Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

QUOTE(velsas @ 2017 06 18, 16:20)
O kaip apsispręsti kuri geresnė? smile.gif Daugiau perkančių Bosch, bet blogų atsiliepimų apie AEG irgi neradau. Siemens šitą modelį irgi buvau pasižymėjęs, bet parduotuvės aprašyme jis buvo identiškas Bosch, net būgno nuotrauka ta pati, tai taip ir nesupratau skirtumo, apart kelių eurų...

Skirtumas tarp Bosch ir Siemens yra tik tai kad Siemens turi kelete kitokių plovimo programų pvz yra ''powerWash 60''''STD'' visa kita analogas vienas kitai...
Visos šios trys skalbyklės bus tikrai labai geros kokybės todėl bet kurią kuri Jums kris į akįsmile.gif
Atsakyti

Sveiki. Domina skalbyklė + džiovyklė. 

Matmenys standartiniai - suprask - bandūros.

Statysiu vieną ant kitos.

Domina gamintojai: Bosch, Siemens, Miele.

Ar ši skalbyklė yra lobis, kaip žmonės kalba? 

Boch HomeProfessional WAY32899SN

​Kokią džiovyklę siūlytumėte?

Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2017 06 19, 12:00)
<p>Sveiki. Domina skalbyklė + džiovyklė. </p><p>Matmenys standartiniai - suprask - bandūros.</p><p>Statysiu vieną ant kitos.</p><p>Domina gamintojai: Bosch, Siemens, Miele.</p><p>Ar ši skalbyklė yra lobis, kaip žmonės kalba? </p><p><span style="margin:0px;">Boch <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.bosch-home.lt/produktai/skalbykl%C4%97s-ir-d%C5%BEiovykl%C4%97s/skalbykl%C4%97s/WAY32899SN.html?source=browse' title="WAY32899SNSkalbyklė pakraunama iš priekio">HomeProfessional </a></span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.bosch-home.lt/produktai/skalbykl%C4%97s-ir-d%C5%BEiovykl%C4%97s/skalbykl%C4%97s/WAY32899SN.html?source=browse' title="WAY32899SNSkalbyklė pakraunama iš priekio"><span style="margin:0px;">WAY32899SN</span></a></p><p><span style="margin:0px;"></span>
</p><p><span style="margin:0px;">​Kokią džiovyklę siūlytumėte?</span>
</p>

Jai plausite tokius audinius tipus kaip STD, MSN, DCE tada WAY32899SN bus lobis....prie jos džiovyklė BOSCH WTY87859SN
Paprastenis bet ne prastesnis modelis su automatine dozavimo sistema BOSCH WAWH26S9SN+džiovyklė su garų programomis BOSCH WTW855R9SN
Siemens gal tada SIEMENS WM14W768DN kuri turi funkcija greitai ir efektyviai naikina kvapus
https://www.youtube....h?v=6lHoeFer-bc
džiovyklė tada be garų programomis SIEMENS WT47W568DN
Jai žiūrėti MIELE tada Miele WMG120WPS+džiovyklė su garų programomis MIELE TKG850 WP
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2017 06 19, 14:00)
<p>Sveiki. Domina skalbyklė + džiovyklė. </p><p>Matmenys standartiniai - suprask - bandūros.</p><p>Statysiu vieną ant kitos.</p><p>Domina gamintojai: Bosch, Siemens, Miele.</p><p>Ar ši skalbyklė yra lobis, kaip žmonės kalba? </p><p><span style="margin:0px;">Boch <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.bosch-home.lt/produktai/skalbykl%C4%97s-ir-d%C5%BEiovykl%C4%97s/skalbykl%C4%97s/WAY32899SN.html?source=browse' title="WAY32899SNSkalbyklė pakraunama iš priekio">HomeProfessional </a></span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.bosch-home.lt/produktai/skalbykl%C4%97s-ir-d%C5%BEiovykl%C4%97s/skalbykl%C4%97s/WAY32899SN.html?source=browse' title="WAY32899SNSkalbyklė pakraunama iš priekio"><span style="margin:0px;">WAY32899SN</span></a></p><p><span style="margin:0px;"></span>
</p><p><span style="margin:0px;">​Kokią džiovyklę siūlytumėte?</span>
</p>

Nei ten lobis, nei ką. Tiesiog teisinga skalbyklė.
Jei leidžia ištekliai, geriausia žiūrėti Miele. Ten yra dvi dizaino linijos ir krūva visokių modelių.
Pvz.: WMG120 WPS + TMG840 WP viena dizaino linija, WKG130 TDos + TKG850 WP - kita.
Atsakyti

Gal galite iššifruoti Jūsų nurodytus audinių tipus?

Skalbiu po 2-3 skalbimus per savaitę. Dabar turiu 7kg skalbiankę, iš esmės gana, nors kartais tenka prigrūsti ir tikėtina, kad viršyju 7kg. Turiu du vaikus, kurie ant savęs pila viską iš eilės, voliojasi, trina alkūnes į viską, gerai, kad flomikais ant rūbų nepaišo. Žodžiu - dėmės - tai kas man labai aktualu.

Dar turiu vyrą, kuris kartą užsivilkęs, meta rūbus į skalbyklę - jo rūbus tereikėtų "gaivinti".

Retkarčiais ką nors išvirinti gal norėčiau, gal....

Esminiai reikalavimai - kad skalbtų max. gerai (dėmės ir pan.), kad būtų elementari naudoti ir valyti, ir būtų labai ilgaamžė/patikima/kokybiška. Apie energetines klases jau nekalbu net, čia savaime suprantama šiais laikais ko gero.

Juokingų ir realiai nereikalingų navarotų man nereikia.

Kas link džiovyklės, dabar turiu su lyginimo funkcija (atskira f-ja džiovinimas, atskira - lyginimas). Aš labai naudojų lyginimą. Pamiršau jau lygintuvą ir lyginimo lentą. Lyginimas džiovyklėje vykdomas garais. Tad man ir dabar reikėtų džiovyklės, kuri galėtų man pasiūlyti išlygintus drabužius.

Atsakyti

O yra tokių, kurios ir anot jūsų būtų lobis?

Aš norėčiau sužinoti esminius Miele skalbyklių/džiovyklių privalumus lyginant su tarkime naujausiais Bosch modeliais.

Beje, kaip suprantu, Bosch ir Siemens yra giminaičiai? Kuris giminaitis labiau pažengęs?

Ar čia pliatkai, ar galima tikėtis, kad Bosch WAY yra surenkama Vokietijoje?

Beje, žmonės dar kalba apie buitinę techniką, skirtą Vokietijos rinkai, kurios šiokių tokių trupinukų ir pas mus nubyra. Čia urban legend ar taip ir yra? Ar ši technika iš tiesų kokybiškesnė?

Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2017 06 19, 12:39)
<p>Gal galite iššifruoti Jūsų nurodytus audinių tipus?</p>
<p> </p>
<p>Skalbiu po 2-3 skalbimus per savaitę. Dabar turiu 7kg skalbiankę, iš esmės gana, nors kartais tenka prigrūsti ir tikėtina, kad viršyju 7kg. Turiu du vaikus, kurie ant savęs pila viską iš eilės, voliojasi, trina alkūnes į viską, gerai, kad flomikais ant rūbų nepaišo. Žodžiu - <strong>dėmės </strong>- tai kas man<strong> labai aktualu</strong>.</p>
<p>Dar turiu vyrą, kuris kartą užsivilkęs, meta rūbus į skalbyklę - jo rūbus tereikėtų "<strong>gaivinti</strong>".</p>
<p>Retkarčiais ką nors išvirinti gal norėčiau, gal....</p>
<p> </p>
<p><strong>Esminiai reikalavimai </strong>- kad skalbtų max. gerai (dėmės ir pan.), kad būtų elementari naudoti ir valyti, ir būtų labai ilgaamžė/patikima/kokybiška. Apie energetines klases jau nekalbu net, čia savaime suprantama šiais laikais ko gero.</p>
<p> </p>
<p>Juokingų ir realiai nereikalingų navarotų man nereikia.</p>
<p> </p>
<p>Kas link džiovyklės, dabar turiu su <strong>lyginimo funkcija</strong> (atskira f-ja džiovinimas, atskira - lyginimas). Aš labai naudojų lyginimą. Pamiršau jau lygintuvą ir lyginimo lentą. Lyginimas džiovyklėje vykdomas garais. Tad man ir dabar reikėtų džiovyklės, kuri galėtų man pasiūlyti išlygintus drabužius.</p>

Spec stiukės oro sąlygų saugančių audinių Polartec® Power Shield® priežiūrai, slidinëjimo aprangos ar staltiesių apdorojimui, kad jie pasidarytų atsparûs vandeniui ir nešvarumams...paprasčiau skirta spec.drabužių impregnavimui.....
Modeliukas BOSCH WAY32899SN turi dėmių šalinimo automatika skirta 16 skirtingo pobūdžio dėmėms šalinti bet prieš jungiant jas reikėtu apdoroti rankiniu būdu...po to dedate į skalbyklę pasirenkate kokio pobūdžio dėmė(pvz kraujas,vynas ir t.t) tada ji parenka tinkama temperatūra,sukimo intensyvumą...
Nereikia navarotu + turėsite džiovyklėje garus tai štai tokį komplektą
BOSCH WAWH26S9SN+BOSCH WTW855R9SN
Mes priskirti prie Skandinavų todėl nubyra ir Vokiškų keleta modelių
WAY.....modeliai iš Vokietijos
Nauji modeliai eis WAYH.....arba WAWH......Vokietija
WAW....modeliai iš Vokietijos
Bosch ar Siemens tai tas pat tik skirtingi tiekiami modeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 19 birželio 2017 - 13:03
QUOTE(Morocco @ 2017 06 19, 14:44)
...Aš norėčiau sužinoti esminius Miele skalbyklių/džiovyklių privalumus lyginant su tarkime naujausiais Bosch modeliais.....

Bosch buitinė technika jau konstravimo etape skaičiuojama 10-čiai metų. Miele 20-čiai. Taigi, kas liečia mechaninius dalykus ir ką lies Jūsų rankos ten viskas geriau.
Jei pirksite Miele su TwinDos skysto skalbiklio dozavimo sistema, bus Jums ir plovimo kokybė kitame lygyje, nes tokios skalbimo sistemos (skalbimo priemonės, skalbiklio dozavimas ir skalbimo mašina) neturi analogų.
Jei biudžetas leidžia ir turite ambicijų turėti tikrai gerą skalbyklę, tada tik Miele. mirksiukas.gif
Atsakyti

Betgi jau po 10 metų būna tiek naujų atradimų, technika taip greitai tobulėja, kad skalbdamas su savo 10-ies metų senumo senute (aš skalbyklę, ne žmoną turėjau mintyje), jautiesi tarsi žlugtą žlugtum prie upelio :D I mean, po 10 metų jau turbūt natūraliai norisi atsinaujinti. Nors aišku, maloniau pigiai parduoti veikiančią 10 metų senumo skalbyklę, nei išmesti.

Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2017 06 19, 18:12)
<p>Betgi jau po 10 metų būna tiek naujų atradimų, technika taip greitai tobulėja, kad skalbdamas su savo 10-ies metų senumo senute (aš skalbyklę, ne žmoną turėjau mintyje), jautiesi tarsi žlugtą žlugtum prie upelio biggrin.gif I mean, po 10 metų jau turbūt natūraliai norisi atsinaujinti. Nors aišku, maloniau pigiai parduoti veikiančią 10 metų senumo skalbyklę, nei išmesti.</p>

Jei ir veiks kokia skalbyklė realiame gyvenime iki 10 metų, tai nebent Miele.
Kitoms, manau, tai nešviečia. Bet ne tame reikalas, Miele pastoviai priekyje bent 5 metus skalbyklių srityje.
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2017 06 19, 16:12)
<p>Betgi jau po 10 metų būna tiek naujų atradimų, technika taip greitai tobulėja, kad skalbdamas su savo 10-ies metų senumo senute (aš skalbyklę, ne žmoną turėjau mintyje), jautiesi tarsi žlugtą žlugtum prie upelio biggrin.gif I mean, po 10 metų jau turbūt natūraliai norisi atsinaujinti. Nors aišku, maloniau pigiai parduoti veikiančią 10 metų senumo skalbyklę, nei išmesti.</p>

Taip po 10-15 metų norisi atsinaujinti...visgi technologijos vietoje nestovi
Čia pasikaitymui
http://www.delfi.lt/...e.d?id=70399828
http://www.mususavai...iausiai-pirkti/
Atsakyti
Del tam tikru aplinkybiu, nusprendeme pirkti kazka is pigiausiu skalbykliu ir prasitesti garantija iki 5metu. Jokiu spec. poreikiu nera, bet norisi vistiek issirinkti geriausia is blogiausiu smile.gif Ka galetumete pasiulyti is siuo metu rinkoje esanciu pigienu?
[6735]=Pakraunamos_is_priekio]Skalbykles

Papildyta:
Kokia nuomone apie HOOVER?

Atsakyti