Nieko tokio dar daug naujokų laukiu pražystant
Rondul's Dulce tik ta spalva įdomi, bet žiedai ne mano skonio. Nepalyginsi su Hade, nors gyvai jo nemačiusi, bet nuotraukose gražus spalvingumas.
Ryškus papūgiukas Carioca.
Žiedai tai labai nemenki.
Rusmai galiu atiduoti visus lietaus debesis.Aukštaitija baigia paskęsti.Šiandien visą naktį šniorijo.Visur šlapia.Ir dar plius šalta. Man jau stogas tuoj nuvažiuos.Įsivaizduokit, sekmadienį buvom kaime, tai prie šiltnamio guli sniegas.Nedaug ten jo, gal keli cm, bet vis tiek į neviltį varo ![]()
Paspalvinam
Nors dauguma FB mato, bet yra kas tik čia lankosi
UA-Dikaja Orchidėja visu ūgiu

DS-526 laukiau kada išsivynios kraštai, bet jau trys dienos, matyt toks ir bus. Žiedas didžiulis, mano spalvos

Sofiko nieko neįprasto, lauksiu kepurėlės:)

Rodul's Dulce visai įdomus

Patinki visi
Na neturiu ko atsisakyti
Kol kas visi reikalingi, buvau atsirinkusi, bet peržiūrėjau kad reikia ir jų
Na tikrai man visai kū kū, kaip kad Silvija sako
Svarbiausiai ir lepioškių nėra...tfu tfu kai užpuls kokia zaraza tai atims mylymiausius, bus čia man mandravoti
UA-Dikaja Orchidėja visu ūgiu

DS-526 laukiau kada išsivynios kraštai, bet jau trys dienos, matyt toks ir bus. Žiedas didžiulis, mano spalvos

Sofiko nieko neįprasto, lauksiu kepurėlės:)

Rodul's Dulce visai įdomus

Patinki visi
Gražus žydėjimas
UA Dikaja Orchidėja iš viso tobula
O pačius pačiausius reikia laikyti bent po du vienetus.Aš taip stengiuosi daryti.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 28, 06:23)
Eik tu, baik juokus. Po vieną netelpa, ir visi patinka, tai jei laikyti po du iš vis. Nors pas mane yra gal porą kuriuos laikau ir du. Galvoju jei jau nyks, tai gal spėsiu fragmentų pasodinti.
Puošniai gražiai žydit
Pritariu Lisitėjai, norint išsaugoti veislę augini po 2vnt, brangios net po 3 vaikučius, vėliau sustiprėjus paaugus, pasilieki vieną
DS-Желтоглазая Ночь

https://public.fotki...kamios-strepto/
Pritariu Lisitėjai, norint išsaugoti veislę augini po 2vnt, brangios net po 3 vaikučius, vėliau sustiprėjus paaugus, pasilieki vieną
DS-Желтоглазая Ночь

https://public.fotki...kamios-strepto/
labai grazus ziedai,as nepaslenku kelt,vidam man ta dulce duok,as tau hades,a?
Neduosiu, jis toks išskirtinis, nieko panašaus neturiu. Jei nori keičiamės fragmentais. Arba paklausk pas Rusmą gal turi vaikų.
rusma ar vaika ta dulce turi?jei ne,galim vidam keistis.
Franken Prunella
Keistas, akims malonus raibumas.Žiedo dydis 7 cm

QUOTE(silvija72 @ 2017 04 28, 14:03)
Ne.