Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2017 02 15, 19:21)
Skaitmeninių priemonių. O Tu?

Skaitymas mirksiukas.gif užtat ir nesusitikome
Atsakyti
4u.gif Sveikos.
Ačiū lutute1 už superinę dieną.
Su arden sėdėjom, peliuko ir ages-melagės informaciją "gėrėm".
Naminuke, gera buvo pasimatyti po 100 metų ;)
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2017 02 15, 22:02)
4u.gif Sveikos.
Naminuke, gera buvo pasimatyti po 100 metų ;)

jungiuos prie padėkų ;) jau agės-melagės patirtis, duok dieve kantryybės viską išmokt ir išbandyt smile.gif diena super, o dar kaip nepažįstanti Vilniaus ir atvažiuot radau kelią ir svarbiausia namo radau kelią, tai iš vis super biggrin.gif biggrin.gif su peliuku ir šiandien dar smagiai pasiplepėjom. atostogos užskaitytos 4u.gif
Atsakyti
Matau, kolegės, turėjote smagų, įdomų susitikimą 4u.gif wub.gif O aš liūdžiu. Du metus dirbau su šypsena, džiaugsmu, motyvacija. Pakeičiau mokyklą ir joje esu antrus metus. Ateinu į darbą, nueinu į mokytojų kambarį, išsiverkiu, nusišluostau ašaras ir einu pirmyn. Nebežinau ar dar dar noriu dirbti mokytoja. Kur yra bėda? Aš kažko nesuprantu ar vadovas negeba vadovauti? Nuolatinė psichologinė įtampa mane žudo. Klasė tragiška - iš 14 vaikų, 10 mokosi patenkinamu lygiu. Kviečiasi mane pavaduotoja ir klausia, ar man nebus gėda, kai parodys rezultatus, kuriuose aiškiai matosi, kad mano klasė yra silpniausia. Kodėl aš turiu jausti gėdą? Aš kalta, kad atėjau ir gavau jau tokią sukomplektuotą klasę? Paskutinis lašas... per du metus, nebuvau nei viename seminare... ėjau, prašiau, sakiau, kad susimokėsiu pati, bet vis rasdavo priežasčių manęs neišleisti... vėl, gavau laišką apie seminarą, lekiu prašyti direktorės, sakau, kad susimokėsiu pati, o ji manęs neišleidžia... vietoj manęs išvažiuos kita... esu jauna, noriu mokytis, tobulėti, siekti geresnių rezultatų, bet jaučiu, kad baigiu išprotėti... darbas, tapo košmaru... noriu viską mesti ir eiti lauk iš tos mokyklos... padėkite man atsistoti ant kojų... nuo ko pradėti?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 02 15, 23:21)
Matau, kolegės, turėjote smagų, įdomų susitikimą 4u.gif  wub.gif O aš liūdžiu. Du metus dirbau su šypsena, džiaugsmu, motyvacija. Pakeičiau mokyklą ir joje esu antrus metus. Ateinu į darbą, nueinu į mokytojų kambarį, išsiverkiu, nusišluostau ašaras ir einu pirmyn. Nebežinau ar dar dar noriu dirbti mokytoja. Kur yra bėda? Aš kažko nesuprantu ar vadovas negeba vadovauti? Nuolatinė psichologinė įtampa mane žudo. Klasė tragiška - iš 14 vaikų, 10 mokosi patenkinamu lygiu. Kviečiasi mane pavaduotoja ir klausia, ar man nebus gėda, kai parodys rezultatus, kuriuose aiškiai matosi, kad mano klasė yra silpniausia. Kodėl aš turiu jausti gėdą? Aš kalta, kad atėjau ir gavau jau tokią sukomplektuotą klasę? Paskutinis lašas... per du metus, nebuvau nei viename seminare... ėjau, prašiau, sakiau, kad susimokėsiu pati, bet vis rasdavo priežasčių manęs neišleisti... vėl, gavau laišką apie seminarą, lekiu prašyti direktorės, sakau, kad susimokėsiu pati, o ji manęs neišleidžia... vietoj manęs išvažiuos kita... esu jauna, noriu mokytis, tobulėti, siekti geresnių rezultatų, bet jaučiu, kad baigiu išprotėti... darbas, tapo košmaru... noriu viską mesti ir eiti lauk iš tos mokyklos... padėkite man atsistoti ant kojų... nuo ko pradėti?

ojojoj, nepavydėtina situacija.... Svarbu, kad visko neimtum giliai į širdį. Man iš pradžių naujoj mokykloj irgi panašiai buvo, bet aš vis sau kartodavau, kad reikia baigt save visą atidavinėt darbui, nes paminklo nieks dėl darbo nepastatys. Vaikai prastėja, šeimų daug skursta, tėvų išsilavinimai maži, ko norėt iš vaikų? O jei kam nepatinka, tegul patys eina padirbt į mano vietą - pamatys.... O dėl seminarų... Registruokis webinaruose, yra tikrai gerų - nereiks pinigų išleist, ir namie pažiūrėsi. Pagal įstatymus priklauso 5 dienos tobulinimuisi, tai ir galima kokią vieną kitą išsireikalaut....
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2017 02 15, 22:36)
ojojoj, nepavydėtina situacija.... Svarbu, kad visko neimtum giliai į širdį. Man iš pradžių naujoj mokykloj irgi panašiai buvo, bet aš vis sau kartodavau, kad reikia baigt save visą atidavinėt darbui, nes paminklo nieks dėl darbo nepastatys. Vaikai prastėja, šeimų daug skursta, tėvų išsilavinimai maži, ko norėt iš vaikų? O jei kam nepatinka, tegul patys eina padirbt į mano vietą - pamatys.... O dėl seminarų... Registruokis webinaruose, yra tikrai gerų - nereiks pinigų išleist, ir namie pažiūrėsi. Pagal įstatymus priklauso 5 dienos tobulinimuisi, tai ir galima kokią vieną kitą išsireikalaut....

Tai tik webinarai mane ir išgelbėja. Aktyviai juose dalyvauju - ir mokamai, ir nemokamai. Aš puikiai suprantu, kad viskas keičiasi - vaikai, tėvai, jų gyvenimo būdas ir pan. Bet mokyklos administracija užsimerkusi ir to nemato. Toliau reikalauja, drasko. Vis naujovės - vis daugiau dokumentų, vis naujų planų, vis naujų sumanymų. 5 mokiniai turi pritaikytas programas - kiekvienam reikėjo parašyti po trijų dalykų programas pagal jų gebėjimus, pagal rekomendacijas. Dvi savaites rašau ir nepabaigiu, ir jau net nebenoriu pabaigti...
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2017 02 16, 00:02)
4u.gif Sveikos.

Lututei didžiausia padėka už konferenciją. Lenkiu galvą.
Tili Mili, bet, kodėl nepriėjai susipažint?! Taip būtų faina
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2017 02 16, 00:11)
jungiuos prie padėkų ;) jau agės-melagės....

AČIŪŪŪ už gražius žodžius, bet kad nesusipažinom tai jau nei šis nei tas. Netvarka:-(
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 02 16, 00:21)
Aš kalta, kad atėjau ir gavau jau tokią sukomplektuotą klasę? Paskutinis lašas... per du metus, nebuvau nei viename seminare... ėjau, prašiau, sakiau, kad susimokėsiu pati, bet vis rasdavo priežasčių manęs neišleisti... vėl, gavau laišką apie seminarą, lekiu prašyti direktorės, sakau, kad susimokėsiu pati, o ji manęs neišleidžia... vietoj manęs išvažiuos kita... esu jauna, noriu mokytis, tobulėti, siekti geresnių rezultatų, bet jaučiu, kad baigiu išprotėti... darbas, tapo košmaru... noriu viską mesti ir eiti lauk iš tos mokyklos... padėkite man atsistoti ant kojų... nuo ko pradėti?

Bebriuk, tikrai nepavydžiu tokių vadovų. Kantrybės ir tvirtybės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 16 vasario 2017 - 00:27
Sveikos, merginos 4u.gif

Džiaugiuosi kartu su jumis, kad susitikote Gabijos gimnazijoje ir turiningai praleidote laiką bigsmile.gif . Būčiau važiavus ir aš, bet aplinkybės neleido. Vaikai visi buvo suvažiavę, vieną sūnaitėlį apženijom ax.gif .

Gal žinote, kas nutiko išmaniųjų robotukų tinklalapiui? Nebeįleidžia.

Atsakyti
Sveikutės,
Kaip matau verda įvairios nuotaikos. Turbūt visur visko yra, nes tokia jau realybė, o dažnai mokytojas už viską būna atsakingas. Kaip sekasi antrokų mokytojoms ruoštis diagnostiniams testams. Kaip vaikai rašo rašinius?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2017 02 16, 17:10)
Sveikutės,
Kaip matau verda įvairios nuotaikos. Turbūt visur visko yra, nes tokia jau realybė, o dažnai mokytojas už viską būna atsakingas. Kaip sekasi antrokų mokytojoms ruoštis diagnostiniams testams. Kaip vaikai rašo rašinius?

Vis ruosiames... raso rasinelius, bet klaidu doh.gif
Atsakyti

Gal kas žinote, kas atsitiko svetainei ,,Mokinukai"? Kodėl ji užblokuota? :huh2: 

Atsakyti

Gal kas žinote, kas atsitiko svetainei ,,Mokinukai"? Kodėl ji užblokuota? :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 16 vasario 2017 - 18:16