Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ziuriu nebloga kaina https://www.amazon.c...ds=lego friends pas mus maximoj 81.99 euro, yra ir kitu dideliu rinkiniu uz tikrai gera kaina. gal kam aktualu
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2016 10 14, 17:02)
Gl kas Vilniuje noretu prie amazon.de prisijungti? Siusiuos per PA 4u.gif

As jungciaus.
Papildyta:
QUOTE(monday @ 2016 10 14, 17:12)
Gal kas norėtų jungtis prie amazon.es? Siųsčiau tiesiai į Lietuvą. Kaip sezono pradžiai dar yra Columbia Buga kombių daugiau mažiau protinga kaina.  Mano išsirinktas 65 eur. Perkant pvz. 3, siuntimo išlaidos į LT 13 eur.

As noreciau prie kazko jungtis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviliuke: 14 spalio 2016 - 17:47
QUOTE(simpa @ 2016 10 14, 12:10)
Gal kas nori jungtis prie Newlook4u.gif Rinksiu užsakymą iki 90Eur, kad būtų nemokamas greitesnis pristatymas

Kaunas

ar persiustumet i kita miesta?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 14, 16:34)
Man gyd buvo patarus pries Vibrocili lasinant nosi plaut su raudonu Humeriu. Jo sudetis rimtesne uz iprastini. Taip ir gydomes sloga: raudono Humerio purskiam, ispuciam nosi, tada Vibrocilio

raudonas humeris - hipertoninis. jis labai stiprus. jo nereiktu padauginti. jo daznai naudoti negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 14 spalio 2016 - 18:15
būčiau labai dėkinga, jei kas nors atsakytų, ar padengia SPORTSDIRECT siuntimo išlaidas, jei atsiuntė ne tą dydį?
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2016 10 14, 19:21)
būčiau labai dėkinga, jei kas nors atsakytų, ar padengia SPORTSDIRECT siuntimo išlaidas, jei atsiuntė ne tą dydį?

Klauskit jų pačių.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 14, 14:58)
Mamos, kuom gydot vaikam sloga? mazesniem-3-4 metu. Be vibrocilio aisku, suds ne vaistas.

Inhaliatorius, purkšiu septanazal'ą, ypač nakčiai
Siupreto veikimo nematau, tik labai numuša apetitą
Sloga prasideda nuo gerklės, taigi pradedu gydyt gerklę

QUOTE(vabalauskiene @ 2016 10 14, 15:09)
Žinokit, man visai pasiteisino "Slogos ir kosulio baubukas", iš Sąmonigų mamų pirktas.

Čia atsiliepimai:

http://lieknosbites....antu-skausmais/

0 naudos. Gal profilaktiškai, bet prasidėjus slogai išvis kaip nieko
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2016 10 14, 18:21)

parasot jiems email, jie patys uzsako DHL, atvaziuoja kurjeris pasiima ir laukiat pinigu i kortele uz preke.
Atsakyti
Nebesiųskit SD. Ironija, bet tik užsakius, po kelių minučių dvi atsirado norinčios prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 14, 20:10)
Nebesiųskit SD. Ironija, bet tik užsakius, po kelių minučių dvi atsirado norinčios prisijungti.

Ir aš tik ką vos neparašiau, bet kaip nujausdama temą imi galo paskaičiau rolleyes.gif
Gal dar kas SD renka? smile.gif Prisijungčiau su crocsais.
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2016 10 14, 20:21)
Ir aš tik ką vos neparašiau, bet kaip nujausdama temą imi galo paskaičiau  rolleyes.gif
Gal dar kas SD renka? smile.gif Prisijungčiau su crocsais.

Tai trise galėtumėt susimest. Viena norėjusi prisijungt berods irgi iš Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 14, 20:26)
Tai trise galėtumėt susimest. Viena norėjusi prisijungt berods irgi iš Vilniaus.

As galeciau parinkti sd uzsakyma arba galiu prisijungti Vilnius smile.gif
jurgitapocjurgita@gmail.com
Atsakyti