Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Aist
user posted image
Atsakyti

As irgi turiu patirties su dogo plauku, isejai su gietrom ir kojos plaukuotos juodais plaukais,  nesvarbu kad ten sunio.. ir kilimas issiurbi akyse pasvieseja.. realiai nesimato pasilenki visas pilnas plauku kaip blakstienu tokiu. Gerai Busy sako toks plaukas kosmaras. 

Rasau is naujos versijos bet tai kur tai, kad imestu nuo paskaitytos paskutines zinutes?

As darbe tai is kitatauciu tai tik lenku kalba tuoj ismoksiu... be anglu.. realiai suprantu nemazai, ka sneka, bet kalbet nelabai, o ir nesistengiu, man jos nereikia

Atsakyti

Azu, o koks formatas ir koks telefonas, kas neskaito?

Nors Aist manęs neklausė, bet mano tipo šuo yra Čija  :wub: 

Dar mopsas būtų, bet knarkia  :D 

Atsakyti

Aj is telefono nebandziau, gal jis skaitytu Samsung galaxy S6 edge plus, o ausinukas jo MP4.Del to muset ir neskaito tiek tos yra dvi knygos manau kitokiu formatu.

Atsakyti
Busy - gražūs abudu tatukai wub.gif bet jau mamkos tos subtilus valiūkiškas veidelis wub.gif biggrin.gif o kiek šunyčiui laiko daba?
Atsakyti

Na, kadangi mano Čija visai nesišeria, josios praktiškai nei plauko namie nėra. Man nesunku kartą per mėnesį ją apkirpti, o po to ramu. Ainu šeriasi. Neturiu su kuo palyginti, plaukas ilgas, lengvai nusirenka nuo grindų. Bet to pūko skraidančio daug. Ypač nekenčiu, kai kažkokiu mistiniu būdu mikroninio storio pūkinis plaukas nutūpia ant blakstienų. :wacko:  Gali po dušu eit, gali akis skalaut, vis tiek mirkčiojant kažkur anapus regėjimo lauko dar kurį laiką plaukas tavojoje akyje gyvena slaptąjį svoločiaus gyvenimą.   :unsure:

Apus, gražus bordo dogas. man irgi didesnio šunio norisi. Čija taip dar dar, ant ribos. Man rodezijos ridžbekai imponuoja.  

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 20, 19:14)
Busy - gražūs abudu tatukai  wub.gif bet jau mamkos tos subtilus valiūkiškas veidelis  wub.gif  biggrin.gif  o kiek šunyčiui laiko daba?


Maziuliukas dar, dar tik miega bamba isvertes. Cucikus gi anksčiau atiduoda nei katinus, tai 23 lapkricio jau butu gatavs biggrin.gif

O aš didelį jau turėjau, daba noriu kompaktiško, kad lengvai į auto tilptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 spalio 2016 - 18:18

Aj is telefono nebandziau, gal jis skaitytu Samsung galaxy S6 edge plus, o ausinukas jo MP4.Del to muset ir neskaito tiek tos yra dvi knygos manau kitokiu formatu.

Aaa, nes telefonas skaito puikiai .... paziūresiu ryt kompiuteryje, kokio formato manosios knygos, gak mp3 netyčia 

Aš į telefoną kraunu. MB dovanojo kortelę 16 gb :-)

Atsakyti

 

 

Nors Aist manęs neklausė, bet mano tipo šuo yra Čija  :wub:

 

 

Oi, kaip miela skaityt.  :ax:  Jo, geras Čija yr vaikas :D  

Atsakyti

Busy grazus ciucikai, nors as po savo dogo nebenoriu cucu, o ir cia nei pavedziot ner kur nei ka, saligatviais nebent, nes kol iki parko nueisi visus kakus susirinkt nuo saligalviu teks, nu parke irgi, o kad suniui duot kur palakstyt visiskai ner kur. parkas pilnas babaju su kruvom vaiku, ir juodalu slepianciu narkotikus :D 

Man tai telefone 32GB ir tuos sugebejau uzgruzinti visus, dabar laisvu 6GB, nes kalnus foto perkeliau i kompa  :hmm:  :fool: 

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 10 20, 18:04)
As irgi turiu patirties su dogo plauku, isejai su gietrom ir kojos plaukuotos juodais plaukais,  nesvarbu kad ten sunio.. ir kilimas issiurbi akyse pasvieseja.. realiai nesimato pasilenki visas pilnas plauku kaip blakstienu tokiu.
Na ir gerai,ne tik akimis,bet kojomis gali koketuot lady.gif biggrin.gif
Vakar grindų nevalėm,tai šiandien kailius su šiupeliu sėmiau ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti