Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 10 17, 09:25)
Jei nera proved my amazon tai neatgausit nieko smile.gif

o kur tas užrašas turi būti, jei jis yra? unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz nuorodas i bearpaw, merginos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pasidalinkit kur fanar eye q braskinius perkate? smile.gif as siusdavausi is boots tiesiogiai i Lietuva, bet dabar ziuriu jungiantis per international.boots nera galimybes pirkti siu papildu.. aciu uz info ;)
Atsakyti
gal kas matete kur pirkti 2- metei angeliuko kostiuma ? ( kalediniam, vakareliui)
Atsakyti
Gal kas ruosiasi artimiausiu metu pirkti mytoys? Reiktu lBai poros prekiu :/
Atsakyti
Laba diena,

Kur perkat Stokke maitinimo kėdutes pigiau? Lietuvoj 180-190 eurų, man rodos aš už savo pirmą tiek nemokėjau..
Mytoys matau yra, bet tie kodai negalioja tokiom prekėm?
Atsakyti
Mergaites jums veikia Gap skelbiamas kodukas ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 10 17, 11:19)
gal  kas  matete kur  pirkti  2- metei  angeliuko  kostiuma  ?  ( kalediniam, vakareliui)

Angeliukų kostiumų yra Amazon
https://www.amazon.d...rnid=1703609031
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2016 10 17, 11:41)
Laba diena,

Kur perkat Stokke maitinimo kėdutes pigiau? Lietuvoj 180-190 eurų, man rodos aš už savo pirmą tiek nemokėjau..
Mytoys matau yra, bet tie kodai negalioja tokiom prekėm?

parodykit kokio modelio norite, nes mytoys ne visada geromis kainomis pardudoa prekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 spalio 2016 - 10:51
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 17, 11:03)
o kur tas užrašas turi būti, jei jis yra?  unsure.gif

prie pardavejo pavadinimo turi buti tas uzrasas
jei nėra-tai sunkiau gali buti kazko reikalaut

mes keramikinius puodukus uzsakem ir vienas atejo suduzes - pardavejas buvo ne amazon, bet rasiau amazonui ir kompensavo smile.gif bet jis buvo ale patvirtintas amazono, todėl sutiko kompensuoti uz tą pardavėją
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 10 17, 11:48)
Mergaites jums veikia Gap skelbiamas kodukas ?

Neveikia, bet ten kažkokios techninės problemos dabar, aš nė accounto negaliu pažiūrėt. Jau savaitė kai neišsiunčia ax.gif
Atsakyti
As irgi jungciau prie Mytoys... jei galiotu koks nors 10% kodukas, butu puiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 10 17, 10:17)

Dėkui dėkui atsakiusioms, amazon'us jau peržiūrėjau, deja, norimo modelio neradau.. bandysiu pirmąkart siųstis per tarpininkes tuomet 4u.gif
Atsakyti