Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(sigitela @ 2016 10 18, 09:13)
is kur pirkote ?

Pigu.lt
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 10 18, 08:28)
Ir kokia dovana isrinkote uz 85? 4u.gif

lego technic 4u.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms dėl crocs, kiek žmonių tiek nuomonių, visai pasimečiau dabar biggrin.gif gaila, reikia C9, perpirkčiau tuos violetinius ;)
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2016 10 18, 10:42)
Nuorodoje puodelio tūris 20 oz, tai būtų 600 ml. Tai koks iš tiesų tūris?

Parasius as- 470 ml mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 10 18, 10:14)
mat kaip skirtingai smile.gif Aš manau kad čia dar mergaičių /berniukų 'ypatumai' lemia.
visų pirma, mano mergaitėms nereikia kišti kelnių į aulą - kelnių jos nepripažįsta, tad aprengtos arba su šiltintom timpom, arba su kombiu. O kombį kaip tik reikia užtempti ant viršaus, tad kuo siauresnis aulas, tuo paprasčiau.

Jei su timpom - reiškia šiaip einam kur pasivaikščiot ar į parduotuvę, tai braidymo iki kelių po sniegą nebūna. Pereiti per pliurzę - jokių bėdų, tam puff puikiai tinkami. O kai sniego pramogos - tuomet aprengtos neperšlampamais kombiais, kelnės iki žemės, ir taip pat neaktualu, kiek aulas praleidžia drėgmės. Gal dėl to su Puff niekada nepastebėjau bėdos dėl peršlapimo.

mums butent zieminiu croksu paskirtis - lakstyt per sniega ir vaiksciot per pliurza smile.gif ir kol eidavo i darzeli, ir dabar kai jau paaugo smile.gif
ir sau esu nupirkus croksus ziema i miska nuvaziuot su rogutem ar pasivaiksciot, i parde su jais neinam, nes man paciai parduotuvej greit sukaista kojos su criksais, o tada i lauka isejus iskart susala
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 10 18, 09:15)
Kas gali padėti dėl NATURINO batų dydžio???
Pasimečiau...jau lyg ir buvau apsisprendus pirkti 8,5 uk, 26eu , pamatavau bernaičio koją 16cm, vadinasi  26eu bus tik tik, o 27eu kaip ir didoki 5mm, tai kokį dydį imt iš UK, jei amazonėj ieškau atsakymo - size chart, o ten tik nuo 10,5uk. Pačiam NATURINO.COM psl. tik cm pateikta informacija???

Atsiskaičiavau pagal amazonės size chart 10,5 uk 28,5 eu, tai 8,5Uk bus 26,5 eu, o kiek cm??? Kuo vadovautis? Kažkokia mistika? kas padės??

O kokie naturino ar naturino falcotto? Turiu naturino 28dydi. Parasykit savo pasta atsiusiu foto koks modelis bei kiek cm vidpadis. Siandien atsiimsiu 26dydi. Galesiu ir atsiust.
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 10 18, 08:46)
Sveikos, parekomenduokite kas tikrai gera krema maziukui nuo sumusimu ir melyniu...

Jau antrą vaiką auginu su traumel tepalu ;)
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2016 10 18, 09:01)
Sveikos, gal kas patarsit, kurie crocs geriau, Crocband Gust Boot Iridescent http://www.open24.lt...ent/?color=4508 ar Crocband II.5 Gust http://www.open24.lt...oot/?color=6045 . Ačiū

Mano visi vaikai jau kelinti metai iš eilės su tokiais Winter Puff ir su tokiais kol dydžiai dar tiko Crocsband Po sniegą duodasi -nebuvo sušalę kojų.
Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2016 10 18, 10:30)
mums butent zieminiu croksu paskirtis - lakstyt per sniega ir vaiksciot per pliurza smile.gif ir kol eidavo i darzeli, ir dabar kai jau paaugo smile.gif
ir sau esu nupirkus croksus ziema i miska nuvaziuot su rogutem ar pasivaiksciot, i parde su jais neinam, nes man paciai parduotuvej greit sukaista kojos su criksais, o tada i lauka isejus iskart susala

Sutinku 100 proc 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 18 spalio 2016 - 09:37
QUOTE(Musmiryte @ 2016 10 18, 10:40)
Mano visi vaikai jau kelinti metai iš eilės su tokiais Winter Puff ir su tokiais kol dydžiai dar tiko Crocsband Po sniegą duodasi -nebuvo sušalę kojų.

Kokia gera kaina skaitosi šių abejų crocsų modelių?
Atsakyti
naujų Puff pas mus vietiniame second hand'e mačiau po 25eur - nauji, su etiketėm (ten dabar daug visokios ir naujos produkcijos, iš Sportsdirecto ir pan. išparduotuvių). Tai manau čia jau kaip ir gera kaina, kai pats sezono įkarštis. Savo pamenu siunčiausi, apie 18eur gavosi iš amazono. bet senokai, turbūt nulis šansų dabar už tiek gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 18 spalio 2016 - 09:49
QUOTE(Lenaa @ 2016 10 18, 09:45)

puf apie 20€ su siuntimu o gust apie 25€ as pirkdavau
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2016 10 18, 10:45)

puff ~20 eur, nors ju ir uz 15 nepirkciau biggrin.gif
gust ~25 eur pigiausia, kokia teko matyt nesezono metu, ir tai tik sviesiai roziniu, berniukams uz tokia kaina nesu macius
Atsakyti