Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Man dingo tik per taksanus, per raudoną nedingo.

Atsakyti

Atejo ta diena,kai pradejo slinkt plaukai😢😢😢

Atsakyti

Kur pirkot perukus?

Atsakyti

Kur pirkot perukus?

Labas,

Neliūdėk-ataugs tie plaukai :B  aš pirkau Kaune "Plaukų magija " super moterys ten dirba. Perukas mokėjau su nuolaida apie 200eur.

Atsakyti

Labas,

Neliūdėk-ataugs tie plaukai :B  aš pirkau Kaune "Plaukų magija " super moterys ten dirba. Perukas mokėjau su nuolaida apie 200eur.

Aciu,girdejau,kad ten neblogai,gal dar kas atsilieps.O uzteko ilgam?Nesivele?ar iskart su sukuosena?

Atsakyti

Pupy, aš pirkau Vilniuje Naugarduko g. Man atrodo čia bus ta pati plauku magija. Patiko, kad nusiunčiau nuotrauka kokia turejau šukuosena, parinko ir ilgi ir spalva. Nešiuoju nuo vasario, ploviau 1 kart. Super patenkinta. Kai pirma kart atejau i darba, visi gire mano kirpeja :lol: 

Atsakyti

Pupy, aš pirkau Vilniuje Naugarduko g. Man atrodo čia bus ta pati plauku magija. Patiko, kad nusiunčiau nuotrauka kokia turejau šukuosena, parinko ir ilgi ir spalva. Nešiuoju nuo vasario, ploviau 1 kart. Super patenkinta. Kai pirma kart atejau i darba, visi gire mano kirpeja :lol:

O kiek mokejai?

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 06 26, 17:39)
<p><span><span><span>Nu va, o aš prieš mėnesį aprašinėjau savo kiaušidžių nepakankamumą <a data-ipb='nomediaparse' href='http://kaipdangus.blogspot.com/2018/05/hormonai-po-chemoterapijos.html'>http://kaipdangus.blogspot.com/2018/05/hormonai-po-chemoterapijos.html</a>, o šiandien jau susirgau. 

Ir as panasiai... Kada cia rasiau apie savo hormonus, o po kokios savaites susirgau. Kazkur po 11 men po gydymo pabaigos. Ir maza to, dabar, po 3 sav. vel susirgau. Ar kam nors buvo taip daznai? Galvoju dabar ar jau taip lekt skubiai pas gine, ar dar susireguliuos..?
Papildyta:
QUOTE(pupy @ 2018 06 26, 23:30)
<p>Atejo ta diena,kai pradejo slinkt plaukai😢😢😢
</p>

Nenusimink, plauku slinkimas, tai maziausia beda, kuri gali nutikti. Ataugs tavo plaukai, gal net grazesni bus smile.gif.

Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2018 06 19, 18:04)
<p>Sveikos, buvau šiandien NVI plaučių rentgenui, ir gavau šoką - pacientų mašinų stovėjimo aikštelė dabar tapo mokama, buvau valandą ir dvi minutes - sumokėjau už dvi valandas. Tai jeigu kasdien važinėti švitintis su mašina arba chemoterapijai, dar nemenkos išlaidos gaunasi. Visiškas absurdas rinkti pinigus iš onko pacientų ... smile.gif</p>

Siuo metu Santariskese liko tik viena nemokama aikstele - ivaziuojant nuo Moletu plento, uz nugaros santaros kliniku ir Vaiku ligonines pediatrijos korpuso. Tik tenai reik atvaziuoti iki 7 val. Veliau jau buna uzkista...
Atsakyti

O kiek mokejai?

Su nuolaida 170

Atsakyti

vilniuje dar yra baltichair pozemineje einant i Europa.kiek zinau ji viena is pirmuju o priklauso koks ilgis bei  naturalumas ten nuo 50 iki 1000 ar net daugiau:)labai maloni pardaveja beja ten lb patogu matuotis ir apsispresti.beja jie yra saleleje ir akropolije bet vidury akropolio gi tikrai nestovesite nesimatuosite:)su pola 20pr.nuolaida.beja ten buna nuolaidu dar visokiausiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 27 birželio 2018 - 18:20
QUOTE(pupy @ 2018 06 27, 11:27)
<p>Kur pirkot perukus?</p>

As pirkau pozeminej perejoj, su nuolaida iki 500 e. Nutaraliu plauku blondine Iki peciu, bet pravaiksciojau į kasa susirisus smile.gif tos pardavėjos dar rekomendavo Peruku meistre, kuri man pritaike peruką, sumažino, ėjau pas j dar keletą kartu, nes tokia stora kasa buvo, ploninau kokius tris kartus smile.gif
Dar norejau vasarai pasigaminti tokia tipo skarele su palaidais plaukais, bet išsiverčiau su Peruku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magno: 27 birželio 2018 - 22:00

As pirkau pozeminej perejoj, su nuolaida iki 500 e. Nutaraliu plauku blondine Iki peciu, bet pravaiksciojau į kasa susirisus smile.giftos pardavėjos dar rekomendavo Peruku meistre, kuri man pritaike peruką, sumažino, ėjau pas j dar keletą kartu, nes tokia stora kasa buvo, ploninau kokius tris kartus smile.gif
Dar norejau vasarai pasigaminti tokia tipo skarele su palaidais plaukais, bet išsiverčiau su Peruku

Eina sau kokios kainos😣

Atsakyti