Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

mergaites o is kur galima parsisiut huppa kombinezonus, kaip suprantu jie siltesni nei columbia nes uz pildas buna ir 200
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 10 16, 10:22)
mergaites o is kur galima parsisiut huppa kombinezonus, kaip suprantu jie siltesni nei columbia nes uz pildas buna ir 200

Kiek zinau is niekur...pirkt uz brangiai pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 10 16, 08:22)

O nafik tie 200 su mūsų žiemom? Pernai jau buga su 170 aprengiau tik kelis kartus turbūt, daugiau laiko su landsend 60 gr užpildymu prasidavė.
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 10 16, 09:22)

Huppa parduotuvė mano name. Lvovo 89, vilnius
Papildyta:
QUOTE(*Julija* @ 2016 10 16, 09:54)
O nafik tie 200 su mūsų žiemom? Pernai jau buga su 170 aprengiau tik kelis kartus turbūt,  daugiau laiko su landsend 60 gr užpildymu prasidavė.

Čia tai tiesa. Bet yra tokių šaltyšių kuriem dar jau baisiai šalta. Tai nesistebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AJ. @ 2016 10 16, 02:47)
gal pirksite is prancuzu amazon per uk. Noreciau prisijungti smile.gif

Aš ir ax.gif
Atsakyti
O nafik tie 200 su mūsų žiemom? Pernai jau buga su 170 aprengiau tik kelis kartus turbūt,  daugiau laiko su landsend 60 gr užpildymu prasidavė.

aš irgi pritariu, kam tie nerealaus šiltumo ir kosminio brangumo kombiai su mūsų žiemomis, juk ne šiaurės ašigalyje gyvename, jei jau ims ir ateis tie baisūs spegai, tai sakiau nupirksiu merino vilnos apatinius ir bus liux po columbia striukyte.
Atsakyti
Mergaites ar yra dar kur nuolsidos zaislams ? Praziopsojau vakar maxej. Maniau ten savaitgalio akcija -40 . Reikia My little pony lelyciu. Gal kur matet. O Senukuose kada buna -30 ?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 10 16, 10:20)
aš irgi pritariu, kam tie nerealaus šiltumo ir kosminio brangumo kombiai su mūsų žiemomis, juk ne šiaurės ašigalyje gyvename, jei jau ims ir ateis tie baisūs spegai, tai sakiau nupirksiu merino vilnos apatinius ir bus liux po columbia striukyte.

Pritariu tikrai smile.gif
Vyresnėliui, kuriam 6 metai pirkau šiemet Lansend striukytę, jei tikrai atvės, uždėsiu merino vilnos apatinius ir bus puikiausiai ant kalniuko, nes jie gi nestovi vietoje, juda daug smile.gif Nebėra čia tokių žiemų tikrai..
O manau jau ir prie didesnio šalčio, nelabai pats brausies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 10 16, 10:51)
Mergaites ar yra dar kur nuolsidos zaislams ? Praziopsojau vakar maxej. Maniau ten savaitgalio akcija -40 . Reikia My little pony lelyciu. Gal kur matet. O Senukuose kada buna -30 ?

Norfoj yra 40% zaislams
Atsakyti
GAP didesni nei 20 proc koduka gal kuri gavote?
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2016 10 16, 10:01)
Huppa parduotuvė mano name. Lvovo 89, vilnius
Papildyta:

Čia tai tiesa. Bet yra tokių šaltyšių kuriem dar jau baisiai šalta. Tai nesistebiu biggrin.gif

Maniskei 8m pernai vaiksciojo su columbia ir benetton pukine ir visada salta budavo, tai net nzn ka jai apvilkt. Man irgi ziauriai salta, nusipirkau visu isgirta th ilga pukine ir ka salta biggrin.gif va sunus tai ir nuogas gali eit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 16 spalio 2016 - 10:27
QUOTE(Loram @ 2016 10 16, 00:02)
renku E5P, noriu pirkti kuo greičiau, kol nenupirko mano daikto biggrin.gif
pirksiu, kai bus 10 daiktų.
loramloram@gmail.com, Vilnius, Pašilaičiai

Atsakyti