Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Po chemijos labai išretejo blakstenos, gal kuri bandete po chemiju priaugint blakstenas?

tali3, aš irgi apie tai galvojau iš pradžių, bet nesurizikavau - manau blakstienos neatlaikytųs svorio, nes jos silpnos po chemijos ir greitai iškrenta, atauga visiškai naujos, ir tos dar nebūna labai stiprios. Mano dar nepasiekė buvusiųjų ilgio, bet plaukai auga geri (jei ne geresni negu buvo), antakiai irgi geri. Tepu serumais antakius ir blakstienas.

Beje, žinau vieną merginą, kurią užkniso trumpi plaukai, prisiaugino plaukus iki pečių ir labai patenkinta. Kenkia aišku kažkiek natūraliems plaukams, bet manau kiekvieno pasirinkimas. Jei tau norisi - tai ir prisiaugink.

Aš kol kas varinėju su peruku, nes turint 5 cm plaukus sudėtinga stilingai apsikirpti, laukiu kol daugiau ataugs. Tik kelionėse vaikštau trumpais.

Grįžau jau iš kelionės, ech gerai atsipalaidavau. Aišku mityba ir t.t. visiškai nesveika, ir skrandis išsitampė nuo vėlyvų vakarienių. Bet atostogos - taip gerai! Pasijaučiau kaip normalus žmogus, lyg nieko ir nebuvo.

O kitą savaitę vėl atgal į NVI - viso kūno MRT.

Atsakyti

Brazil o kokio ilgio buvo tos merginos plaukai, kad prisisugino? T.y. Kiek cm?

Atsakyti

Atsakyti

Labas vakaras, siandien buvau pas privacia gyd.echoskopijai.

Abejose krutyse po 0.6 cm cistutes.

Gyd sake kad tai mastopatija. Skauda ne nuo to.

Jau trecia gyd pasake kad greiciausiai tarpsonkaulinio nervo uzdegimas.

Tai tiek naujienu 😊

Atsakyti

Pupy, as turiu neaiskiu ribu darini, itare vezi, 3 menesius aiskinausi kas tai, vieni gyd. rase BIRADS4 ir nuteikinejo ne kaip, kiti sake, kad gal BIRADS2 ir tik stebeti, kol galiausiai savo iniciatyva, neapsikentusi tos nezinios, pasidariau ir MRT, ir biopsija -rezultate tik fibrocistiniai pokyčiai. Kadangi darinys neaiskiu ribu (kas budinga ir veziukui) kontrole kas 6 men., o bet taciau neaiskiu ribu darinys dar tikrai nereiskia blogiausio!

Ir as dar viliuosi,kad nieko blogo,nes pas mus istyre,kad kaip ir gerybinis,na ,Vln piktybinis,laukiu MRT ats,ir 24 biopsija ims..4d komisija😢bijau,bet sakiau tegu isoperuoja.o koks dydis darinio?

Atsakyti

Brazil o kokio ilgio buvo tos merginos plaukai, kad prisisugino? T.y. Kiek cm?

baigė gydytis pora mėn anksčiau nei aš, tai gal kokie 7-8 cm, neseniai prisiaugino

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 20 balandžio 2018 - 07:42

konkreciai sitas neaiskiu ribu 6 x 11 mm, turiu as ju ir daugiau, bet kiti aiskiu ribu, kada jums MRT rezultatai?

Ir as dar viliuosi,kad nieko blogo,nes pas mus istyre,kad kaip ir gerybinis,na ,Vln piktybinis,laukiu MRT ats,ir 24 biopsija ims..4d komisija😢bijau,bet sakiau tegu isoperuoja.o koks dydis darinio?

Atsakyti

Merginos, ar niekam neskaudejo pilvo apačios po gydymo? Man antra diena skaudena, net neisivaizduoju kodel. Aišku mintys baisiausia pešia

Atsakyti

konkreciai sitas neaiskiu ribu 6 x 11 mm, turiu as ju ir daugiau, bet kiti aiskiu ribu, kada jums MRT rezultatai?

Maniskis didesnis 17mm😢atsakymu dar nzn😕antr vaziuoju biopsijai

Atsakyti

Pupy, kaip as Jus suprantu, tas laukimas kartais atrodo baisiau uz diagnoze, pati per tai ejau ir man sio forumo mergaites labai padejo, padrasino - ir Jus bukit drasi! Sakykit sau, kas bebutu - as tai nugalesiu! Pasidziaukite, kad daktarai atrado, o nuo dabar viskas gerės! Kai susiduri su tokia gresme, pamatai kiek daug zmoniu serga ir kaip stipriai jie kovoja, tuomet performuluoji galvoje mintis is "kodel as?" i "kodel ne as?". Laukdama rezultatų pamenu galų gale kritau ant kelių ir pasakiau "Tebunie Dieve kaip tu nori, jei reiks as kovosiu" - ir tada palengvejo! Laukiau ne geru atsakymu, o bet kokiu atsakymu, zinodama, kad as taip lengvai nepasiduosiu. Nepasiduokite ir jus, priimkite viska kas vyksta dabar, pasimelskite ir tik pirmyn! Kad ir kas bebutu - pirmyn, apkabinu!  :console:​ 

Maniskis didesnis 17mm😢atsakymu dar nzn😕antr vaziuoju biopsijai

Atsakyti

Labai aciu uz palaikyma,vis geriau,kai kazkas pasako gera zodi,uztaria.Tikiu,kad Dievulis pades☺

Atsakyti

Labas,mergaites☺na ka snd paeme biopsija,tai vel laukimas😕,o MRT raso netolygiai kontrasta pociklinis kaupiantis darinys su nekroze😢😢😢ka cia reiskia,gal kas zino.Atrodo nusiraminu ir vel galvoje mintys maisosi😢😢😢

Atsakyti