Po chemijos labai išretejo blakstenos, gal kuri bandete po chemiju priaugint blakstenas?
tali3, aš irgi apie tai galvojau iš pradžių, bet nesurizikavau - manau blakstienos neatlaikytųs svorio, nes jos silpnos po chemijos ir greitai iškrenta, atauga visiškai naujos, ir tos dar nebūna labai stiprios. Mano dar nepasiekė buvusiųjų ilgio, bet plaukai auga geri (jei ne geresni negu buvo), antakiai irgi geri. Tepu serumais antakius ir blakstienas.
Beje, žinau vieną merginą, kurią užkniso trumpi plaukai, prisiaugino plaukus iki pečių ir labai patenkinta. Kenkia aišku kažkiek natūraliems plaukams, bet manau kiekvieno pasirinkimas. Jei tau norisi - tai ir prisiaugink.
Aš kol kas varinėju su peruku, nes turint 5 cm plaukus sudėtinga stilingai apsikirpti, laukiu kol daugiau ataugs. Tik kelionėse vaikštau trumpais.
Grįžau jau iš kelionės, ech gerai atsipalaidavau. Aišku mityba ir t.t. visiškai nesveika, ir skrandis išsitampė nuo vėlyvų vakarienių. Bet atostogos - taip gerai! Pasijaučiau kaip normalus žmogus, lyg nieko ir nebuvo.
O kitą savaitę vėl atgal į NVI - viso kūno MRT.