Pardavėjęs bent jau teigia, kad 2 metai gamintojo + galima išplėsti su www.garantija.lt...
Mielosios, būkit geros, patarkite prašau, kokią nupirkti skalbimo mašina vienai gyvenančiai pensininkei? jokių gudrumų nereikia, nes gyvenime tokios mašinos neturėjusi, būtų gerai siauresnė, nes ir šiaip neaišku, kaip įtalpins į senos statybos buto vonią
Geriau pirkti kraunamą per viršų ar su langu?
Būčiau dėkinga už bet kokias mintis
Ačiū
Aplamai senam žmogui nerekomenduoju iš viršaus pakraunamos nes pakankamai aukštai reikės kelti rankas kad iškrauti šlapius skalbinius iš skalbyklės.....jai gyvenime nėra turėjusi gal Zanussi ZWSO7100V paprasta naudojimui,neperkrauta nereikalingomis funkcijomis.
Skalbimo metu pradėjo pro apacia kazkur leisti vandeni.
Na ka pabandziau issimti ta is apacios filtra, siurbliuka ar kaip jis vadinasi kur turi susirinti nesvarumai, bet jis neissiima

Skambimo masina dar turi pirkta garantini. Tikriausiai darbo diena skambytis ir kvietis meistra.
SKalbtis eina, nera dar labai to daug vandens, bet iki puoduko privarva skalbimo metu.
SKalbimo masina Bosch was xxxx
PADĖKITE !!!
Na ka pabandziau issimti ta is apacios filtra, siurbliuka ar kaip jis vadinasi kur turi susirinti nesvarumai, bet jis neissiimataip atsisuka i ta jau issiemimo puse, ir traukiiam nieko. Ir su replemis bandem traukti, nu nieko
Ar mes nemokam jo issimti ar kaip ?
Skambimo masina dar turi pirkta garantini. Tikriausiai darbo diena skambytis ir kvietis meistra.
SKalbtis eina, nera dar labai to daug vandens, bet iki puoduko privarva skalbimo metu.
SKalbimo masina Bosch was xxxx
Kveiskite meistrą....bet patikrinkite vandens padavimo žarną ar niekur nepareidžia....
http://www.aeg.lt/Pr...omos/L99691HWD/
ir paprastesnis modelis
https://www.senukai....wbc61s-aeg/5g6a
Linkstu prie paprastesnio modelio - kokie būtų patarimai?
P.S. atskirų daigtų nėra kur statyti.
<div>
<p>PADĖKITE !!!
Na ka pabandziau issimti ta is apacios filtra, siurbliuka ar kaip jis vadinasi kur turi susirinti nesvarumai, bet jis neissiima

SKalbimo masina Bosch was xxxx</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kveiskite meistrą....bet patikrinkite vandens padavimo žarną ar niekur nepareidžia....</p>
Toj vietoj sausa. Priieki kitam kampe slampa negu tas filtras apacioj.
Teks skambytis.
Radau per kur vanduo teka. Gal sone uzsikises tas filtras. Bet niekaip neissiima jis.
Pasiskambinau meistrui, tikiuosi per 5d.d atvaziuos. Nes jei isgelne programa skalbti tai nespeju keist ranksluosciu po apacia.
Ar del mano kaltes, gali reikti susimoketi uz taisyma ? (nes jei sakys as neissivalius to filtro) bet tikrai esu emus as ji is plovus, tik dar jau senokai as ji isemus buvau, ir nesuprantu jis atsisuka, bet neissitraukia.

Radau per kur vanduo teka. Gal sone uzsikises tas filtras. Bet niekaip neissiima jis.
Pasiskambinau meistrui, tikiuosi per 5d.d atvaziuos. Nes jei isgelne programa skalbti tai nespeju keist ranksluosciu po apacia.
Ar del mano kaltes, gali reikti susimoketi uz taisyma ? (nes jei sakys as neissivalius to filtro) bet tikrai esu emus as ji is plovus, tik dar jau senokai as ji isemus buvau, ir nesuprantu jis atsisuka, bet neissitraukia.
Nelabai tikiu kad už taisymą reikės mokėti,,,,
Sveiki, reikia konsultacinės pagalbos. Renkuosi skalbyklę ir džiovyklę. Perskaičiau daug forumo diskusijų ir apsistojau ties keliais variantais. Gal kas galetų argumentuotai paaiškinti kuris variantas ir kodėl geresnis, būčiau labai dėkingas.
1. Džiovyklė ELECTROLUX EDH3897SDE
Skalbyklė Electrolux EWF1487HDW2.
2. Skalbyklė BOSCH WAT284B9SN
Džiovyklė Bosch WTW874B9SN
pagal kainas komplektai labai panašiai gaunasi.
Sveiki, reikia konsultacinės pagalbos. Renkuosi skalbyklę ir džiovyklę. Perskaičiau daug forumo diskusijų ir apsistojau ties keliais variantais. Gal kas galetų argumentuotai paaiškinti kuris variantas ir kodėl geresnis, būčiau labai dėkingas.
1. Džiovyklė ELECTROLUX EDH3897SDE
Skalbyklė Electrolux EWF1487HDW2.
2. Skalbyklė BOSCH WAT284B9SN
Džiovyklė Bosch WTW874B9SN
pagal kainas komplektai labai panašiai gaunasi.
2 komplektą pakeisčiau BOSCH WTW855R9SN(su garų programomis)+BOSCH WAT2869SSN kuri turi automatinė dozavimo sistemą
nes 1 komplekte EDH3897SDE turi garų programas
kokį komplektą pirksite tokiu džiaugsitės ......na ir nepamirškite įsigyti papildomą garantiją taip apsaugosite savo investicijas.