Sveiki, renkuosi skalbyklę + džiovyklę iš BOSCH (du atskiri įrenginiai). Ką rekomenduotumėte?
Navarotų ala "gieda giesmes ir kvepia lavandomis" man nereikia. Noriu, kad būtų patikimos, itin kokybiškai atliktų savo pagrindinę funkciją, būtų patogios.
Poreikių aprašas:
Įkrova - 9kg
Energetinė klasė aukščiausia.
Skalbimo klasė aukščiausia.
Džiovinimas - dzin, daugiau 1000 nedžiovinu.
SKALBIU: megztinius, pūkinius rūbus, jautrius skalbinius.
Dėmių marios, nes vaikų krūva, skalbiniai dažnai būna itin sutepti. Bet visuomet apdoroju su dėmių išėmėjais, tačiau jei yra mašinų, kurios skalbia geriau, tada mane labai domina.
DŽIOVINU viską ką skalbiu (aukščiau).
Labai nemėgstu lyginti lygintuvu, todėl turima džiovyklė labai džiugina lyginimo funkcija (išsikraustau, tenka atsisveikinti). Ką siūlo šiuolaikinės džiovyklės šiuo klausimu? Gal jos iškart džiovina neglamžydamos ar dar kokių gudrybių turi. Mano senutė turi lyginimą kaip atskirą funkciją.
Dabar klausimai:
A) yra kažkoks intravertinis variklis, kurio dėka skalbiama geriau. Ar tiesa? Kaip tai veikia? Kurie Bosch tai turi?
B) yra džiovinimas garais - neva tai nebereikia rūbų lyginti po to. Ar čia kažkokia pagrindinė džiovinimo programa, o ne papildoma lyginimo programa kaip pas mane dabar?
C) i-Dos - ar tai ką nors džiugina? Skalbimo skysčiai labai skirtingai koncentruoti būna. Dabar nusipirkau išvis nerealiai koncentruotą skystį su probiotikais. Kaip skalbyklė žino kiek pilti to koncentrato?
D) regis yra galimybė įkrovos rekomendacijas matyti. T.y. skalbyklė turi svarstykles? Nes niekad nežinau kiek sugrūdu.
E) į ką dar atkreipti dėmesį, renkantis skalbyklę ir džiovyklę? Va vyriškis aukščiau rašė, kad dabar pirktų būtinai keičiamais guoliais įrenginį.
F) kaip žinoti kur pagamintas įrenginukas?
G) kaip gauti Vokietijos rinkai pagamintų gaminių? Žinau, kad nutrupa ir čia šiek tiek tokių.
H) kai kurie skalbimo (o gal ir džiovinimo) būgnai turi kažkokių savybių - geriau ir švelniau skalbia/džiovina. Čia mitas ar ne? Kaip tai veikia?
Dėkoju.