Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal kas uzmatete kur columbia kombinzonu naujagimiams pigiau?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 19:03)
Velnias niekaip nesugalvoju ką diedui padovanot  biggrin.gif kaip sunku negaliu.

Na vyrui ir tas alaus advento kalendorius neblogai būtų. Kvepalai tai brangoki ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 23, 20:13)
Na vyrui ir tas alaus advento kalendorius neblogai būtų. Kvepalai tai brangoki ax.gif  biggrin.gif .

Dar ne bet kokius mūsų tatukui reiktų dovanot. Bet kvepalai tai taip nuobodu. Aš galvoju gal kažkokį pričendalą dviračiui arba dar turi jis hobių. Mėgsta dėliones. Kalt kokį iš 5000 detalių. Gal ilgiau veiklos turėtų. biggrin.gif Yra dar toks lego architecture rodos. Ten man visai įdomus reikals. Pvz baltuosius rūmus sustatyt ar big beną.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 19:44)
Dar ne bet kokius mūsų tatukui reiktų dovanot. Bet kvepalai tai taip nuobodu. Aš galvoju gal kažkokį pričendalą dviračiui arba dar turi jis hobių. Mėgsta dėliones. Kalt kokį iš 5000 detalių. Gal ilgiau veiklos turėtų. biggrin.gif Yra dar toks lego architecture rodos. Ten man visai įdomus reikals. Pvz baltuosius rūmus sustatyt ar big beną.

Pernai senukuose sezono naujiena buvo 13 200 detalių smile.gif užyektų turbūt iki kitų kalėdų..
Aš šiemet buitinę dovaną - elektrinį dantų šepetuką užsakiau.
Atsakyti
Labas vakaras. Sakykit, ar buna George nuolaidos koduku? ieskojau, neradau.
Kokio pirmo apsipirkimo pvz ir pan?

sudejau krepseli jau, noriu pirkti, bet pagalvojau apie kodukus. smile.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
As tai uosvienei sita krema noriu padovanot, pabande meginuka sake super.
Gal matet kas sesderma produkcijos pigiau?
https://www.amazon.d...=A1YUBY1ELGVBNZ
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2016 10 23, 20:47)
Pernai senukuose sezono naujiena buvo 13 200 detalių smile.gif užyektų turbūt iki kitų kalėdų..
Aš šiemet buitinę dovaną - elektrinį dantų šepetuką užsakiau.

Užtat man vaikui reikia teleskopo!!!! Šakės. Gaublį jau nupirkau viską išmoko, planetas visas išnagrinėjo. Reik teleskopo. Tas kur kažką gali matyt kainuoja blink.gif o chlamo gi nepirksi kad nusiviltų.... žodžiu turiu užduotėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 21:44)

O as zvejybine kede kirsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 10 23, 19:37)
Mano anyta tai auksinė tikrąja to žodžio prasme be kabučių, bet ne jubiliejui max 20 eur  unsure.gif

O ka uz tokia suma perkat?

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 23, 20:58)
O as zvejybine kede kirsiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš dar galėčiau kažką laivui. Bet ten tiek viskas kainuoja blink.gif kad kol kas minčių net nepuoselėju.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 10 23, 18:48)
Mano anyta taiip pat labai gera smile.gif Dovanas lengva pirkti, visada tinka knygos smile.gif Silva rerum 4 dalis laukia savo eiles smile.gif

Na mano anyta irgi megsta knygas, bet jau kalnus esam pridovanoje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 23, 20:44)
Yra dar toks lego architecture rodos. Ten man visai įdomus reikals. Pvz baltuosius rūmus sustatyt ar big beną.

Suaugusiam per paprasta, neturės ką veikt, mano vaikai gana mikliai sudėlioja. Geriau tada Creatoriaus serijos kokį Sidnėjaus operos teatrą arba Londono tiltą. O visų geriausia Lego mindstorms, "prarasit" vyrą ilgam, tas pats kas į žvejybą išleist biggrin.gif
Atsakyti