Pagaliau

Visgi, 25 Rug 2020 - 19:57, parašė: "Aşk Laftan Anlamaz " Hande man buvo tikresnė, natūralesnė tokia, "Gunesin Kizlari" taip pat. Tai nelabai suprantu kur visa tai dingo "Sen Cal Kapimi" joje... ar čia toks sumanymas, tokio jos personažo... Negaliu suprasti.Ask Laftan Anlamaz Hande personažas tikrai buvo gyvesnis, charizmatiškesnis, su ugnele, o Sen Cal Kapimi kažkoks blankokas. Na aš dar nelaidoju, gal ims ir atsigaus, jei scenaristės atsitokės, nes gi personažui atsiskleisti reikia gero siužeto, neužtenka iš savęs jį padaryt. Reikia gerų dialogų ir intriguojančių/dramatiškų siužeto vingių, o jų kol kas nėra, nes Hende vilas pagal 120 punktų sąrašą dekoruoja
Jo dabartinė būsima partnerė, pamenu, man "Carpism'os" seriale labai tiko ir patiko tuomet su Alperen Dyumaz poroje
Aš su Melisa Pamuk tik Kara sevda mačius, kurio taip ir nebaigiau. Tik pamenu, kad nuolatos nervino tas faktas, kad pagrindine aktorę pastatė Neslihan, kuri man asmeniškai negražiausia turkų serialų aktorė, o tokia gražuolė kaip Melisa gavo antraplanį vaidmenį. Melisa man fantastiško grožio moteris. Ji, Hende Ercel ir Burak Ozcivit žmona Fahriye Evcen Izcivit man gražiausios iš turkių aktorių, kurias aš esu mačius.
Tiesa, Coskun'o iš "Icerde" balsą išgirdusi, kad ir iš miegų pakelta, išpyškinčiau vardą jo autopilotu, ir tas man jo Tak TakTaka Tak_tai ilgai nepamiršiu.
Papildyta:
Čia aš apie "Yeni Hayat"... tas Coskunas iš "Icerde" bus šiame seriale.
Neleidžia SM papildyti žinutės.
Papildyta:STAR TV kanalo ateinantis naujas sezonas
Star, Senin Starın! | Yeni Sezon Tanıtım Filmi
"Yeni Hayat" penktadieniais rodys ar ne? Vienas iš mano irgi laukiamiausių . Kito laukiu su Özcan Deniz kuris žiemą berods turėtų startuoti. Na bent jau užmesiu akį į pirmas serijas
Labai linkiu "Yeni Hayat" sėkmės ir išsilaikyt, aktorių komanda ir gera, blogietis irgi bent jau charizmatiškai atrodo Na ir bent jau iš frago atrodo, turkams turėtų patikti, jie mėgsta smurtaujančius vyrus ir moteris aukas...