Grikiukas

Kažin ar tik mano kompui Magnunos nuotraukos pasidarė per didelės ?
Giliukas mažiukas vienas miegos...gal nors Mumį reiktų pas jį šleisti.
Grikis dar pastorėjęs man atrodo
Labai gražu tokie apvalaini katinai
Kostia atsirado
Giliukas mažiukas vienas miegos...gal nors Mumį reiktų pas jį šleisti.
Grikis dar pastorėjęs man atrodo

Kostia atsirado

Na va...taip ir nepabaigiau skaityt anos temos 
Ačiū už numerį,bet labai tikiuosi,kad bėdų nebus
Norėjau pacituoti kažkurios mergaitės žinutę,kur man atsakė dėl foto,bet jau nebeleidžia.Bet man ten kosmosas
Teks pasitenkint žiūrint į jūsiškius uodeguotus.

QUOTE(diinka @ 2016 10 15, 20:11)
Germine, teko vaikus mišinukais maitint ?čia tas pats anthene laikai šaldytuve, prieš maitinant pašildaiiki kuno temp.Šiaip mažiai labai gerai reaguoja į mėsytę pvz jautieną, ar vištieną, širdeles smulkiai supjaustai (aš nupilu verdančiu vandeniu)) pradžiai gabalėlį įdedi į burnytę, kad pajustu, tada patys valgo (jeigu jau laikas. Dreba nevalgo...kažkas negerai, gal turi temperatūros....reikia veto (aš pati pamatuoju temperatūra ir vaistų turiu ir žinau ką ir kiek suleisti, plius po odą suleidi fiziologinio tirpalo su gliukoze, )
Aš jau išrišau, esmė, kad pačios vardo kažkaip nežinojau(dabar žinau) tik tavo MB
ir kalę mačiau...
Bandžiau užpilto sausiuko dėt į burnytę-nesigauna.Įtariu,kad jie tikrai ne mėnesiuko.Ženkliai paaugo per keturias paras.Šiandien Mikutis taip neblogai pavalgė.Šildau visada,nes ranka nekyla šalto duoti.Nors užsieniuose net su vaikais nesicackina;)Aš jau išrišau, esmė, kad pačios vardo kažkaip nežinojau(dabar žinau) tik tavo MB

Ačiū už numerį,bet labai tikiuosi,kad bėdų nebus

Norėjau pacituoti kažkurios mergaitės žinutę,kur man atsakė dėl foto,bet jau nebeleidžia.Bet man ten kosmosas

Tai galit skaityt

Kol perskaičiau or vynas baigėsi.... 😂
O žadėjau kad šiandien vyną ragausiu

Maciau foto fb jusi pasisedejimo. Pavydu man.... bet mes su Apus ir Busy ta fb padarem 😂
Grikis savam stiliuj eisiu ir as kaip jis isgriut
Lapei sveikatos . O trise matai gydyt nori. Pamenu kaip man kauliuka operavo tai katinam butinai per koja laipiot reikejo...
O žadėjau kad šiandien vyną ragausiu

Maciau foto fb jusi pasisedejimo. Pavydu man.... bet mes su Apus ir Busy ta fb padarem 😂
Grikis savam stiliuj eisiu ir as kaip jis isgriut
Lapei sveikatos . O trise matai gydyt nori. Pamenu kaip man kauliuka operavo tai katinam butinai per koja laipiot reikejo...

Labanaktis

QUOTE(Azucena @ 2016 10 16, 01:09)
Labanaktis
Pasijaučiau kaip į savo ateitį pažiūrėjus 
Mano vyručiai visą naktį išmiegojo nevalgę.Bet pasitiko koridoriuj rėkdami.Mikutis koja ėmė kėberiotis,kol RK maitinau

Sveiki ankstyvi žmonės
Niekas nemoka taip gulėti kaip Grikis
Graži ateitis laukia
Broliai šaunuoliai
Jei rėkia ir maisto prašo, vadinasi gyvens.

Niekas nemoka taip gulėti kaip Grikis

Graži ateitis laukia

Jei rėkia ir maisto prašo, vadinasi gyvens.
kaip Giliukas nakvojo ? vienas ar su polišija ?