serialą su Alp Navzar (Sinanu) Elimi Bırakma - 1.Tanıtım Reik tik frago sulaukt. Ar žiūrėsit? Aš tai bandysiu, nors jau sakiau, kad nieko nežiūrėsiu ko laukt reiks savaitėmis po seriją, nes pavargau per tiek laiko kol FHVK žiūrėjau su tais laukimais, na bet negaliu, taip ir maga pažiūrėt su Sinanu. Kažkuo jie man panašūs

Sinanas man labai patrauklus pasirodė 38-oje FHVK serijoje, taip ir įsidėmėjau tą momentą nuo 1:53:33 - 1:54:12 min. Primena vieną iš Muškietininkų, nu tikrai smile.gif Fazilet Hanım ve Kızları 38. Bölüm

Na ir aišku su Caglar Ertuglur (Yagiz) irgi žiūrėsiu, ypač laukiu to filmo kur bus su Meric Aral. Faina ji man, esu porą serialų žiūrėjusi su jos vaidyba, tai visokia ji moka būt: ir gerą moka vaidint ir blogietės rolėje gerai vaidina. Chameleonas tokia.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 06 13, 17:34)
Na ką, greitu laiku žiūrėsim serialą su Alp Navzar (Sinanu) Elimi Bırakma - 1.Tanıtım Reik tik frago sulaukt. Ar žiūrėsit? Aš tai bandysiu, nors jau sakiau, kad nieko nežiūrėsiu ko laukt reiks savaitėmis po seriją, nes pavargau per tiek laiko kol FHVK žiūrėjau su tais laukimais, na bet negaliu, taip ir maga pažiūrėt su Sinanu. Kažkuo jie man panašūs

Sinanas man labai patrauklus pasirodė 38-oje FHVK serijoje, taip ir įsidėmėjau tą momentą nuo 1:53:33 - 1:54:12 min. Primena vieną iš Muškietininkų, nu tikrai smile.gif Fazilet Hanım ve Kızları 38. Bölüm

Na ir aišku su Caglar Ertuglur (Yagiz) irgi žiūrėsiu, ypač laukiu to filmo kur bus su Meric Aral. Faina ji man, esu porą serialų žiūrėjusi su jos vaidyba, tai visokia ji moka būt: ir gerą moka vaidint ir blogietės rolėje gerai vaidina. Chameleonas tokia.

Nežinau ar man patiko į savaitę kartą žiūrėti, bet užsivedžiau ir nebenoriu sustoti.
Su Alpu serialo tikrai nežiūrėsiu, jis man nepatinka, tiesiog ne mano skonio ax.gif , aišku neišlaikysiu ir užmesiu akį unsure.gif .
Su Caglar tai laukiu wub.gif wub.gif, bet kokio filmo ar serialo, viską su juo žiūrėsiu biggrin.gif biggrin.gif Man biški ta Meric Aral tokia šaltoka ir nelabai graži. Mano manymu jam tiktų švelnesnės ir gražesnės.
Iš vasarinių man patiko "Erkenci Kuş" - "Ранняя пташка" su Demet Ozdemir, manau bus lengvas vasarai kaip tik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 06 13, 20:26)
Su Caglar tai laukiu wub.gif wub.gif bet kokio filmo ar serialo, viską su juo žiūrėsiu biggrin.gif biggrin.gif Man biški ta Meric Aral tokia šaltoka ir nelabai graži. Mano manymu jam tiktų švelnesnės ir gražesnės.

Iš vasarinių man patiko "Erkenci Kuş" - "Ранняя пташка" su Demet Ozdemir, manau bus lengvas vasarai kaip tik bigsmile.gif
Niu aš ačiūD vieną dar su Caglar'u rezerve turiu žiūrėti (jūs sakėt, kad jau žiūrėjot) Benim İçin Üzülme. Esu pažiūrėjus porą serijų, sudomino, užkabino, bet atidėjau į šalį, sakiau, kai pasibaigs Fazilet Hanim ve Kizlari ir Sen Anlat Karadeniz, turėsiu jį vasarai žiūrėti, bo ten reik labai įdėmiai žiūrėt, nėra lengvas, ir kaip suprantu jo ten nebeliks, mirs jis tikriausiai (nieko neskaičiau, nežinau), tai čia išvis bus savižudybė žiūrėti, bet labai noriu pažiūrėti Sinano (Caglar'o) ir Bahar istoriją.

Bahar ve Sinan
Benim İçin Üzülme TEASER 4

Ta Bahar man momentais tokia graži (tokia jauna už tokio senio ištekėjusi, brrr)

Tame Erkenci Kuş man nepatiko pagrindinio aktoriaus Can Yaman išvaizdos pasikeitimas. Na toooks Tarzanas patapo, kad iš Dolunay nieko nebeliko rolleyes.gif Ne mano skonio toks tipažas, nepatinka kai vyro surišti plaukai, primena ir Džesurą ir Behliulį, jie irgi man nepatiko su tokiom plaukuosenom.

Na nežinau, nebent irgi neišsilaikysiu, kaip jūs sakėt, ir užmesiu akį, kas ten žino, mažum jei žaismingas bus tai gal ir patiks ax.gif
Atsakyti

Pas mane labai daug serialų yra rezerve, Benim İçin Üzülme taip pat yra rezerve. Bet aš labai abejoju ar aš jį žiūrėsiu, nes labai mažai yra išverstas, o skaityti rusiškai man labai sunku, kelias serijas galiu, bet ne visą serialą.

Aš išvis labai daug serialų pradedu žiūrėti iki kokios 10 serijos da žiūriu, neužkabino ir metu. Aš net Fazilet iki 10 serijos taip nuobodžiai žiūrėjau :hmm:, kol nepradėjo rutuliotis YagHaz chemija :wub: , dabar kai pagalvoju gerai, kad nemečiau, būčiau tiek daug emocijų praradusi.

Mano planuose dabar yra Sen Anlat Karadeniz  :) Žinau, kad vertas dėmesio. :huh2: Jeigu jums Visgi patiko, tai manau ir man patiks (panašu, kad mūsų skoniai panašūs  :4u: ).

https://www.youtube....4&v=2HXLAI0gS10

Atsakyti
После окончания сериала ГФИД продюсерская компания Ай Япым заключила договор с актрисой Дениз Байсал на новый проект под названием "Огонь и вода". Стало известно,что партнёром актрисы может стать Ибрагим Челиккол. Продюсеры ведут переговоры с актером ..
Vot čia tai naujiena... bigsmile.gif Labai labai norėčiau tokios porelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2018 06 15, 03:28)
Pas mane labai daug serialų yra rezerve, Benim İçin Üzülme taip pat yra rezerve. Bet aš labai abejoju ar aš jį žiūrėsiu, nes labai mažai yra išverstas, o skaityti rusiškai man labai sunku, kelias serijas galiu, bet ne visą serialą.

Aš išvis labai daug serialų pradedu žiūrėti iki kokios 10 serijos da žiūriu, neužkabino ir metu. Aš net Fazilet iki 10 serijos taip nuobodžiai žiūrėjau hmm.gif kol nepradėjo rutuliotis YagHaz chemija wub.gif dabar kai pagalvoju gerai, kad nemečiau, būčiau tiek daug emocijų praradusi.

Mano planuose dabar yra Sen Anlat Karadeniz smile.gif Žinau, kad vertas dėmesio huh.gif Jeigu jums Visgi patiko, tai manau ir man patiks (panašu, kad mūsų skoniai panašūs 4u.gif )
https://www.youtube....p;v=2HXLAI0gS10
Pas mane mažas rezervas, vos 3 juodai dienai. Benim İçin Üzülme_vakar atsistiktinai užsiroviau ir jau tada perskaičius sužinojau, kad jį pasodins į kalėjimą, tad ir nebus jo iki galo serialo. Tai štai. Bet bent jau tą jo istoriją tai ruošiuosi pažiūrėti, smalsu. Subtitrai man ne problema, greit ir lengvai skaitau. Įgarsintai žiūriu jei tikrai labai gerai įgarsinta, o taip tai su subtitrais beveik visad.

Tai jūs dar kantresnė nei aš, aš žiūriu 2-3 max, jei neužkabina ir dedu į šalį. Lygiai taip pat jei pradžioje užkabina, įdomu, o paskui staiga išsikvepia, tai irgi dedu į šalį, nežiūriu, nes kai dingsta įdomumas tai man tiesiog dingsta ir stimulas žiūrėti ir nežiūriu iki galo. Bet tokių atvejų yra retos gretos.
Vajetau, tikrai kad gerai unsure.gif O aš, įsivaizduojat, kai jis miške vargšas gaudė ir dabojo tą sprukusią Edžė, tai man buvo tuo momentu šmėstelėjusi mintis, kad galbūt tarp jo ir jos kažkas užgims, o jis pasirodo turi tobulą savybę_gimęs būti džentelmenu smile.gif

Man regis irgi, kad turim panašumų 4u.gif Gal esate žiūrėjusi Fatih Harbiye? Patiko man ta pora, ir tai buvau pradėjusi žiūrėti kai vieną šeštadienį nerodė FHVK, kai buvo 2 savaitės laukimo, tik tiek, kad ten truputi per daug rodo bereikalingų dalykų, perpus ten reik delet. Va kokia nekantri pasidariau smile.gif

Neriman-Macit Tik tik atsitiktinai susipažino o tiek problemų_nei plaukt nemoka ir dar astmos/dusulio priepuoliai...

QUOTE(Indrijan @ 2018 06 15, 14:33)
После окончания сериала ГФИД продюсерская компания Ай Япым заключила договор с актрисой Дениз Байсал на новый проект под названием "Огонь и вода". Стало известно,что партнёром актрисы может стать Ибрагим Челиккол. Продюсеры ведут переговоры с актером ..
Vot čia tai naujiena... bigsmile.gif Labai labai norėčiau tokios porelės wub.gif
Man ši prielaida taip pat buvo labai netikėta, kaip trenksmas iš giedro dangaus, bet palaukim, žiūrėsim, pasitvirtins tai ar ne. Ką rodys su Deniz, Caglar, Alpu ir Afra, man į visus juos keturis, jų projektus, bus įdomu užmesti akį ir tikrai pro šalį nepraeisiu, kad ir kas su kuo bevaidintų.

Gražus naujas, iš labo ryto atsiradus YouTube naujienose žiūrėjau kol kavą rytinę gėriau, bet turėtų ne už ilgo dingti, ilgai nebus, bet gražu; ir ta sporto salė, ir tai kaip dėl jos su kėde išdaužia lango stiklą Yagiz & Hazan - THE OCEAN

Vienas irgi gražus, bulgarės, klipas dingo po kiek laiko, pašalino YouTube, bet ten tai buvo tobulas, nespalvotas ir visaip kaip fainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 15 birželio 2018 - 20:58
Na jau kokia liūdnai graži melodija vartotojo įkelta nuotrauka Laukiu, labai noriu pažiūrėti. Tikiuosi įdomus bus.
Aišku, pirmą reikia frago sulaukti, tada bent truputi aiškesni akcentai bus_kas ir kaip.

"Не отпускай мою руку (Elimi birakma)" второй тизер русские субтитры

O, tai bent (jei tai tikrų tikriausia tiesa), įdomiai keistas pasirinkimas.
Yra aktorės kurios patinka ir nepatinka, vienintelei Bensu Soral buvau abejinga, net simpatijos nejaučiau, bet...
laikas eina, viskas keičiasi, aktorių meistriškumas tobulėja, tai gal ji čia ir labiau atsiskleis, bus pažengusi jau.

Kai žiūrėjau İçerde, tai nepatikėjau ja, neįtikino visiškai. Jokios poros su Cagatay Ulusoy ir ja juose nemačiau.
Bet ten man tai netrukdė ir galvos neskaudėjo, nes serialo žanras apie kitką.

Atsakyti