Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Kazkada kalbejau su sesute, kuri deda ta salma moteris. As nenaudojau jo, nors turejau 3 chemijas. Tai va sesute sake taip, gal plaukus ir issaugo , bet kas zino kaip tai veikia smegenis, juk saldo ta galva negalo, maciau, kaip sedi moterys apsikoloje pledais.
O del Jusu ilgu plauku...Ilgi plaukai turi svori jie tempia zemyn, prades silpnet ir prades kristi nuo savo svorio. Nemanau, kad almas labai isgelbes. Geriau pries chemija pasidarykit madinga sukuose trumpu plauku, na tokia, kurios visad norejot bet nedrysot pasidaryt del kazkokiu priezasciu. Ko Jus laikotes isikibe tu ilgu plauku, gi nebe 16ka metu, kad plaukais plevesuot smile.gifNa cia mano nuomone.

Ooooo! tali3 dziaugiuosi!! Matai, kaip greitai viskas praejo:) Jau ir chemija paskutine. Svytinimo skirs greiciausiai 25 kartus. Taip, kad dar kokks 1.5 menesio ir bus visas gydymas baigtas !

na ne 16 metu bet ir ne 30 tai zinokite dar noriu paplevesuot...todel... yra ir kitu minciu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 07 balandžio 2018 - 09:42
QUOTE(simpleGirl @ 2018 04 07, 09:40)

</blockquote>
<p>na ne 16 metu bet ir ne 30 tai zinokite dar noriu paplevesuot...todel... yra ir kitu minciu...</p>

Labai nuosirdziai linkiu, kad pavyktu issaugot plaukus!!! Kadangi, man tas nebuvo taip aktualu, gal per grubiai parasiau, atsiprasau ax.gif
Atsakyti

Brazil, ačiū uz nuosirdzius ir issamius patarimus !

Simplegirl, jetau, Kokia Jus dar jauna, puikiai suprantu, kad norisi, man dar paciai norisi :)  bet  Undzinka teisi, sunku bus toki ilgi islaikyt, nenuleiskit ranku !

kaip faina lauke ! Koks Oras ! Begsiu krosiuka  ! 

Atsakyti

Labai nuosirdziai linkiu, kad pavyktu issaugot plaukus!!! Kadangi, man tas nebuvo taip aktualu, gal per grubiai parasiau, atsiprasau ax.gif

ne nieko baisaus,cia kiekvienas issako savo nuomone todel nei uz nei pries nieko neturiu:),tiesiog ne plaukuose esme,rasydama vistiek savo emocijas ne taip isreiski kaip snekedama tiesiogiai:)nu nieko pasidarysim kuoda pusei metuku ir jo neissileisim:D,dar matot lb priklauso nuo chemoterapijos pacios bei plauko ir viso organizmo savijautos..kaip ir kiekvienas skirtingai pernesa jam skirta chemija.esu su puikia nuotaika bei i savo liga ziuriu pro pirstus..su visais kuriais gulejau bei dbr bendrauju atvaziuodama visi stebisi mano puikia nuotaika bei isvaizda ir sypsena veide:)ir beja buvau puiki patareja visoms kurioms jau per 50metu..

Atsakyti

SimpleGirl, aš ciut vyresne, man 34. Iki paskutiniuju netikejau,kad man vežys, kad bus gydymas, ir kad busiu be plauku. Bet.. Po pirmos chemijos, po 2 sav nesišukavau, galvos neploviau. Ir ka, viena ryta, kiek suemi plauku, tiek ir ištrauki. Dar kokia savaite saugojau, ir nebeiškentejau, išploviau galva. Šukos nebeilindo į plaukus, ant tiek susivele. Ta pati vakara mane apkirpo, plikai. Ir, gyvenimas nuo to nepasikeite, namuose su kepuriuku, pasižmonet- su peruku. Ir iš visu girdžiu, kad kaip šiandien gražiai susitvarkei plaukus. Paliginus su chemija, ir aplamai vežiu baika tie plaukai, gyvenimas ir be ju gražus, kaip ir aš be tikru plauku😛 Tarp kitko su peruku labai patogu, daug laiko susitaupo, 2 min ir tu graži

Atsakyti

SimpleGirl, aš ciut vyresne, man 34. Iki paskutiniuju netikejau,kad man vežys, kad bus gydymas, ir kad busiu be plauku. Bet.. Po pirmos chemijos, po 2 sav nesišukavau, galvos neploviau. Ir ka, viena ryta, kiek suemi plauku, tiek ir ištrauki. Dar kokia savaite saugojau, ir nebeiškentejau, išploviau galva. Šukos nebeilindo į plaukus, ant tiek susivele. Ta pati vakara mane apkirpo, plikai. Ir, gyvenimas nuo to nepasikeite, namuose su kepuriuku, pasižmonet- su peruku. Ir iš visu girdžiu, kad kaip šiandien gražiai susitvarkei plaukus. Paliginus su chemija, ir aplamai vežiu baika tie plaukai, gyvenimas ir be ju gražus, kaip ir aš be tikru plauku😛 Tarp kitko su peruku labai patogu, daug laiko susitaupo, 2 min ir tu graži

as zinokit jau antra karta gydau vezi pradzia buvo pries 8 metus dabar pries 2 men...cia sneku apie savo brangiausia zmogu mama.tai kad jau galima sakyti susirgau 3 karta..tik pati..ir dbr kartu su mama vienu metu...

Atsakyti

tai kad man cia juokai...ir prisimatavus ir prisiziurejus ir chemijose prisisedejus...visko maciau

Atsakyti

Tau chemija pries operacija buvo ? Kada operavo ?

kai as sedejau chemijose maciau viena karta tokia jauna auksta ilgais ilgais plaukais mergina, jai lasino trumpai  is mazu  buteliuku, tai pagalvojau , jetau Kokia jauna ir toks slykstyne prikibo ... bet supratau, kad ne krutines nes vaistu buteliai kitokie 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magno: 07 balandžio 2018 - 15:06

nes as kaip ir planuoju salma naudoti bet tai ar tikrai veiksmingas ar tik laiko gaisimas

Tau chemija pries operacija buvo ? Kada operavo ?

kai as sedejau chemijose maciau viena karta tokia jauna auksta ilgais ilgais plaukais mergina, jai lasino trumpai  is mazu  buteliuku, tai pagalvojau , jetau Kokia jauna ir toks slykstyne prikibo ... bet supratau, kad ne krutines nes vaistu buteliai kitokie 

nea va jau laukiu kada paskirs sededavau su mama daznai kompanija palaikydavau,deja amziaus jis nesirenka ir kuno vietos:)as giliai viduje zinojau kad susirgsiu...bet galvojau kad truputuka veliau..deja...ir zinau tikrai kad atsinaujins jauciu...o manes nuojauta neapgauna...tai kad kazkaip taip...:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 07 balandžio 2018 - 15:13
QUOTE(simpleGirl @ 2018 04 07, 15:10)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="simpleGirl" data-cid="72060401" data-time="1522997168">
<div>
<p>nes as kaip ir planuoju salma naudoti bet tai ar tikrai veiksmingas ar tik laiko gaisimas</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Magno" data-cid="72062049" data-time="1523106021">
<div>
<p>Tau chemija pries operacija buvo ? Kada operavo ?</p>
<p>kai as sedejau chemijose maciau viena karta tokia jauna auksta ilgais ilgais plaukais mergina, jai lasino trumpai  is mazu  buteliuku, tai pagalvojau , jetau Kokia jauna ir toks slykstyne prikibo ... bet supratau, kad ne krutines nes vaistu buteliai kitokie </p>
</div>
</blockquote>
<p>nea va jau laukiu kada paskirs sededavau su mama daznai kompanija palaikydavau,deja amziaus jis nesirenka ir kuno vietos:)as giliai viduje zinojau kad susirgsiu...bet galvojau kad truputuka veliau..deja...ir zinau tikrai kad atsinaujins jauciu...o manes nuojauta neapgauna...tai kad kazkaip taip...smile.gif</p>

O tau genetinius tyrimus darė? Nes jai mama serga ir tu tai tikrai labai itarciau genetika...
Atsimenu kai mano močiutė gimdos kaklelio v.. susirgo aš tada pagalvojau jetus juk ji man labai artima giminė, ar tik nebus taip kad ir aš sirgusiu... Kažkokia lyg nuojauta atsirado kad ir man gresia... Nors krūties ir gimdos kaklelio genetiškai kaip ir nesusiję
Atsakyti

O tau genetinius tyrimus darė? Nes jai mama serga ir tu tai tikrai labai itarciau genetika...
Atsimenu kai mano močiutė gimdos kaklelio v.. susirgo aš tada pagalvojau jetus juk ji man labai artima giminė, ar tik nebus taip kad ir aš sirgusiu... Kažkokia lyg nuojauta atsirado kad ir man gresia... Nors krūties ir gimdos kaklelio genetiškai kaip ir nesusiję

ne tik mama bet ir mociute mano deja sirgo...o  ka jus galvojat genetinis ,neparode geno:)gyd.itaria klaida ir dabar issiunte isamiajam tyrimui bet bus tik po kokiu puses metu ats..ir nesutikau 2 iskarto salint o tik viena...nors jei vis del to bus teigiamas teks greit ir kita nusipjaut:)

zodziu man kaip ir visada sekasi:)dar ir operacija truko nei daug nei mazai beveik 4h:))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 07 balandžio 2018 - 19:59
QUOTE(simpleGirl @ 2018 04 07, 19:57)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaidosius" data-cid="72062291" data-time="1523122690">
<div>
<p>O tau genetinius tyrimus darė? Nes jai mama serga ir tu tai tikrai labai itarciau genetika...

Atsimenu kai mano močiutė gimdos kaklelio v.. susirgo aš tada pagalvojau jetus juk ji man labai artima giminė, ar tik nebus taip kad ir aš sirgusiu... Kažkokia lyg nuojauta atsirado kad ir man gresia... Nors krūties ir gimdos kaklelio genetiškai kaip ir nesusiję</p>
</div>
</blockquote>
<p>ne tik mama bet ir mociute mano deja sirgo...o  ka jus galvojat genetinis ,neparode geno:)gyd.itaria klaida ir dabar issiunte isamiajam tyrimui bet bus tik po kokiu puses metu ats..ir nesutikau 2 iskarto salint o tik viena...nors jei vis del to bus teigiamas teks greit ir kita nusipjaut:)</p>
<p>zodziu man kaip ir visada sekasi:)dar ir operacija truko nei daug nei mazai beveik 4h:))</p>

Mano promociute sirgo ir močiutė sirgo, mama nesirgo, o man teko "laimė" irgi sirgti. Genetike nieko blogo pas mane nerado.
O kodėl 4 val operavo?
Atsakyti