Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

QUOTE(Nute_Bitute @ 2019 04 10, 13:19)
<p>dėl džiovyklės kaip ir aišku, ačiū!</p><p>o gal galit pakomentuoti kuo skiriasi skalbyklė BOSCH <span style="background-color:transparent;font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;">WAY32899SN nuo <span style="background-color:transparent;font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;">BOSCH WAWH26S9SN?</span></span></p>

Modelis WAY32899SN yra iš HomeProfessional serijos tai yra gaunate tokias spec programas kaip STD, MSN, DCE(Spec stiukės oro sąlygų saugančių audinių Polartec® Power Shield® priežiūrai, slidinëjimo aprangos ar staltiesių apdorojimui, kad jie pasidarytų atsparûs vandeniui ir nešvarumams...paprasčiau skirta spec.drabužių impregnavimui)
+ turi dėmių šalinimo automatika, skirta 16 skirtingo pobūdžio dėmėms šalinti.....
Atsakyti

Dar klausimas sena skalbimo mašina kokios užkrovos buvo? Ar visada pilnai užkraudavote ir šiai dienai ar Miele irgi užkraunate pilną užkrova?

Senoji skalbykle buvo 8kg Miele 9kg, ir senaja ir dabar nekrauname tikrai pilnu 3-4kg gaunasi apie 2/3 bugno sausu skalbiniu, vilna-sintetika dar maziau nes tokiu rubu nera daug ir norint uzkrauti skalbykle rankiojama is visu imanomu vietu kad nereiktu vieno daikto skalbti. As suprantu ta netikejima Miele mes irgi kol nepabandeme irgi buvome nuomones kad ka cia tie "durneliai" moka didziausius pinigus kuom jau cia tos Mieles tokios stebuklingos, tikrai nesame is tu kurie neskaiciuoja pinigu bet pirkti antra "neplaunancia" skalbykle (pries tai buvusi pirkta pries 7 metus ir ne pati pigiausia kainavo 2000LT) nebuvo noro.

Atsakyti

sveiki,

klausimas  Bosch WAQ4461 ilgai plauna ir dega ikona "bliudo su putomis" , su nukalkinimo milteliais sukta ant virinimo - nepadeda.

Kaip tą kazkoki skaidrumo davikli rast ir nuvalyt ? Prieš tai buvo  sugedęs tenas , nuo tada ir prasidejo ilgas skalbimas.........

D4kui

Atsakyti

sveiki,

Kokie būtų atsiliepimai apie Electrolux EWT 1064 ISW ? Arba apie kokią kitokią į kurią skalbiniai dedasi iš viršaus

Atsakyti
Sveiki, imintingieji kurmiai. biggrin.gif. AEG-l9wbc61b superinis variantas, o, bet tačiau.. Netinka išmatavimai, nes standartas nelenda pro duris. Reikia siauresnes gyliu. Ka galite pagal tokius parametrus rekomenduoti? Kodėl 2in1?Del to, kad nėra vietos. O norisi, kad ir veiktu kaip pilna džiovykle su džiovinimo siurbliu ir, kad pukus nurinktu.. Nejaugi teks pirkti paprasta skalbimo mašina, nes neįmanoma pagal parametrus rasti siauresnės? Gal žinot puiku analogą? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 04 gegužės 2019 - 17:23

Del twindos -parduotuvej konsultantas aiskino, kad jei nenoresiu naudoti miele parduodamu skalbiklio buteliu, o naidosiu savo skalbikli -ji reiks pilt i bugna arba ten kur mikteliams skirta. Ir kiekviena karta ijungiant skalbima reiks perjungt kad neimtu skalbiklio is twindos. Ar teisybe?? Skamba neitiketinai:( tikrai zinau kad naudosiu iprasta skysta skalbikli (ne miele). Tai man ta twindos net neveiks? Ir kaskart turesiu nustatinet kad imtu skalbikli ne is twindos??

 

Naudojame Miele su TwinDos. Jei norėsite naudoti įprastą bet kokį skalbiklį - pilate jį ten kur bet kurioje kitoje skalbyklėje piltumėte ir perjunginėti nieko nereikės. TwinDos yra pasirenkamas ir konfigūruojamas (purvinumo lygis, balti/spalvoti) prieš kiekvieną skalbimą, tad jo nepasirinkus skalbyklė automatiškai pasiima tai, kas yra įprasto skalbiklio vietoje - t.y. kapsulės turinį arba skystą skalbiklį/skalbimo miltelius.

Šiaip TwinDos yra gėris, atrodytų, kad nepigus malonumas, bet realiai tų skalbiklių labai ilgam užtenka, o apie rezultatų skirtumus net nepradėsiu. Jei turite galimybę skalbimo priemones pirkti pvz. Vokietijoje, tuomet galima naudoti ir TwinDos užpildomus butelius - rezultatai turėtų būti normalūs, bet kainos skirtumas nebebus toks ženklus, kad norėtųsi žaisti su alternatyvomis. Ypač, kai Vokietijoje ir patys TwinDos buteliai 30% pigesni. O su Lietuvoje/Lenkijoje parduodamais skalbikliais tikrai nerekomenduoju prasidėti, nes rezultatai ženkliai prastesni. Tad pabandykite naudoti TwinDos ir ilgainiui įsitikinsite jo privalumais :)

 

tai tame pačiame aprašyme paskaitykite 39-41 puslapį.....teisingai konsultantas Jums pasakė kad jai nenaudosite Miele kapsulių bus išjungta automatine dozavimo sistema neveikia....+ nurodo, kad jei naudosite savo priemones, rekomenduoja prieš tai padaryti dozavimo sistemos pravalymą , to nepadarius, po kiek laiko gali užsikimšti, ir tektų kviesti meistrą sistemos pravalymui

 

Konsultantas užsiima dezinformacija - jei iki tol TwinDos sistema nebuvo naudojama, tai nieko valyti nereikia. Ji yra valoma, jei planuojama kelis mėnesius nenaudoti TwinDos skalbiklių, prieš tai juos naudojus. Pas mus buvo nenaudojama 2 mėn., po to iššoko pranešimas, kad reikėtų pravalyti, ignoravome ir naudojame toliau sėkmingai :) Neapauga jis ten taip greitai iš tikrųjų.

Miele kapsulės ir TwinDos išvis nelabai ką bendro turi. Kapsulės dedasi į įprastą skalbiklio skyrių (spec. dėžutė ten yra), realiai net jeigu nepasirenki, kad naudosi kapsulę, ji vis tiek bus naudojama, nes skalbyklė automatiškai pasiima viską, kas yra įprasto skalbiklio stalčiuke. Žinau, nes kažkada taip sueikvojau vienintėlę tuo metu turėtą kapsulę pūkiniams drabužiams :) Kapsulės yra labai patogus dalykas, bet praktiškiau pirkti Miele specialius skalbiklius - juos galima dozuoti pagal apkrovą (juk gaila visos kapsulės pvz vienam megztukui) ir kaina gaunasi gerokai pigesnė. Mūsų atveju pasiteisino įsigyti pūkų, outdoor ir vilnos skytus Miele skalbiklius - jau metai kaip jokių kitų priemonių neperkame (išskyrus TwinDos butelius).

 

Vaertotojo instrukcijoje puslapyje 40 rasite informacija ''Atkreipkite dėmesį, kad “TwinDos” dozavimas yra išjungtas'' 41 puslapyje rasite ''Dozuodami skalbiklį atkreipkite dėmesį į skalbinių nešvarumo laipsnį ir įkrovimo kiekį. Jei įkrovimo kiekis mažesnis, sumažinkite ir skalbiklio kiekį (pvz., jei įkrauta pusė kiekio, skalbiklio kiekį sumažinkite ⅓)''
tai iskyla klausimas kaip tad veikia TwinDos dozavimas?

 

Čia instrukcija kalba apie atvejus, kai TwinDos yra nenaudojamas :)

O TwinDos veikia labai paprastai: įjungiate skalbyklę, pasirenkate programą, spaudžiate ant TwinDos, jis automatiškai pasiūlo Normal purvinumo lygį (galite mažinti/didinti), pasirenkate baltus/spalvotus skalbinius ir pradedate skalbti.

Atsakyti

Senoji skalbykle buvo 8kg Miele 9kg, ir senaja ir dabar nekrauname tikrai pilnu 3-4kg gaunasi apie 2/3 bugno sausu skalbiniu, vilna-sintetika dar maziau nes tokiu rubu nera daug ir norint uzkrauti skalbykle rankiojama is visu imanomu vietu kad nereiktu vieno daikto skalbti. As suprantu ta netikejima Miele mes irgi kol nepabandeme irgi buvome nuomones kad ka cia tie "durneliai" moka didziausius pinigus kuom jau cia tos Mieles tokios stebuklingos, tikrai nesame is tu kurie neskaiciuoja pinigu bet pirkti antra "neplaunancia" skalbykle (pries tai buvusi pirkta pries 7 metus ir ne pati pigiausia kainavo 2000LT) nebuvo noro.

 

Visiškai pritariu Vidmantui. Taip pat galvojome, kad Miele - buožių išmislas :) Labai klydome.

Anksčiau turėjome Bosch WAS28464SN, ją žiauriai kankinome ir išnaudojome, kažkokiu būdu išgyveno penkis metus ir, kiek žinau, gyvena ir toliau. Dar nemažai teko naudotis kažkokia 8 serijos AEG ir Samsung su garais, ecobubble ir daug visokių lempučių (man rodos tai Samsung tikslinei auditorijai pritaikytas marketingo dalykas, tik dar nesupratau kas jų tikslinė auditorija). Tai lyginant šias tris ir naudojant Vokietijoje pirktus skalbiklius, labiausiai gal AEG patiko.

Bet su Miele rezultatais net negaliu lyginti. Per metus dar nėra buvę nei vieno "fail'o", kurių nuolat pasitaikydavo su bet kuria kita skalbykle net naudojant tikrai gerus vokiškus skalbiklius. O skalbiame labai daug.

Atsakyti
QUOTE(Connectivity @ 2019 05 05, 13:15)
Bet su Miele rezultatais net negaliu lyginti.

Nežinau, kokius modelius su kokiais lyginat, bet pvz 2018 m lapkričio Stiftung Warentest testuose Miele kaip tik prasčiau skalbė tiek už Bosch, tiek už AEG. Pirmoj vietoj Bosch WAG28491. Miele antroj vietoj, dėl patogumo naudoti. Čia jie giriasi antra vieta. Gal su kitom skalbyklėm naudojot skystą skalbiklį, o su Miele tą jų dviejų fazių? Seniai žinoma, kad skystas gana prastas variantas, jei norit gerų skalbimo rezultatų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 05 gegužės 2019 - 13:46
QUOTE(Juoduke` @ 2019 05 04, 18:22)
Sveiki, imintingieji kurmiai. biggrin.gif. AEG-l9wbc61b superinis variantas, o, bet tačiau.. Netinka išmatavimai, nes standartas nelenda pro duris. Reikia siauresnes gyliu. Ka galite pagal tokius parametrus rekomenduoti? Kodėl 2in1?Del to, kad nėra vietos. O norisi, kad ir veiktu kaip pilna džiovykle su džiovinimo siurbliu ir, kad pukus nurinktu.. Nejaugi teks pirkti paprasta skalbimo mašina, nes neįmanoma pagal parametrus rasti siauresnės? Gal žinot puiku analogą?  blink.gif

Dėja analogų nėra
Atsakyti

Juoduke, o jūs ir nepergyvenkit, kad analogų nėra  :mirksiukas: 

Aš nusipirkau tą AEG 2 in 1 - tai nepatinka man, kad prasidėjus skalbimui savaip viską perprogramuoja nei buvau nustačiusi. O dar vibruoja taip, kad nuo skalbyklės viskas nulaksto (senoji skalbdavo ramiau). 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 06 gegužės 2019 - 19:51
QUOTE(Pienė_ @ 2019 05 06, 21:50)
. O dar vibruoja taip, kad nuo skalbyklės viskas nulaksto (senoji skalbdavo ramiau).

... o dar, ar visus transportavimo varžtus išsukote?
Atsakyti

... o dar, ar visus transportavimo varžtus išsukote?

Na ne pati pajunginėjau - tai belieka tikėtis, kad meistras išsuko. 🤔

O kaip patikrinti ar ne šudarankis pajungė?

Atsakyti