gal kas uzmatete kur columbia kombinzonu naujagimiams pigiau?
QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 19:03)
Na vyrui ir tas alaus advento kalendorius neblogai būtų. Kvepalai tai brangoki

QUOTE(Maja Di @ 2016 10 23, 20:13)
Dar ne bet kokius mūsų tatukui reiktų dovanot. Bet kvepalai tai taip nuobodu. Aš galvoju gal kažkokį pričendalą dviračiui arba dar turi jis hobių. Mėgsta dėliones. Kalt kokį iš 5000 detalių. Gal ilgiau veiklos turėtų.

QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 19:44)
Dar ne bet kokius mūsų tatukui reiktų dovanot. Bet kvepalai tai taip nuobodu. Aš galvoju gal kažkokį pričendalą dviračiui arba dar turi jis hobių. Mėgsta dėliones. Kalt kokį iš 5000 detalių. Gal ilgiau veiklos turėtų.
Yra dar toks lego architecture rodos. Ten man visai įdomus reikals. Pvz baltuosius rūmus sustatyt ar big beną.

Pernai senukuose sezono naujiena buvo 13 200 detalių

Aš šiemet buitinę dovaną - elektrinį dantų šepetuką užsakiau.
As tai uosvienei sita krema noriu padovanot, pabande meginuka sake super.
Gal matet kas sesderma produkcijos pigiau?
https://www.amazon.d...=A1YUBY1ELGVBNZ
Gal matet kas sesderma produkcijos pigiau?
https://www.amazon.d...=A1YUBY1ELGVBNZ
QUOTE(*Julija* @ 2016 10 23, 20:47)
Pernai senukuose sezono naujiena buvo 13 200 detalių
užyektų turbūt iki kitų kalėdų..

Užtat man vaikui reikia teleskopo!!!! Šakės. Gaublį jau nupirkau viską išmoko, planetas visas išnagrinėjo. Reik teleskopo. Tas kur kažką gali matyt kainuoja

QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 21:44)
Yra dar toks lego architecture rodos. Ten man visai įdomus reikals. Pvz baltuosius rūmus sustatyt ar big beną.

O as zvejybine kede kirsiu

QUOTE(priklausomybe @ 2016 10 23, 19:37)
Mano anyta tai auksinė tikrąja to žodžio prasme be kabučių, bet ne jubiliejui max 20 eur 

O ka uz tokia suma perkat?
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 23, 20:58)
Aš dar galėčiau kažką laivui. Bet ten tiek viskas kainuoja

QUOTE(ellinga @ 2016 10 23, 18:48)
Mano anyta taiip pat labai gera
Dovanas lengva pirkti, visada tinka knygos
Silva rerum 4 dalis laukia savo eiles 

Na mano anyta irgi megsta knygas, bet jau kalnus esam pridovanoje

QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 20:44)
Suaugusiam per paprasta, neturės ką veikt, mano vaikai gana mikliai sudėlioja. Geriau tada Creatoriaus serijos kokį Sidnėjaus operos teatrą arba Londono tiltą. O visų geriausia Lego mindstorms, "prarasit" vyrą ilgam, tas pats kas į žvejybą išleist