Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2017 02 21, 23:57)
Sveikos smile.gif

norėjau paklausti tų, kas naudoja https://www.classdojo.com/lt-lt/
Prieš metus naudojausi šia programėlę ir viską joje rasdavau. Dabar vėl noriu naudotis, bet niekaip nerandu, kur ištrinti senus taškus. Gal kas primintų, kur tos funkcijos ieškoti?

Nustatymai_panaikinti taškus.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 02 22, 14:15)
Kada "senutės" galės patekti į šį paštą?  4u.gif  bigsmile.gif

Kažkur seniai seniai buvo paaiškinta. Sąlygos turi būt pašte. Pasiieškokit. Paskaitykit ir būtinai prisijunkit.
Man sunku surast taisykles pašte, nes dabar rašau iš telefono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 22 vasario 2017 - 13:15
QUOTE(agė-melagė @ 2017 02 22, 13:13)
Kažkur seniai seniai buvo paaiškinta. Sąlygos turi būt pašte. Pasiieškokit. Paskaitykit ir būtinai prisijunkit.
Man sunku surast taisykles pašte, nes dabar rašau iš telefono.

Ačiū, paieškosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2017 02 22, 08:38)
Ne jis nenaujas, bet juo naudojasi tik skenuotojų klubo nariai. Čia daug aiškinti;-)

supratau, matyt praleidau šitą informaciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2017 02 22, 15:08)
Nustatymai_panaikinti taškus.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
pasiūlykit veiklų popietei su knyga 4u.gif turėsim dvi valandas ax.gif pagalvojau, kad aš galiu paskaityti knygą, vaikai ištraukas paskaityti, gal kokią viktoriną surengti, ką dar? tai bus tarsi parodomasis laikas - atvirų durų dienos renginukas
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2017 02 23, 21:29)
pasiūlykit veiklų popietei su knyga  4u.gif  turėsim dvi valandas  ax.gif  pagalvojau, kad aš galiu paskaityti knygą, vaikai ištraukas paskaityti, gal kokią viktoriną surengti, ką dar?  tai bus tarsi parodomasis laikas - atvirų durų dienos renginukas

gali vaikai iliustruoti patikusią pasaką, pristatyt, papasakot, mini parodėlę kokią. jei atvirų durų renginukas tėvams, tai galima ir tėvelių paprašyt paskaityt.

organizuojam gamta mokslinę viktoriną trečiokams ir ketvirtokams. gal kas esat darę ir turit kokių įdomių užduočių?
Atsakyti

Popietei su knyga kvietėmės skaityti kokią ištrauką ar pasaką bibliotekininkę, mamas. Ypač vaikams patiko, kai skaitė mamos.

Atsakyti
QUOTE(arden @ 2017 02 23, 23:34)

organizuojam gamta mokslinę viktoriną trečiokams ir ketvirtokams. gal kas esat darę ir turit kokių įdomių užduočių?

Man labai patinka šios knygelės. http://www.pegasas.l...listtype=search
Yra keturios, visiems metų laikams. Šiuos eksperimentus nesunku atlikti, galima ir užduotimis paversti.
Papildyta:
QUOTE(VAMI @ 2017 02 23, 23:29)
pasiūlykit veiklų popietei su knyga  4u.gif  turėsim dvi valandas  ax.gif  pagalvojau, kad aš galiu paskaityti knygą, vaikai ištraukas paskaityti, gal kokią viktoriną surengti, ką dar?  tai bus tarsi parodomasis laikas - atvirų durų dienos renginukas

Galima pasirinkti kokį nesudėtingą kūrinėlį, suskirstyti gabaliukais ir porai vaikų duoti piešti vieną epizodą. Visų darbai galėtų būti suklijuoti ant kokio tapeto. Arba piešinius sujungti, kad tarsi filmukas išeitų... Paskui dar visi savo gabaliuką papasakotų, tai tos dvi valandos labai greit prabėgtų smile.gif
Atsakyti
Ačiū už idėjas, tikrai rasiu ką panaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2017 02 23, 21:29)

Patys kurkit ir padarykit bendrą knygą.
Atsakyti
Mes darėm knygą: kiekvienas mokinys piešė ir trumpai parašė, kokia knyga jam buvo įdomi, tada tuos lapus suklijavom kaip knygos puslapius (A3 formato), padarėm viršelį, jį papuošėm nudažytais makaronais. Gaila, kad nenufotografavau, nes padovanojom bibliotekai....
Atsakyti