Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

Taip taip jus man ji ir rekomendavot. Bet ziuriu daugiau variantu. Man viskas joje patinka. Siek tiek kaina kiek didoka. Vis ziuriu kad butu kazkas panasaus bet uz mazesne kaina... :)

AEG L9WBC61B analogo nėra ......kainos skirtumas +/-350 eur bet visai kita džiovinimo technologija ir turi pūkų filrą.Na o jai yra galimybė ant skalbyklės uždėti džiovyklę tada aišku geriau du atskiri prietaisai

Atsakyti

AEG L9WBC61B analogo nėra ......kainos skirtumas +/-350 eur bet visai kita džiovinimo technologija ir turi pūkų filrą.Na o jai yra galimybė ant skalbyklės uždėti džiovyklę tada aišku geriau du atskiri prietaisai

Ne, tokios galimybes nera, todel ieskau 2in1.

Atsakyti

Ne, tokios galimybes nera, todel ieskau 2in1.

Tada AEG L9WBC61B

Atsakyti
Sveiki!
Būčiau dėkinga, jei parekomenduotume keletą modeliukų iš Bosch, Siemens vokiškos gamybos su keičiamais guoliais ir kad pukinių striukių programa būtų...
Atsakyti

Sveiki!
Būčiau dėkinga, jei parekomenduotume keletą modeliukų iš Bosch, Siemens vokiškos gamybos su keičiamais guoliais ir kad pukinių striukių programa būtų...

Sunku rekomenduoti nes tikrai tokios info nelabai kas turi....čia matyt pačiam gamintojui reikia rašyti ir klausti kurioje keičiami guoliai kuriame ne....

Rekomenduočiau BOSCH WAWH26S9SN bus su automatine dozavimo sistema

https://www.youtube....h?v=rjyJotWiGlo

turės ne tik pūkiniams drabužiams bet ir programa inpregnuotiems + yra programa lauko drabužiams su membrana dengtų ir impregnuotų vendeniui ir vėjui nepralaidžių audinių skalbtimas

Atsakyti
QUOTE(indraja190 @ 2017 12 08, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="71920524" data-time="1512746968"><div><p>Žiūrint ko iš jos tikitės.....nes yra daug geresnis modelis AEG L9WBC61B</p></div></blockquote><p>Taip taip jus man ji ir rekomendavot. Bet ziuriu daugiau variantu. Man viskas joje patinka. Siek tiek kaina kiek didoka. Vis ziuriu kad butu kazkas panasaus bet uz mazesne kaina... smile.gif </p>

Aš irgi rinkausi tarp šių dviejų modelių. Išsirinkau pigesnį vien dėl dėl to, kad pabijojau, jog Heat Pump gedimo remonto kaina bus tokia, kad neverta bus remontuot.
Aišku, kaina irgi turėjo įtakos pasirinkimui ;)
Atsakyti

Sveiki, ieškau 40 cm pločio skalbimo mašinos, pakraunamos per viršų, iki 400-500 eur. Jauna šeimyna + 1 vaikiuks. Naujų mašinų pardavėjai siūlo Aeg arba Whirpool. Kas prekiauja dėvėtomis, sako bėk toliau nuo tokių, nes 2-3 metai ir kaput.. neva tai geriau Miele dėvėtą, kokių 3-5 metų senumo, jei kas sugenda, tai lengviau ir pigiau remontas atsieina.

Kaip manot iš dideliausios savo patirties, kuo tikėt ir kaip rasti aukso vidurį?:)

Atsakyti

Sveiki, ieškau 40 cm pločio skalbimo mašinos, pakraunamos per viršų, iki 400-500 eur. Jauna šeimyna + 1 vaikiuks. Naujų mašinų pardavėjai siūlo Aeg arba Whirpool. Kas prekiauja dėvėtomis, sako bėk toliau nuo tokių, nes 2-3 metai ir kaput.. neva tai geriau Miele dėvėtą, kokių 3-5 metų senumo, jei kas sugenda, tai lengviau ir pigiau remontas atsieina.

Kaip manot iš dideliausios savo patirties, kuo tikėt ir kaip rasti aukso vidurį? :)

Galvojate kad gerą skalbimo mašima yra išmetama? Bijau kad jau su gedimu išmesta ,pataisyta parduodama...kiek bus geriau tokia pirkti didelis klausimas...Pirkite naują skalbimo mašina + papildomą garantiją 5 metams turėsite 7 metų garantija ir jokių išlaidų.

Atsakyti

Gal galėtumėt tuomet rekomenduoti kelis variantus iš ko rinktis?

Atsakyti

Gal galėtumėt tuomet rekomenduoti kelis variantus iš ko rinktis?

Pasižiūrėkite  AEG LTX6G261E arba Whirlpool TDLR 70230 ZEN

Atsakyti
Ačiū už patarimus čia ir až!
Atsakyti

Kokią rekomenduotumėt skalbyklę su džiovinimu už maždaug 600 eurų? 1200 eurų už AEG atrodo neadekvatu

Atsakyti