Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

Pardavėjęs bent jau teigia, kad 2 metai gamintojo + galima išplėsti su www.garantija.lt...

Atsakyti

Mielosios, būkit geros, patarkite prašau, kokią nupirkti skalbimo mašina vienai gyvenančiai pensininkei? jokių gudrumų nereikia, nes gyvenime tokios mašinos neturėjusi, būtų gerai siauresnė, nes ir šiaip neaišku, kaip įtalpins į senos statybos buto vonią unsure.gif
Geriau pirkti kraunamą per viršų ar su langu?
Būčiau dėkinga už bet kokias mintis 4u.gif

Ačiū smile.gif

Aplamai senam žmogui nerekomenduoju iš viršaus pakraunamos nes pakankamai aukštai reikės kelti rankas kad iškrauti šlapius skalbinius iš skalbyklės.....jai gyvenime nėra turėjusi gal Zanussi ZWSO7100V paprasta naudojimui,neperkrauta nereikalingomis funkcijomis.

Atsakyti
PADĖKITE !!!
Skalbimo metu pradėjo pro apacia kazkur leisti vandeni.
Na ka pabandziau issimti ta is apacios filtra, siurbliuka ar kaip jis vadinasi kur turi susirinti nesvarumai, bet jis neissiima blink.gif taip atsisuka i ta jau issiemimo puse, ir traukiiam nieko. Ir su replemis bandem traukti, nu nieko blink.gif Ar mes nemokam jo issimti ar kaip ?
Skambimo masina dar turi pirkta garantini. Tikriausiai darbo diena skambytis ir kvietis meistra.

SKalbtis eina, nera dar labai to daug vandens, bet iki puoduko privarva skalbimo metu.

SKalbimo masina Bosch was xxxx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 01 lapkričio 2017 - 10:16
QUOTE(speedy @ 2017 10 31, 20:49)
Viskas verta dėmesio, klausimas kokiomis sąlygomis.

Nežinau tiksliai, kaip reaguoja gamintojas į techninį aptarnavimą prieš 3 ar daugiau metų gamintoms skalbyklėms.
Dalykas tas, kad norint naudotis papildoma garantija, reikia kad būtų gamyklinė.
Atsakyti

PADĖKITE !!!
Na ka pabandziau issimti ta is apacios filtra, siurbliuka ar kaip jis vadinasi kur turi susirinti nesvarumai, bet jis neissiima blink.giftaip atsisuka i ta jau issiemimo puse, ir traukiiam nieko. Ir su replemis bandem traukti, nu nieko blink.gifAr mes nemokam jo issimti ar kaip ?
Skambimo masina dar turi pirkta garantini. Tikriausiai darbo diena skambytis ir kvietis meistra.

SKalbtis eina, nera dar labai to daug vandens, bet iki puoduko privarva skalbimo metu.

Kveiskite meistrą....bet patikrinkite vandens padavimo žarną ar niekur nepareidžia....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 01 lapkričio 2017 - 12:03
Renkuosi tarp dviejų modelių ar tikrai verta mokėti papildomus 300 eurų

http://www.aeg.lt/Pr...omos/L99691HWD/

ir paprastesnis modelis

https://www.senukai....wbc61s-aeg/5g6a

Linkstu prie paprastesnio modelio - kokie būtų patarimai?

P.S. atskirų daigtų nėra kur statyti.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 11 01, 11:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristynka*" data-cid="71867158" data-time="1509524034">
<div>
<p>PADĖKITE !!!

Na ka pabandziau issimti ta is apacios filtra, siurbliuka ar kaip jis vadinasi kur turi susirinti nesvarumai, bet jis neissiima vartotojo įkelta nuotraukataip atsisuka i ta jau issiemimo puse, ir traukiiam nieko. Ir su replemis bandem traukti, nu nieko vartotojo įkelta nuotraukaAr mes nemokam jo issimti ar kaip ?

SKalbimo masina Bosch was xxxx</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kveiskite meistrą....bet patikrinkite vandens padavimo žarną ar niekur nepareidžia....</p>

Toj vietoj sausa. Priieki kitam kampe slampa negu tas filtras apacioj.
Teks skambytis.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 11 01, 10:13)
PADĖKITE !!!

Radau per kur vanduo teka. Gal sone uzsikises tas filtras. Bet niekaip neissiima jis.
Pasiskambinau meistrui, tikiuosi per 5d.d atvaziuos. Nes jei isgelne programa skalbti tai nespeju keist ranksluosciu po apacia.

Ar del mano kaltes, gali reikti susimoketi uz taisyma ? (nes jei sakys as neissivalius to filtro) bet tikrai esu emus as ji is plovus, tik dar jau senokai as ji isemus buvau, ir nesuprantu jis atsisuka, bet neissitraukia.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Radau per kur vanduo teka. Gal sone uzsikises tas filtras. Bet niekaip neissiima jis.
Pasiskambinau meistrui, tikiuosi per 5d.d atvaziuos. Nes jei isgelne programa skalbti tai nespeju keist ranksluosciu po apacia.

Ar del mano kaltes, gali reikti susimoketi uz taisyma ? (nes jei sakys as neissivalius to filtro) bet tikrai esu emus as ji is plovus, tik dar jau senokai as ji isemus buvau, ir nesuprantu jis atsisuka, bet neissitraukia.
8fc3753baf7dc0027de2d60b9be7720b590.jpg

Nelabai tikiu kad už taisymą reikės mokėti,,,,

Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 11 02, 11:12)

Nepabandęs nežinosi mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveiki, reikia konsultacinės pagalbos. Renkuosi skalbyklę ir džiovyklę. Perskaičiau daug forumo diskusijų ir apsistojau ties keliais variantais. Gal kas galetų argumentuotai paaiškinti kuris variantas ir kodėl geresnis, būčiau labai dėkingas.

1. Džiovyklė ELECTROLUX EDH3897SDE 

Skalbyklė  Electrolux EWF1487HDW2.

2. Skalbyklė BOSCH WAT284B9SN

Džiovyklė Bosch WTW874B9SN 

pagal kainas komplektai labai panašiai gaunasi.

Atsakyti

Sveiki, reikia konsultacinės pagalbos. Renkuosi skalbyklę ir džiovyklę. Perskaičiau daug forumo diskusijų ir apsistojau ties keliais variantais. Gal kas galetų argumentuotai paaiškinti kuris variantas ir kodėl geresnis, būčiau labai dėkingas.

1. Džiovyklė ELECTROLUX EDH3897SDE 

Skalbyklė  Electrolux EWF1487HDW2.

2. Skalbyklė BOSCH WAT284B9SN

Džiovyklė Bosch WTW874B9SN 

pagal kainas komplektai labai panašiai gaunasi.

2 komplektą pakeisčiau BOSCH WTW855R9SN(su garų programomis)+BOSCH WAT2869SSN kuri turi automatinė dozavimo sistemą

nes 1 komplekte EDH3897SDE turi garų programas

kokį komplektą pirksite tokiu džiaugsitės ......na ir nepamirškite įsigyti papildomą garantiją taip apsaugosite savo investicijas.

Atsakyti