Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 19, 11:56)
Panos as visiskai ne i tema, bet jus tikrai viska zinote. Patarkite gera stomotologa-odontologa mazam vaikui , metukai suejo. Gere gelezi , sako man pediatre , kad apnasos nieko cia baisaus. Siandien pasiziuriu, kad jokios ten nebeapnasos, o konkreciai sugede 4 priekiniai dantukai ( na bent jau man dabr taip atrodo) tai noriu lekti  rytoj i apziura. jei kas zino Vilniuje , arasykite kontaktus. Nes forumuose priskaiciau jau, kad ir kazkokia emale dengia, ir sidabru ir plombuoja tokio amziaus vaikams , kad daug yra visokiu budu dantukus gelbete. Tai noreciau ne pas koki sarlatana, o tikrai superini speca nuvaziuoti.  Aciu kas pagelbes.

Nuostabiausia gydytoja http://www.amicusden...lina-dziaugyte/

Papildyta:
R-jazz, Sparta cia kur Svitrigailos g?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 10 19, 12:44)
MyToyse zaislu kainos po kazkiek vis krenta.. Idomu, kiek cia laukt, kad nebutu po to per velu biggrin.gif

o maniškis žaislas ilgai buvo nukainuotas. dabar ėmė ir pabrango 10 e doh.gif
Atsakyti
Tikrai aciu jums uz patarimus , bandau skambinti ir rasytis kuo greiciau .
Atsakyti

Sparta taip: Svirtigailos/Kauno atrodo. Ant sankryzos didele parduotuve...

Atsakyti

Labas visoms:) Prasau ir as patarimo, tiksliau dvieju:

- kur perkat kudikiu maisteli (tyreles, koses ir t.t.). as visada perku is Windeln, bet gal yra kur geriau ir pigiau?? Tas pats su pampersais? Nuolat matau kad is PA panos kraunasi pilnas bagazines pampu - negi apsimoka, juk jie sunkus (Ten tesciniai man atrodo).

- priminkik, niekur nerandu nuorodos, kur perkat atributika gimtadieniams ir pan. Ir per kiek laiko ateina i VLN?

Aciu:))

Atsakyti

Renku Cocooncenter Kaune. Kad matytumėt tikrą kainą, įsidėkit prekes į krepšį ir pasirinkit šalį Lithuania  :4u:  Renku iki nemokamo siuntimo (199Eur) Trūksta apie 60 Eur

Kaunas

Atsakyti
Sveikos,

Patarkit prašau, dėl merinos apatinių 90cm mergaitei. Ar jie skalbiant nesitraukia? Nes siūlomi dydžiai 86/92 ir tada 98/104 . Pagal išmatavimus didelis skirtumas, o mažesnis dydis visai ant ribos gaunas unsure.gif
Ir kurios dažniau perka, ar tokio dydžio komplektukas timpos su ilgarankove už 32€ jau gera kaina? biggrin.gif
Atsakyti

Gal dar kas prie Sainsburys groceries norit jungtis? Atvežimas iš UK per Tukį (atvežimo kaina pagal svorį, žiūrėkit jų įkainius)

Kaunas

Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 19, 10:56)
Panos as visiskai ne i tema, bet jus tikrai viska zinote. Patarkite gera stomotologa-odontologa mazam vaikui , metukai suejo. Gere gelezi , sako man pediatre , kad apnasos nieko cia baisaus. Siandien pasiziuriu, kad jokios ten nebeapnasos, o konkreciai sugede 4 priekiniai dantukai ( na bent jau man dabr taip atrodo) tai noriu lekti  rytoj i apziura. jei kas zino Vilniuje , arasykite kontaktus. Nes forumuose priskaiciau jau, kad ir kazkokia emale dengia, ir sidabru ir plombuoja tokio amziaus vaikams , kad daug yra visokiu budu dantukus gelbete. Tai noreciau ne pas koki sarlatana, o tikrai superini speca nuvaziuoti.  Aciu kas pagelbes.

As biski i tema ir biski ne... mum ir gydytojas buvo liepes pagert gelezi,nes hemoglobinas buvo 106,atseit pries rudeni mazas. Kadangi riba nebuvo dar kritine,tai sakau pabandysiu pakelt be gelezies ten visokiu preparatu.. tai kasdien viriau kose su jautiena ir lasindavau i ta kose vitamino C (citroplus berods kudikiams),nes gelezi isisavint padeda vit c. Tai po pusantro men padarem tyrimus hemoglobinas arti 130 buvo. Su pirmu vaiku irgi panasiai dariau... gal kazkam pades smile.gif aisku nesakau,kad nereikia gert gelezies, kiekvieno sitiacija individuali, tiesiog dalinuos patirtim ax.gif
Atsakyti
O merginos kaip ten i ta windelin ieiti? Nes man rodo daug nuorodu i visokias kitas pardes,kai atsidarau windelin
Atsakyti
Kas klausėt dėl hyaluron, tai geriamą pirkau iHerb Hydraplenish, o tepamą ant veido pirkau iš Amazon per US tarpininkes.
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti prie Vente prive Geeko siuntimui pasidalinti?
https://secure.uk.ve...3690152/catalog
Atsakyti