Sveikos:) As cia ne i tema, bet. Antri metai sedziu dekrete ir iskilo toks egzistencinis klausimas.. dirbu anglu k destytoja privacioje mokykloje. Nebeisivaizduoju saves senojoje darbovieteje, ir kirba mintis eiti mokytis pradiniu klasiu mokytoja, todel kad atradau save butent mokydama vaikus anglu k. Dar nepasigilinau, ar Klaipedoje butu kakur galimybe baigti tokius mokslus, bet noreciau jusu paklausti: kokio galiu tiketis uzdarbio dirbdama pradiniu klasiu mokytoja? Ar atlyginimas priklauso nuo mokytojo kategorijos, stazo ir pn? Ar yra sios profesijos poreikis? Labai dekoju, jei kas atsakys ir taip pades man lengviau apsispresti
Sveikos:) As cia ne i tema, bet. Antri metai sedziu dekrete ir iskilo toks egzistencinis klausimas.. dirbu anglu k destytoja privacioje mokykloje. Nebeisivaizduoju saves senojoje darbovieteje, ir kirba mintis eiti mokytis pradiniu klasiu mokytoja, todel kad atradau save butent mokydama vaikus anglu k. Dar nepasigilinau, ar Klaipedoje butu kakur galimybe baigti tokius mokslus, bet noreciau jusu paklausti: kokio galiu tiketis uzdarbio dirbdama pradiniu klasiu mokytoja? Ar atlyginimas priklauso nuo mokytojo kategorijos, stazo ir pn? Ar yra sios profesijos poreikis? Labai dekoju, jei kas atsakys ir taip pades man lengviau apsispresti
Tiek ir pati radau, aciu, bet klausimas ne apie tai...
Dokumentai priimami mokyklos raštinėje iki 2017 04 10 d.

Gal turit minčių ką įdomaus nuveikti su vaikais per miego dieną?

Skaityti pasakas kol užmigs

Oho, nieko sau...

Uždarbis tai tikrai nėra pats geriausias. Priklauso nuo pamokų skaičiaus, kategorijos, stažo. Nežinau ar būtų verta investuoti dar į mokslus, kurie neatsipirks dešimtmečiu. Jeigu jau dabartinis darbas susijęs su anglų kalbos dėstymu, tai gal reiktų siekti daugiau nei darbo mokykloje

Sėkmės apsisprendžiant. Beje, aš savo darbą labai myliu, bet jei būčiau jaunesnė, ieškočiua geriau apmokamo ir ramesnio darbo. Norisi geriau gyventi.
Aciu Jums labai uz atsakyma. Mokykloje anglu k mokytoja dirbau 4 metus, daugiau nebenoreciau. Iki dekreto dirbau privacioje kalbu mokyklije, darbu ir uzdarbiu buvsu labai patenkinta, bet dabar jau turiu 3 vaikus, ir nebesinores dirbti nei vakarais nei savaitgaliais, o tai reiskia ir maziau atlyginimo, tad pamaniau puiki iseitis dirbti pradiniu klasiu mokytoja-daug atostogu, savaitgsliai laidvi, popietes taippat, tad galeciau ir savo vsikus po burelius veziot. Bet persikvalifikuot nera galimybes, o mokytis 4 metus dieniniam bunant 33 metu gal jau kiek veloka.. 🤔
😆Jūs tikrai taip manot???
Papildyta:

Sėkmės apsisprendžiant. Beje, aš savo darbą labai myliu, bet jei būčiau jaunesnė, ieškočiua geriau apmokamo ir ramesnio darbo. Norisi geriau gyventi.
Mano nuomonė panaši
Jūs keturis metus dirbot anglų k.mokytoja? Su tokiu požiūriu? Labai įdomu...

Tikrai ne jums būti pradinių klasių mokytoja. Na nebent jums nesvarbu jūsų mokinukų ateitis.

Tikrai ne jums būti pradinių klasių mokytoja. Na nebent jums nesvarbu jūsų mokinukų ateitis.
Laaaaabai pritariu ir dar:
Savaitgaliai retai kada laisvi, darbo valandos baigiasi ne su pamokų pabaiga, atostogos - tikrai ilgesnės, bet kuo daugiau metų dirbi, tuo labiau supranti, kad tik joms besibaigiant organizmas pradeda ilsėtis, o jau vėl planai, nauji darbai ir t.t . vėl sukasi galvoje. O kur dar visos reformos, tobulėjimas ??? O kas dėl popiečio laiko vežioti savo nuosavus vaikus - misija beveik neįmanoma. Posėdžiai , susirinkimai, tėvai, įv. problemų sprendimas, Visada turi būti pasiruošus nenumatytiems posėdžiams. Taip kad dažnai ir po 17 valandos- laukai ilgas darbas namuose , ruošiantis kitai dienai. Tai va kokia ta mūsų kasdienybė. Beje ir dar su visa krūva neapmokamų darbų, kurių nedaryti negali. O susirgus pačiai, dažnai nėra kuo pakeisti ir taip dirbam net sirgdamos....