Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai - 28

Pasigirsiu, kad pirmą kartą apturėjau džiaugsmą iš sporto biggrin.gif . Nežinau ar ilgam tik. Bet čia dviejų skirtingų augalų žiedai, kol vieną užauginau, kad sulyginti, tai kitas apsmurgo ir dar sudraskiau bandydama ištiesinti, bet vis tiek rezultatas aiškus.

Tai DS-Radost. Abu sportai. Bet vienas ar sporto sportas, ar kitoks sportas - su fantazy apatinėj žiedo daly. Toks įspūdis, kad orchidėja-karvutė, kol šviežias buvo. Stebėsiu aš jį, bandysiu padauginti, jeigu per stebuklą tą fantazy nors dalis vaikučių kartotų, tai aš turėčiau savo nuosavą mutantiką, kurį galėčiau kad ir apkrikštyt tongue.gif .

vartotojo įkelta nuotrauka
O liūdesys tame, kad vėl iš Jenikejevo vaikučio, iš tikrai teisingo augalo lapo, pilasi šitie sportai ryškiai avietiniai/geltoni (nuotraukoj spalva netikra, murzinesnė, tikra labai kontrastingas derinys, bet tikros nepaima), o veislės nėr. Kiek iškėlė pumpurus - berods 4 - tiek jau matau, kad sportai bus
angel_sadangel.gif
Atsakyti

Rusma, a020.gifLabai apmaudu. Nors ir gražūs sportai, jie vis tiek sportai. Nors tas,kairėje pusėje,  tai :wub:

Atsakyti
rusma, įdomūs sportai, ypač - kairysis. Gal pavyks užtvirtint? mirksiukas.gif

Vakar "Senukuose" mačiau BalticAgro trąšas, jau paruoštas laistyti (instrukcijoje nurodyta, kad nereikia skiesti, jomis galima laistyti, kaip vandeniu). Bet turint didesnę kolekciją tai to butelio litrinio butelio užtektų neilgam. Bet gesnerijiniams reiktų skiesti - pusiau ar trąšų imti tik 3, 4 dalį. Gal kas bandėt?
Atsakyti
Aš trąšomis apsirūpinusi keli metai į priekį biggrin.gif visokiomis, tau nebesidomiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš irgi apsirūpinusi labai gerai. Šiaip įdomu - gal kas bandė.
Atsakyti

Nebandžiau tokių.Skiesčiau, jokiu būdu nedrįsčiau pilti ant strepsų.

Tobulybė( beprotybė) pagal Lisitėją. :blink: :oh:

Šiandien vėl sulaukiau klausimo - kam, man tiek reikia? :fool:

Nežinau, nė ką atsakyti.Klausimą uždavė mažai pažįstamas žmogus.Savi jau nebeklausia.

bc5617eeb069.jpg

Atsakyti
Lisitėja2, jeigu tai visas ūkis, tai dar nėra itin daug smile.gif Ir petrokosmėjų esama? Ar ten sanpaulijos gražiomis skrotelėmis?

Kam tiek reikia? Taigi kiekvienas augalas - vis kitoks biggrin.gif Tikras supratimas - tik tarp gėlininkų biggrin.gif
Atsakyti

Čia tik dalis mano ūkelio, čia koridorius.Daugiau niekas nerodė. :mirksiukas: Žmogystai ir taip šokas buvo.

Aš tai žinau kam tiek reikia, kiti daržininkai - maniakai žino. O va paprastam žmogui neaišku.Jau vien veido išraiška kokia buvo :lol: O jei dar būčiau pasakiusi kiek tai kainuoja ir kiek darbo reikia įdėti. :lol:

Petrkosmėjų turiu kelias, kelias gloksinijas, o su sanpaulijomis nedraugauju, tiksliau jos su manimi nedraugauja.

Atsakyti
Aha, vadinasi, "teisingai" nužiūrėjau petrokosmėjas. O kolerija ar auga? Jei ne, parūpinsiu kitą biggrin.gif
Atsakyti

Reikia reikia. Lisiteja. Pas mane dar tik palanges prigrustos pilnai.

Giminaite buvo pas mane sveciuose. Nezinojau, kad ir jai patinka strepsai. Pirmas klausimas buvo, kodel vazonai tokie mazi. Ar jie augs. Jinai pramoninius susodina po kelis i labai didelius vazonus, o jie nunyksta. Daviau kelis strepsus pasodintus  i devintukus. Kazi ar nepersodins i didesnius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 05 birželio 2017 - 21:47

Auga kolerijos ir jau žydi, tik niekaip nesugebu nufotografuoti.

Žiedeliai labai malonūs akiai :wub:

Kukli virtuvės palangė.Čia laikomi jauni augalai, na kad mažiau vietos užimtų.

444ee30d9aee.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 birželio 2017 - 21:46
lisiteja,oj tikrai labai grazu,ir kiek daug ziedu ivairiausiu,kaip ju nereikes,jei jie beprotiskai grazus
Atsakyti