Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(sigitela @ 2016 10 23, 07:16)
Merginos,gal kas patars koki veido krema,pvz is cocconcenter,prisijungciau prie simpos...zodziu veido oda siaubinga,ismusa raudoni plemai,niezti,sauseja...tepu adermos kremu kur visam kunui,buna geriau,bet ir vel tas pats...gal kas turit panasia problema ir galit ka rekomenduoti....seniai nebetepu kremu,nes nuo daugumos niezeti ir pkeiskanoti veidas pradeda....gal koki maitinama kremuka ant ziemos pabandyti,nes tos oru permainos dar labiau dirgina oda...

Na akivaizdziai kazkokia problema, tai taip is oro nesuprais kas negerai veidui. Bet siaip rekomenduoju si kremuka is cocoon, lt jis kiek brangesnis. Jo po nedaug reik.
http://www.cocooncen...40ml/25722.html
Atsakyti
Ar Gap padarius uzsakyma iskart ateina patvirtinimas i pasta? Nesuprantu uzsakiau ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 10 23, 08:16)
Merginos,gal kas patars koki veido krema,pvz is cocconcenter,prisijungciau prie simpos...zodziu veido oda siaubinga,ismusa raudoni plemai,niezti,sauseja...tepu adermos kremu kur visam kunui,buna geriau,bet ir vel tas pats...gal kas turit panasia problema ir galit ka rekomenduoti....seniai nebetepu kremu,nes nuo daugumos niezeti ir pkeiskanoti veidas pradeda....gal koki maitinama kremuka ant ziemos pabandyti,nes tos oru permainos dar labiau dirgina oda...

Pabandykit krema, skirta egzemai.
Atsakyti
Sveikos,
Kadangi sunkiai sekasi su uzsakymu,tai pati apsiimu uzsakineti is crocs.eu su 30%.
Ar butu norinciu?Bet cia kokiu 3h laikotarpy laukciau uzsakymu,ir sakyciau..Tai cia butu iki 16h.
Siuntimas 9e,dalname ant zmoniu 4u.gif
Krepsely siusti agnesiuntimas@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 23 spalio 2016 - 12:03
jau nebereikia
Atsakyti
HM yra koks kodukas dar? Ar pasibaige? Dekui tam kas galetu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 10 23, 11:48)
Ačiū,kiek žinau jis ir 2 ligoninėje dirba,bandysiu ten....tik apie ji kazkodėl labai dviprasmiški atsiliepimai,vienos labai giria,kitos peikia....na bandysiu uzsiregistruoti  4u.gif

as irgi visokiu atsiliepimu apie ji girdejau ax.gif
Atsakyti
Gal kas pirksite žaislų iš Mytoys ir priimtumet i kompaniją? Būt geriau iš Vilniaus:)
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 10 23, 06:32)
Merginos kazkas siulet pirstiniu sniurelius. Jei dar turit parasykit az

Man irgi reikia, gal kas galit imesti nuoroda ju amazon. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 10 23, 13:52)
Man irgi reikia, gal kas galit imesti nuoroda ju amazon. Aciu!

atsimenu ten pardavinejo labai brangiai ( bent jau man taip pasirode) apie 7-8 eurus. O jus nenorite nueti i siuvimo reikmenu parduotuve ir nupirkti guma, buna dabar ivairiu spalvu, jei nenorite baltos. As savo vaikui siuvau taip praeitais metais. Kas patogu , ir man labai patiko tai judant ta guma tempiasi, ir vaikas jauciasi labai patogiai. O sniureli reikia jau imti ilgesni , kad rankoms butu patogu, bet tada gali nugaroje kabeti. Zodziu pagalvokite. Man tks variantas labai patiko.
Atsakyti
Merginos, gal kas zinot, yra pasiltinimas siuose batuose? http://www.yoox.com/...d...1IK&sizeId=
Dekui
Atsakyti

Sveikos :)

Niekaip nerandu kur hm.com vesti nemokamo pristatymo koda. Help!!!

Atsakyti