Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Rondul's Dulce tik ta spalva įdomi, bet žiedai ne mano skonio. Nepalyginsi su Hade, nors gyvai jo nemačiusi, bet nuotraukose gražus spalvingumas.
Nieko tokio dar daug naujokų laukiu pražystant smile.gif
Atsakyti

Ryškus papūgiukas Carioca.bf444efaf7fe.jpg

Žiedai tai labai nemenki.

Rusmai galiu atiduoti visus lietaus debesis.Aukštaitija baigia paskęsti.Šiandien visą naktį šniorijo.Visur šlapia.Ir dar plius šalta. Man jau stogas tuoj nuvažiuos.Įsivaizduokit, sekmadienį buvom kaime, tai prie šiltnamio guli sniegas.Nedaug ten jo, gal keli cm, bet vis tiek į neviltį varo :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 balandžio 2017 - 05:13
Paspalvinam 4u.gif Nors dauguma FB mato, bet yra kas tik čia lankosi smile.gif

UA-Dikaja Orchidėja visu ūgiu smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

DS-526 laukiau kada išsivynios kraštai, bet jau trys dienos, matyt toks ir bus. Žiedas didžiulis, mano spalvos

Sofiko nieko neįprasto, lauksiu kepurėlės:)

Rodul's Dulce visai įdomus smile.gif

Patinki visi wub.gif Na neturiu ko atsisakyti doh.gif Kol kas visi reikalingi, buvau atsirinkusi, bet peržiūrėjau kad reikia ir jų biggrin.gif Na tikrai man visai kū kū, kaip kad Silvija sako biggrin.gif Svarbiausiai ir lepioškių nėra...tfu tfu kai užpuls kokia zaraza tai atims mylymiausius, bus čia man mandravoti biggrin.gif
Atsakyti

Gražus žydėjimas :4u:

UA Dikaja Orchidėja iš viso tobula :wub:

O pačius pačiausius reikia laikyti bent po du vienetus.Aš taip stengiuosi daryti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 28, 06:23)

O pačius pačiausius reikia laikyti bent po du vienetus.Aš taip stengiuosi daryti.

Eik tu, baik juokus. Po vieną netelpa, ir visi patinka, tai jei laikyti po du iš vis. Nors pas mane yra gal porą kuriuos laikau ir du. Galvoju jei jau nyks, tai gal spėsiu fragmentų pasodinti.
Atsakyti
Puošniai gražiai žydit wub.gif

Pritariu Lisitėjai, norint išsaugoti veislę augini po 2vnt, brangios net po 3 vaikučius, vėliau sustiprėjus paaugus, pasilieki vieną smile.gif

DS-Желтоглазая Ночь

https://public.fotki...kamios-strepto/
Atsakyti
labai grazus ziedai,as nepaslenku kelt,vidam man ta dulce duok,as tau hades,a? ax.gif
Atsakyti
Neduosiu, jis toks išskirtinis, nieko panašaus neturiu. Jei nori keičiamės fragmentais. Arba paklausk pas Rusmą gal turi vaikų.
Atsakyti
rusma ar vaika ta dulce turi?jei ne,galim vidam keistis. 4u.gif
Atsakyti

Franken Prunella :wub: Keistas, akims malonus raibumas.Žiedo dydis 7 cm :D

189869076af9.jpg

Atsakyti

Grazios  palanges. Pas mane tik pradeda zydet. O Franken Prunela Silvijos labai labai grazi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 28 balandžio 2017 - 15:28
QUOTE(silvija72 @ 2017 04 28, 14:03)
rusma ar vaika ta dulce turi?jei ne,galim vidam keistis. 4u.gif

Ne.
Atsakyti